تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

انتقاد جدی یک استاد دانشگاه از نظام حکمرانی در حضور رهبری؛ چرا مسائل به جای حل شدن بزرگتر می‌شوند؟

سیدعلی مدنی‌زاده، استاد و رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف در دیدار با رهبری با اشاره به عدم توانایی نظام حکمرانی در حل مسائل اساسی کشور می‌گوید: نظام حکمرانی ما همچون هواپیمای مسافربری مشهد است که در سه بعد تیم پرواز، موتور هواپیما و مسیریابی دچار آسیب شده است.

انتقاد جدی یک استاد دانشگاه از نظام حکمرانی در حضور رهبری؛ چرا مسائل به جای حل شدن بزرگتر می‌شوند؟

رویداد ۲۴| سید علی مدنی زاده استاد و رییس دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف در دیدار با رهبری می‌گوید: آمار و ارقام کلان اقتصادی کشور خبر از فاصله قابل توجه از آنچه به دنبال آن بوده‌ایم، می‌دهد.

او ادامه می‌دهد: علی‌رغم هدف‌گذاری‌های مستمر نظام برای بهبود شرایط اقتصادی، ابلاغ اسناد بالادستی و شعار‌های سال که همگی در راستای افزایش تولید و کاهش تورم بوده‌اند و تاکیدات مستقیم حضرت‌عالی مبنی بر تحقق اهدافی، چون کنترل رشد نقدینگی، کاهش کسری بودجه، حل ناترازی‌های بانکی، هدفمندسازی یارانه‌ها و ... هنوز این اهداف محقق نشده‌اند.
وی همچنین می‌گوید: «حتی علی‌رغم تاکیدات حضرت عالی در طی چندسال اخیر مبنی بر توجه به حوزه هوش مصنوعی، مطالعات ما در دانشگاه صنعتی شریف نشان می‌دهد که در این حوزه نیز شتاب لازم محقق نشده و در حال عقب افتادن از رقبای خود هستیم»
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه «تکرار و ماندگاری این مسائل به رغم آمد و رفت دولت‌ها این سوال را به ذهن متبادر می‌کند که چرا نظام حکمرانی کشور نمی‌تواند مسائل اساسی کشور را حل کند و حتی مسائل بزرگتر هم می‌شوند» می‌گوید: «نظام حکمرانی ما همچون هواپیمای مسافربری مشهد است که در سه بعد تیم پرواز، موتور هواپیما و مسیریابی دچار آسیب شده است».

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
اسمال خالی از سامان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۲
0
2
امیدوارم جناب دکتر سیدعلی مدنی‌زاده همین الان حالش خوب باشه و نخواسته باشه با واجبی خودش را بکشه یا با شال گردن خودش را خفه کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۲
0
1
جهان نامحسوس که برای همگان قابل درک نیست، ممکن است بخشی از حقیقت هستی باشد که قواعد ان قابل تعمیم نیست اما ذات خلقت را اشکار نمیکند. علم گرچه با اگاهی از جهان محسوس و قواعد حاکم بر ان، موجب افزایش توانائی و رفاه و ابطال خرافات و ادیان میشود، اما به شناخت حقیقت جهان کمکی نخواهد کرد. خرافه پرستان 57 دانشگاهی که گلوی خود را با فریاد اسلام خواهی دریدند، ثابت کردند فقط حامل علم و مدرک بودند و دیدگاه علمی به جهان نداشتند و الا جهل مطلق را برخود حاکم نمیکردند که جاهلان منفعت طلب متظاهر به اسلام انقلابی از هر کوره ده و کوچه پس کوچه، زمام امور کشور را در مفسدانه ترین ناعادلانه ترین شکل ممکن دردست گیرند و از خدای غیور و عادل در رفع ظلم و فساد و طغیان حکومت دین ابزار ایران خبری نباشد. گرچه دانشگاه اغازگر انقلاب و مهمترین ستون ان بود اما پس از پیروزی، قدرت مقابله با فرصت طلبان تندرو و خشونتگرای کوچه بازار را نداشت و سهمی در حکومت انقلاب ندارد. انها که با جنگ افروزی و تداوم ان، جمعیتی بی اخلاق و ناصالح و زیاده خواه و طلبکار را بر سرنوشت کشور تحمیل کرده و موجب تبعیض خودیهای نالایق و تضعیف شایستگان غیرخودی و ازاده شده، باید از جیب خود پاسخگوی انها باشند. جهان مبهم تر از انست که هر جاهلی با گفتن شهادتین به معرفت خلق و خالق برسد. شناخت حقیقت جهان محال، و شناخت خالق ان محالتر است و شناخت خالق با صفات مقایسه ای گمراهی محض است.
نظرات شما