تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
با نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام؛

مصوبه جنجالی «تعیین سقف حقوق مقامات و مدیران» از برنامه ششم حذف شد

مصوبه پرحاشیه مجلس در برنامه ششم توسعه در خصوص «تعیین سقف دریافتی مقامات و مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی» با نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام از متن قانون برنامه ششم حذف شد.

رویداد۲۴-مصوبه پرحاشیه مجلس در برنامه ششم توسعه در خصوص «تعیین سقف دریافتی مقامات و مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی» با نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام از متن قانون برنامه ششم حذف شد.

محمد خدابخشی با اعلام این خبر به ایسنا گفت:‌ پیش از این شورای نگهبان مصوبه مجلس در ماده 38 برنامه ششم را مغایر قانون اساسی و نظام اداری صحیح عنوان کرده بود و به آن ایراد گرفته بود که با اصرار مجلس بر نظر قبلی خود در این رابطه، این مصوبه جهت داوری بین مجلس و شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.

وی افزود: مجمع تشخیص مصلحت نظام نظر شورای نگهبان را تأیید کرد و این استدلال را آورد که جای چنین مصوبه‌ای در قانون برنامه نیست و باید قانون جامعی در این زمینه تدوین شود. لذا با نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام کل ماده 38 و تبصره‌های آن که قاعده‌گذاری برای پرداخت حقوق مدیران، مقامات و کارکنان دستگاه‌های اجرایی بود از متن برنامه ششم حذف شد.

به گزارش ایسنا، در ماده 38 برنامه ششم آمده بود: "مجموع پرداختی ماهانه مقامات و مدیران و کارکنان دستگاه‌های موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۳۵ این قانون حداکثر دو برابر حداکثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به کارکنان موضوع تبصره ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات کشوری می‌باشد و براساس تبصره این ماده شورای حقوق و دستمزد می‌تواند با پیشنهاد روسای قوا، وزرا، معاونان رئیس جمهور که ریاست دستگاه‌های اجرایی را بر عهده دارند و بالاترین مقامات دستگاه‌های اجرایی برای مشاغل تخصصی واحدهای عملیاتی مناطق مرزی و محروم تا ۳۰ درصد دریافت‌های موضوع این ماده علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نمایند."

خدابخشی همچنین از تأیید مصوبه اعطای مرخصی سه روزه تشویقی به مردانی که صاحب فرزند می‌شوند خبر داد و گفت که موضوع متناسب‌سازی حقوق شاغلین و بازنشستگان که مقرر شده بود در پایان برنامه ششم اختلاف آنها به حداکثر 15 درصد برسد نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هدف‌گذاری کمی این مصوبه از متن قانون حذف شد.

منبع: ایسنا
نظرات شما