تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳

عارف: سال ۱۴۰۴ فرصتی است تا با وفاق گام‌های بلندی در توسعه کشور برداشته شود

معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی تاکید کرد: سال ۱۴۰۴ فرصتی است تا با وفاق، همدلی و هم‌زبانی، گام‌های بلندتری در مسیر پیشرفت و توسعه کشور برداشته شود.

عارف: سال ۱۴۰۴ فرصتی است تا با وفاق گام‌های بلندی در توسعه کشور برداشته شود

رویداد۲۴ | محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴ با تبریک نوروز باستانی به هم زمانی روز‌های آغازین سال جدید با لیالی قدر اشاره کرد و با بیان اینکه این هم زمانی پیامی عمیق از توازن میان شادی و معنویت، عشق به زندگی و عشق به خداوند را در دل‌های ما زنده می‌کند، اظهار امیدواری کرد سال ۱۴۰۴ فرصتی باشد تا با وفاق، همدلی و هم زبانی، گام‌های بلندتری در مسیر پیشرفت و توسعه کشور و رفع مشکلات برداشته شود.

متن پیام به شرح زیر است:

به نام خالق زیبایی‌ها

نوروز باستانی ۱۴۰۴ را که با رستاخیز طبیعت و بهار قرآن قرین گشته است به مردم شریف، نجیب و صبور کشورم و همه ایرانیان در سرتاسر جهان تبریک و شادباش می‌گویم.

این روز‌های فرخنده، که با شکوه‌ترین جشن طبیعت و تجدید حیات آن همراه است، امسال با برکت شب‌های قدر و شهادت مولی‌الموحدین، حضرت علی (ع)، هم‌زمان شده است. این هم‌زمانی، پیامی عمیق از توازن میان شادی و معنویت، عشق به زندگی و عشق به خداوند را در دل‌های ما زنده می‌کند.

مردم ما به اقتضای همان روح آزادگی و عدالت‌خواهی، پیرو مکتب امام علی (ع) هستند که مظهر آزادگی و عدالت‌خواهی است و کسی که پیرو راه امام علی (ع) باشد، مسلماً پیروز است و نهایت مسیر او، سرافرازی است.

امیدوارم در سال جدید دل‌های همه ما از زنگار قهر و بدبینی پیراسته شود و برای همه ما فرصتی باشد تا با وفاق، همدلی و هم‌زبانی، گام‌های بلندتری در مسیر پیشرفت و توسعه کشور و رفع مشکلات برداریم.

شخصاً به دردها، رنج‌ها و نارسایی‌های ملت آگاهم و از آن رنج می‌برم، ضمن پوزش از مشکلاتی که وجود داشته است، امیدوارم هموطنان عزیزم و همه ایرانیان سال خوبی را آغاز کنند و در پایان سال، از موفقیت‌ها و کامروایی‌هایی که در سال گذشته هم از آنها بهره‌مند بوده‌ایم، سخن بگوییم.

محمدرضا عارف

معاون اول رئیس‌جمهور

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: پیام نوروزی
نظرات شما