حاجیبابایی:
هیچ اطلاعی از جمنا ندارم/ اصولگرایان و اصلاحطلبان مگر اصول دین هستند که مردم از آنها عبور نکنند؟
حمیدرضا حاجیبابایی گفت: مگر اصولگرایان و اصلاح طلبان جزو اصول دین هستند که نتوان از آنها عبور کرد؟ این یک امر طبیعی است که اصلاح طلب و اصولگرا ممکن است در یک برهه زمانی مورد توجه مردم قرار نگیرند.
رویداد۲۴ تصمیم جدی دارند تا هرطور شده صندوق های انتخابات 98 و حتی 1400 به نام جناح راست ثبت شود برای همین، فرصت دو ساله تا انتخابات مجلس را به وقت طلایی تعبیر کرده اند و تنها صدای اصلاح است که از اردوگاه اصولگرایی به گوش می رسد.
جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی یا همان جمنا که یک سال پیش آمد تا چتر وحدت اصولگرایان شود چندماهی بیشتر دوام نیاورد و ساز اختلاف آنچنان کوک شد که بلافاصله با پایان انتخابات زمزمه های اصلاحش به گوش رسید. جامعه روحانیت مبارز هم که همیشه حکم پدر اصولگرایان را داشته است این روزها با معضل پسر ناخلف رو به رو شده و دیگر حرف شنوی سابق از این تشکل جاافتاده، وجود ندارد. با همه اینها حمیدرضا حاجی بابایی به خبرآنلاین می گوید اصولگرایان صاحب دارند و خودشان برای آینده شان تصمیم می گیرند.
آنچه در ادامه می خوانید مشروح مصاحبه با این نماینده همدان، وزیر پیشین احمدینژاد و از پرچمداران تاسیس جمنا است:
من هیچ اطلاعاتی از جمنا ندارم، یعنی از آن زمان که انتخابات به پایان رسید تا امروز هیچ خبری از عملکرد و اقدامات جمنا ندارم. از زمانی که جزو 10 نفر نامزد انتخاباتی جمنا بودم دیگر خبری هم از این جبهه ندارم.
به هر حال اصلگرایان صاحب دارند. خودشان بحث می کنند تا منتج به نتیجه ای شود.
در این راستا بزرگان اصولگرایان دور یک میز می نشینند و به بحث می پردازند تا به یک خط مشترک برسند.
ببینید جمنا امروز خودش یک موضوعیت دیگری دارد. اینکه من می گویم اصولگرایان، یعنی به بحثی جامع تر از جمنا اشاره می کنم لذا این اصولگرایان هستند که باید به مذاکره پرداخته و به یک راهکار برسند که این راهکار می تواند جمنا باشد یا غیر جمنا.
اصلا یکی از مشکلات بزرگ ما در این کشور این است که حرف هایی زده می شود اما عمل نمی شود. من این مسئله را در حضور روسای سه قوه در مجلس مطرح کردم؛ این مسئله ای است که منجر به بی اعتمادی در جامعه می شود. ما باید وعده هایی را بیان کنیم که بتوانیم به آن عمل کنیم.
فرقی نمی کند این مسئله همه را شامل می شود. هر کسی که در این کشور مسوولیتی دارد باید پاسخگو باشد و همه باید نسبت به حرف ها و وعده هایی که داده اند توان پاسخ داشته باشند. اما در حال حاضر دولت و مجلس دست اصولگرایان نیست.
احزاب بسیار می توانند در این زمینه نقش داشته باشند. اما مشکل ما این است که در کشور ما احزاب از چه استحکامی برخوردار هستند؟
این موضوع نیاز به تحلیل و بحث دارد. اما آیا امروز احزاب ما احزاب تاثیر گذاری هستند؟ پاسخ روشن است؛ خیر!
اصولگرایان اگر خوب عمل کنند رای دارند و اگر خوب عمل نکنند رای ندارند.
بحث فقط عملکرد نیست. به هر حال باید شرایط مختلفی ایجاد شود و دست به دست هم بدهد تا بتوان تحلیل دقیقی داشت. اصولگرایان باید هم خوب و هم مردمی عمل کنند تا به نتیجه دلخواه برسند.
بالاخره بخشی از این شعارها یک اولتیماتوم است و اصولگرایان و اصلاح طلب ها باید بدانند و بفهمند اگر مردمی باشند و با مردم باشند می توانند مورد اعتماد مردم قرار گیرند. این شعار، شعار قابل تاملی است. مگر اصولگرایان و اصلاح طلبان جزو اصول دین هستند که نتوان از آنها عبور کرد؟ این یک امر طبیعی است که اصلاح طلب و اصولگرا ممکن است در یک برهه زمانی مورد توجه مردم قرار نگیرند. من به اصلاح طلبان و اصولگرایان کاری ندارم، هرکسی می خواهد در این جامعه مردم با او باشند، باید در بین مردم باشد. اشرافی گری با این موضوع جور درنمی آید؛ حال می خواهد اصولگرا باشد یا اصلاح طلب. نگاه که از بالا به پایین باشد، چه از سوی اصلاح طلبان باشد چه از سوی اصولگرایان، مردمی نیست و در این مسیر هر دو جناح مشکل دارند.
بله یک بخشی این گونه است و اشرافی گری بین هردوطرف به چشم می خورد.
آنچه در ادامه می خوانید مشروح مصاحبه با این نماینده همدان، وزیر پیشین احمدینژاد و از پرچمداران تاسیس جمنا است:
اخیرا جمنا اصلاحاتی را در دستور کار خود قرار داده است، به نظر شما چقدر این اصلاحات می تواند آنها را به سمت پیروزی در انتخابات 98 هدایت کند؟
به نظر شما در جریان انتخابات آینده آیا جمنا مسئولیت وحدت اصولگرایان را به عهده می گیرد یا باز محور وحدت جامعتین خواهند بود؟
مسئله همینجاست که هر گروهی خود را صاحب این طیف معرفی می کند، آیا صاحب اصولگرایان مشخص است؟
هم جمنا داعیه ایجاد وحدت میان اصولگرایان را دارد و هم جامعتین. با توجه به طرح نو اصولگرایانه قالیباف، به نظر شما کدام یک از این دو نهاد، پرچمدار اصولگرایان در آینده خواهند بود؟
اصولگرایان امروز برگ برنده خود را ناکامی های اصلاح طلبان در اداره مجلس یا دولت می دانند و تمرکزشان را بر خلف وعده های آنان قرار دادهاند. این شیوه آیا می تواند به معنای پیروزی اصولگرایان تعبیر شود؟
به نظر شما این موضوع نمی تواند گریبان اصولگرایان را هم بگیرد؟
چقدر احزاب در میزان پاسخگو کردن مسوولان می توانند نقش آفرینی کنند؟
چرا احزاب در ایران استحکام لازم را ندارند؟ مانع کجاست؟
اصولگرایان می گویند ما در انتخابات آینده بیش از 20 میلیون رای داریم. آیا واقعا این میزان رای پشت جناح راست وجود دارد؟
با عملکرد امروزشان تحلیل شما چیست؟
انتخابات آینده در حالی برگزار می شود که مردم شعار می دهند «اصلاح طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا». به نظر شما این رویکرد مردم، کار را برای دو جناح سخت نخواهد کرد؟
یعنی هر دو جناح نگاه از بالا به پایین به مردم دارند؟
منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط