معرفی لیست لوازم قنادی
رویداد۲۴ در این مقاله قصد داریم تا لیستی از همه لوازم قنادی را که برای پختن شیرینیها و کیکهای خوشمزه احتیاج دارید را به شما معرفی کنیم. حرفه شیرینیپزی کاری جدی و زمانبر است و نیاز به لوازم و وسایل مخصوص قنادی و آشپزی دارد. این لیست به شما کمک میکند تا خودتان را آماده پختوپز برای بهترین شیرینیها کنید.
سینی فر
این سینی یک سینی مسطح فلزی و مستطیلی شکل است که برای پختن انواع شیرینیها مخصوصا انواع کلوچههای مختلف در فر استفاده میشود. برخی از سینی فر ممکن است دارای لبههایی باشند که میتوانند به پخت بهتر یا سریعتر کمک کنند.
قالب کیک: گرد، مربعی و مستطیلی
قالب کیک به عنوان یکی از لوازم قنادی در انواع مختلفی در بازار عرضه میشود که به نوع کیکی که میخواهید بپزید بستگی دارد.
قالب اسپرینگفرم
این قالب نوعی قالب کیک است که دارای دیوارههایی است که میتوانید دیوارهها را از قالب جدا کنید. دیواره این قالبها معمولا 9 اینچ هستند. علاوه بر شکل دایرهای، شکلهای مربعی، مستطیلی و قلبی نیز شکلهایی هستند که در بازار عرضه میشوند. از این قالبها برای زمانی استفاده کنید که به راحتی نمیتوانید دسر خود را از داخل قالب بردارید.
قالب دونات
قالب دونات برای پختن دوناتهای خوشمزه در فر استفاده میشود. این قالبها به عنوان لوازم قنادی هم در سطوح فلزی و هم در سطوح سیلیکونی عرضه میشوند و چسبنده نیستند.
سینی مافین
این سینی یکی از ضرورتهای هر آشپزخانهای است. سینی مافین معمولا در سه سایز مختلف مینی، متوسط و بزرگ عرضه میشود. این سینیها از یک آلومینیوم نچسب ساخته میشوند.
برس شیرینیپزی
این وسیله شیرینیپزی کاربردهای زیادی دارد. از آن میتوان برای چرب کردن قالب قبل از ریختن کیک استفاده کرد یا میتوان برای پخش کردن کره یا تخممرغ یا شیر بر روی شیرینیها استفاده کرد. اگر یک شیرینیپز حرفهای هستید، برس شیرینیپزی یکی از ضروریات حرفه شماست.
الک ریز
از الک در شیرینیپزی استفادههای زیادی میشود. میتوانید برای الک کردن آرد یا ترکیبات خشک استفاده کنید.
همزن دستی مخصوص خمیر
این همزن که به آن پیستری بلندر نیز گفته میشود، برای خرد کردن بیسکوییت یا همزدن خمیر استفاده میشود.
همزن سیمی
این همزن برای همزدن بیشتر از شش عدد تخممرغ استفاده میشود. این وسیله برای پفدار یا کفدار کردن ترکیبات شیرینیپزی طراحی شده است.
میکسر ایستاده
با اینکه میکسر ایستاده برقی گران است، اما وقتی از آن استفاده کنید، میفهمید که چقدر کارهایتان با آن راحت میشود. از این وسیله برای همزدن کره کرمی، مخلوط کردن خمیر، ورز دادن خمیر، همزدن سفیده تخممرغ برای کیکها یا هر چیز دیگری که فکرش را میکنید، استفاده میشود.
وردنه
وردنه به صاف شدن و شکل دادن هر چیزی از پای و خمیر گرفته تا خرد کردن بیسکوئیت استفاده میشود.
کاتر کوکی
این کاترها در اندازههای مختلف به فروش میرسد و به شما کمک میکند تا هر نوع شیرینی که دوست دارید در هر نوعی که میخواهید بپزید.
خمیرتراش
جنس این خمیرتراش از فولاد ضد زنگ است که برای برش انواع خمیر نان استفاده میشود.
اسپاتولای افست
اسپاتولای افست که در بسیاری از مواقع اسپاتولای کیک نیز نامیده میشود، دارای یک تیغه فلزی با یک دسته چوبی است که به تزئین مناسب کیک کمک میکند.
اسپاتولهای سیلیکونی
سیلیکون در برابر حرارت مقاوم و نچسب است و برای همزدن ترکیبات داغ یا برای برداشتن مستقیم ترکیبات استفاده میشود، تمیز کردن آن بسیار راحت است و ذوب نمیشود.
قاشقها و فنجانهای اندازهگیری
داشتن قاشقها و فنجانهای اندازهگیری با کیفیت در پخت کیک از اهمیت زیادی برخوردار است، چون در هنگام درست کردن کیک باید همه مواد را دقیق بریزید.
چاقوی آشپزخانه
از این چاقوها برای برای برش انواع میوهها برای تزئین روی کیک استفاده میشود. بهتر است چاقویی را انتخاب کنید که در دستتان احساس راحتی میکنید.
سیستم سرمایشی
وقتی کیک را از فر بیرون میآورید، میخواهید کمی سردتر شود. میتوانید کیک را بر روی این نوع سیستم سرمایشی بگذارید تا مطمئن شوید که کیک به قالبتان نچسبیده است.
فر کانوکشن
این فرها به پختن سریع کیکها کمک میکنند و برای استفاده از این فر باید به تنظیمات آن آشنا باشید. اگر کیک را در این نوع فرها بپزید، لازم نیست نگران شکنندگی کیکها شوید. به هر حال، داشتن یک فر کانوکشن ارزشش را دارد.
ترازو
اندازهگیری ترکیبات با استفاده از فنجانها یا قاشقهای اندازهگیری خوب است، اما ترازو به شما کمک میکند تا دقیقتر عمل کنید. هر چقدر در اندازهگیری دقیق باشید، به همان اندازه شیرینی و کیک خوشمزهتری میپزید.
کاغذ پوستی
این نوع کاغذها چند منظوره است و هر شیرینیپزی حتما باید از این کاغذها در پخت شیرینیهای خود از آن استفاده کند.
نکاتی در مورد انتخاب لوازم قنادی
شاید مادربزرگتان را به یاد میآورید که از یک قاشق چوبی برای پخت همه غذاهایش از آن استفاده میکرد، اما شیرینیپزی اینطور نیست. همه لوازم قنادی از یک جنس نیستند، کلید موفقیت یک شیرینیپز در انتخاب صحیح ابزارهای مورد نیاز برای این کار است. در ادامه به چند نکته کلیدی اشاره میکنیم که باید قبل از شروع کار به آنها دقت کنید:
- همه لوازم قنادی برای یک منظور ساخته نشدهاند، بنابراین زمان پخت یا دمای پخت ممکن است در انتخاب نوع لوازم قنادی تاثیر بگذارد.
- لوازم شیشهای برای دمای پخت کمتر از 25 درجه توصیه میشود.
- جنس آلومینیومی برای پخت سریعتر استفاده میشود.
- همیشه الک مناسب را انتخاب کنید.
- موقع همزدن باید به نوع همزن دقت کنید. باید بدانید که آیا باید با همزن دستی هم بزنید یا همزن برقی.
اُمیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و آماده پختن بهترین شیرینیها و کیک شده باشید. راستی اگه دوست داشتید لوازم قنادی بخرید می تونید همه لوازم رو از فروشگاه لوازم قنادی ایران کوک تهیه کنید.