پاستا غذای ناسالمی نیست؛ روش درست کردن و خوردن آن مهم است
رویداد۲۴ وقتی پای کاهش وزن و رژیم غذایی به میان میآید، معمولا کربوهیدراتها با بیمهری مواجه میشوند و بیشترین انتقادها متوجه پاستا و ماکارونی میشود.
اما شایلا کادوگان، متخصص تغذیه، میگوید که پاستا بهخودیخود ناسالم نیست، بلکه نحوه درست کردن و خوردن آن ممکن است آن را به غذایی ناسالم تبدیل کند.
به گزارش نیویورک پست، یک وعده معمول پاستا حدود دویست کالری، چهل گرم کربوهیدرات، شش گرم پروتئین، و یک تا دو گرم فیبر دارد.
به گفته کادوگان، از آنجا که پاستا بهطور عمده حاوی کروبوهیدرات است، اغلب مردم آن را «کروبوهیدرات غیرمغذی» در نظر میگیرند، در حالی که کربوهیدراتها «منبع ترجیحی انرژی» در بدن انسان و در واقع مغذیاند.
بیشتر بخوانید: رژیم غذایی آتلانتیک به کاهش کلسترول و چربی شکم کمک میکند
پاستای ساختهشده از غلات کامل حاوی فیبر و پروتئین بیشتری است، دو عاملی که شما را برای مدت بیشتری سیر نگه میدارد و احتمال پرخوری را کاهش میدهد.
اما نحوه پخت و درست کردن پاستا و ماکارونی است که باعث مشکل میشود.
اضافه کردن انواع سس، کره، خامه، گوشت، یا پنیر باعث میشود که تعادل مواد مغذی مفید در یک ظرف کامل پاستا از بین برود.
کادوگان میگوید: «مردم اغلب پاستا را بهعنوان غذای اصلی، بهجای غذای جانبی، میخورند. بنابراین، به احتمال زیاد بیشتر از مقدار توصیهشده میخورند.»
به گفته او، تقریبا هر غذایی که بیش از حد یا بهعنوان بخشی از رژیم غذایی نامتعادل خورده شود، ممکن است خیلی راحت غذایی ناسالم شود. همه اینها به متعادل کردن بشقاب غذا برمیگردد.»