آداب مهمانی رفتن برای کودکان
رویداد۲۴ نازنین احمدی: کودکان به جهت این که تجربه کافی در زمینه مهمانی رفتن ندارند، نمیدانند در مهمانیها چه رفتاری داشته باشند و چگونه رفتار کنند. هیچ کسی به طور مستقیم به دلیل بی ادبی و گستاخی کودکتان از شما انتقاد نمیکند؛ ولی در غیاب شما به دلیل بی توجهی نسبت به تربیت کودکتان و بی ادبی که فرزند شما در مهمانیها دارد، انتقاد میکند.
نکاتی درباره آموزش آداب مهمانی به کودک
برای آموزش آداب مهمانی به کودکان باید به ده نکته زیر توجه نمایید:
به کودک خود یاد دهید تا در مهمانیها احوال پرسی کند؛ ولی هیچ گاه او را مجبور نکنید جملاتی که شما میخواهید را بگوید یا حتما سلام کند.
بیشتر بخوانید: رفتار درست با کودک لجباز
به کودک خود بیاموزید که به هیچ عنوان نباید در خانه دیگران سرک بکشد، حتی اگر به خانه آشنای نزدیک یا خانه مادر بزرگ خود رفته باشید.
به کودک خود گوشزد کنید که اگر در مهمانی کودک دیگری حضور دارد نباید بدود و باید ساکت باشد همچنین قوانین بازی کردن را به او یاد بدهید.
به کودک خود بیاموزید که نباید خانه میزبان را به هم بریزد و شیطنت کند. رفتار کودک خود را در حین مهمانی کنترل کنید و اگر لازم بود به او جدا از جمع تذکر دهید.
برای این که کودک شما بی قراری نکند و حوصله او سر نرود باید چند وسیله سرگرم کننده مانند اسباب بازی، دفتر نقاشی و کتاب همراه خود داشته باشید.
به گزارش رویداد۲۴ اگر کودک شما دوست دارد به شما در مهمانیها کمک کند کارهای بی خطری مانند چیدن چنگال و چیدن قاشق را به او بسپارید.
به غذا خوردن کودک خود توجه کنید گاهی به دلیل گرسنگی کودک شما بدقلقی می کند به همین دلیل قبل از مهمانی تا زمان آماده شدن غذای اصلی با یک غذای ساده کودک خود را سیر نگه دارید.
به کودک خود یاد بدهید که هنگام خداحافظی از میزبان تشکر کند.
در قالب بازی و قصه همه نکات گفته شده را می توانید به کودک خود یاد بدهید.
آموزش آداب معاشرت به کودکان
به کودک خود یاد بدهید تا پر حرفی نکند و در زمان مناسب حرف بزند.
همچنین به کودک خود بیاموزید که در میان جمع نباید پر حرفی کند.
به کودک خود یاد بدهید که در مهمانی نباید بزرگترها را مسخره کند و انجام دادن این کار بسیار ناپسند و زشتی است.
یکی از مهم ترین کارها در آداب معاشرت، تشکر کردن از بزرگترها است.
شما باید به کودک خود یاد بدهید تا از محبت دیگران تشکر کند.
به کودک خود بیاموزید تا از دیگران عذرخواهی کند و هر گاه اشتباهی کرد یا عمل زشتی را انجام داد از دیگران معذرت خواهی کند و همیشه رفتار مودبانه داشته باشد.