تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱

در سیزدهمین جلسه کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه، آیین‌نامه اجرایی صندوق تکافل سرمد ارائه شد

شرکت بیمه سرمد در سیزدهمین جلسه کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه که عصر روز گذشته ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ برگزار شد، آیین‌نامه اجرایی صندوق تکافل خود را ارائه کرد.

بیمه سرمدرویداد۲۴ در سیزدهمین جلسه کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه که عصر دیروز چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ با حضور دکتر یعقوب رشنوادی مدیر عامل شرکت بیمه سرمد، جمعی از مدیران ارشد شرکت بیمه سرمد و اعضای کارگروه تکافل در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، آیین‌نامه اجرایی صندوق تکافل سرمد ارائه گردید.

دکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده در ابتدای جلسه ضمن اشاره به برگزاری سخنرانی‌ها، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی متنوع در پژوهشکده بیمه و در راستای فرهنگسازی تکافل، از پایان بررسی‌های فقهی، حقوقی، فنیِ کارگروه تکافل بر روی چارچوب عملیاتی تكافل بومی‌سازی شده و تحویل چارچوب مذکور به نهاد ناظر خبر داد و اعلام کرد شورای فقهی صنعت بیمه نیز به تصویب مجمع عمومی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران رسیده و اکنون به مثابه یک نهاد دائمی در صنعت بیمه کشور فعالیت خود را آغاز کرده است.
در ادامه این نشست، آیین‌نامه اجرایی صندوق تکافل سرمد مشتمل بر ۱۳ ماده در سه فصل شامل کلیات و تعاریف، ارکان صندوق و مقررات مختلف، توسط نماینده شرکت بیمه سرمد ارائه شد و پس از آن اعضای کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه نظرات کارشناسانه و تخصصی خود را در راستای اصلاح و استانداردسازی مستندات ارائه شده اظهار داشتند.

مدیرعامل شرکت بیمه سرمد خاطرنشان کرد، بخشی از موفقیت در هر کسب‌و‌کار از جمله تکافل، برخاسته از مبانی و مقررات موجود و بخش دیگر حاصل روابط حاکم برکسب‌وکار است و بیمه سرمد با بهره‌مندی از این روابط تمام تلاش خود را در راستای اجرایی سازی تکافل به نحو احسن به خدمت خواهد گرفت. دکتر یعقوب رشنوادی مهمترین عامل در این مسیر را مشتریان یا بیمه‌گذاران تکافل‌ دانست و اعلام داشت بیمه‌گری متعارف در کشور ایران با آنچه که اکنون در دنیا و سایر کشورهای اسلامی مرسوم است فاصله دارد. بر این اساس پیشنهاد می‌شود که اجرای تکافل در مقیاس کوچک و با ارائه چند محصول آغاز گردد و به تدریج اصلاحات لازم در روند کار صورت پذیرد تا پذیرش تکافل از سوی مشتریان نیز حاصل شود.

مدیرعامل شرکت بیمه سرمد از بیمه مرکزی به عنوان دستگاه قانون‌گذار خواست تا از ظرفیت‌های علمی پژوهشکده بیمه در زمینه اجرایی‌سازی تکافل حداکثر استفاده را ببرد و چارچوب استانداردی که توسط کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه تهیه شده است را به شرکت‌های بیمه ابلاغ نماید تا مبنای عمل صنعت بیمه قرار گیرد.
در پایان سیزدهمین جلسه کارگروه تکافل مقرر شد، شرکت بیمه سرمد اصلاحات و تغییرات مد نظر اعضای کارگروه تکافل را مطابق با چارچوب عملیاتی بومی‌سازی شده، در آیین‌نامه اجرایی خود اعمال و ماحصل آن را در جلسه آتی کارگروه ارائه نماید.

برچسب ها: بیمه سرمد
نظرات شما