تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹

واکنش بهزیستی به خودکشی دختر ۱۵ساله مشهدی

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره جزئیات خودکشی دختر ۱۵ساله مشهدی در یکی از مراکز بهزیستی استان که روز ۶ آذر رخ داد، واکنش نشان داد.
خودکشی دختر ۱۵ساله مشهدی
رویداد۲۴ حبیب‌الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره خودکشی دختر ۱۵ساله مشهدی در یکی از مراکز بهزیستی استان اظهار کرد: هفته گذشته از خودکشی یکی از دخترانی که در خانه سلامت دخترانِ در معرض آسیب نگهداری می‌شد، باخبر شدیم.

وی با اشاره به اینکه این دختر پیش از این یک بار پذیرش شده بود و بعد از آن مجددا نزد خانواده‌اش برگشته بود، افزود: خانواده این دختر صلاحیت لازم را برای نگهداری از فرزندانشان نداشتند. چراکه پدر خانواده در زندان و مادر خانواده معتاد بود و به همین دلیل دختر از خانه فرار کرده بود و مجدد وارد خانه سلامت دختران در معرض آسیب شد.

فرید با تاکید بر اینکه نه تنها این دختر، بلکه تمامی کودکان و نوجوانانی که در مراکز نگهداری می‌شوند دارای حکم قضایی هستند، افزود: این که در فضای مجازی شایعاتی مبنی بر این که خانواده قصد دیدار با فرزندشان را داشتند، اما از طرف مرکز بهزیستی این اجازه صادر نشده بود، کذب است. چراکه هیچ تمایلی برای دیدار با فرزند از طرف خانواده وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: خودکشی نوجوانان، سهمگین و پرابهام/ چه عواملی به خودکشی افراد کم سن و سال دامن می‌زند؟
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بعد از وقوع این حادثه، بررسی‌های لازم از سوی دادستان مشهد و سازمان بهزیستی انجام شد، ادامه داد: در همان ابتدا اعلام کردیم که اگر قصوری از سوی نیرو‌های بهزیستی صورت گرفته باشد، برخورد لازم را با آن‌ها می‌کنیم. البته هنوز نظر دادستانی درباره علت ماجرا مشخص نشده است.

وی درباره چرایی وقوع چنین حوادثی در مراکز سازمان بهزیستی تصریح کرد: افرادی که وارد مراکز می‌شوند، اکثراً در خانواده‌های در معرض آسیب بزرگ شده‌اند. مخصوصاً کودکانی که وارد خانه‌های سلامت می‌شوند، خانواده‌های صددرصد دچار آسیب دارند و به همین دلیل کودک تحت مشکلات و استرس‌های زیاد قرار دارد.

فرید درباره اقدامات سازمان بهزیستی برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی در مراکز گفت: در مراکز بهزیستی که از فرزندان دچار آسیب نگهداری می‌شود، خدمات مشاوره و مددکاری را در نظر گرفته ایم که علاوه بر ارائه مشاوره، پیگیری مستمری درباره شرایط روانی و اجتماعی فرزندان بهزیستی داشته باشند تا بتوانیم از تکرار بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنیم.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: خودکشی کودکان در مراکز بهزیستی بسیار کم و استثنائی است، اما همین یک موردی هم که اتفاق افتاده، نباید پیش بیاید. برای ما بسیار اهمیت دارد تا از بروز حتی یک مورد از این اتفاقات هم جلوگیری کنیم.

فرید گفت: خانواده دختر نوجوانی که خودکشی کرده، دو فرزند ۸ساله و ۳ساله هم دارند که این دو کودک در مرکز شبه خانواده بهزیستی نگهداری می‌شوند.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما