تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۸

رابطه زناشویی در کشور‌های مختلف، از آمریکا تا کره

شاید بد نباشد که این بار به جای این که از دوست یا خانواده خود برای روابط عاشقانه تان کمک بگیرید، به فرهنگ کشور‌های دیگر نگاهی بیاندازید. در ادامه عادات و اعتقادات مردم کشور‌های مختلف به رابطه عاطفی را برایتان آورده ایم

رویداد۲۴  کشور‌های مختلف جهان نگاه‌های متفاوتی به ازدواج، عشق و رابطه عاطفی دارند. به عنوان مثال مردم ژاپن به روابط اجتماعی اهمیت زیادی می‌دهند، در حالی که مردم آمریکا تنهایی را بیشتر می‌پسندند. فرهنگ هر کشور بر رفتار‌های هر فرد نسبت به رابطه عاطفی تاثیر می‌گذارد.

شاید بد نباشد که این بار به جای این که از دوست یا خانواده خود برای روابط عاشقانه تان کمک بگیرید، به فرهنگ کشور‌های دیگر نگاهی بیاندازید، شاید بد نباشد که این بار رابطه خود را از زاویه دید دیگری ببینید. در ادامه عادات و اعتقادات مردم کشور‌های مختلف به رابطه عاطفی را برایتان آورده ایم.



رابطه زناشویی زوج‌ها در آلمان

تحقیقات نشان داده که آمریکایی‌ها نسبت به آلمانی‌ها در روابط شان خوش بین ترند، اما این بدین معنی نیست که آلمانی‌ها روابط خوبی با یکدیگر ندارند. در واقع آمریکایی‌ها از مواجه شدن با مشکلات و انرژی‌های منفی خودداری می‌کنند در حالی که آلمانی‌ها از آن‌ها هراسی ندارند و سعی می‌کنند که هر چیزی را، چه مثبت چه منفی، درک کنند.
مواجه شدن با نکات منفی رابطه بی شک آزار دهنده است، اما آزار دهنده‌تر از آن این است که از برخورد با آن‌ها و حل کردن شان هراس داشته باشیم. زندگی همیشه بر وفق مراد ما پیش نمی‌رود، به همین دلیل ما نیز باید مانند مردم آلمان شیوه مواجه شدن با آن‌ها را بدانیم تا در مواقع سختی بتوانیم از پس شان برآییم.


رابطه زناشویی زوج‌ها در ژاپن

هر فرد در ژاپن خودش را جزیی از جامعه می‌داند، به همین دلیل سعی می‌کند که به نقش ها، وظایف و انتظاراتی که جامعه از او دارد، به خوبی عمل کند. ژاپنی‌ها روابط عاطفی خود را با هدف تشکیل خانواده آغاز می‌کنند، در حالی که این موضوع برای مردم آمریکا اهمیت زیادی ندارد.

زمانی که مردم ژاپن با شریک زندگی شان به مشکلی بر می‌خورند، به جای این که به خودشان اعتماد کنند، از خانواده خود کمک می‌گیرند و در واقع از تجربیات آن‌ها استفاده می‌کنند. زمانی که صحبت از نصیحت‌های پدر و مادر می‌شود، به جای این که حرف‌های آن‌ها را پشت گوش بیاندازند، به آن‌ها گوش جان می‌سپارند، زیرا معتقدند که آن‌ها زندگی را به گونه‌ای می‌بینند که ما قادر نیستیم؛ بنابراین خانواده برای ژاپنی‌ها نسبت به هر چیزی اولویت دارد، به همین دلیل سعی می‌کنند که روابط خود را نیز از همان ابتدا مستحکم آغاز کنند.

رابطه زناشویی در فرانسه

فرانسوی‌ها طرز فکر دیگری نسبت به روابط عاطفی دارند. آن‌ها خیلی پایبند یک رابطه عاطفی نیستند. به عنوان مثال هر فرد، حتی متاهل ها، اجازه این را دارد که روابط رمانتیک دیگری را آغاز کند و در آن واحد در دو رابطه عاطفی باشد. اگر چه این رفتار در بسیاری از فرهنگ ها، مانند فرهنگ آمریکایی ها، عین خیانت است، اما برای مردم فرانسه امری عادی و جزوی از روابط اجتماعی شان محسوب می‌شود. به بیان دیگر، «رابطه باز» در این کشور، که به مفهوم توافق برای داشتن بیش از یک شریک زندگی است، رایج است.

رابطه زناشویی در هند

اگر چه هندی‌ها تا حد زیادی خودشان را با فرهنگ غرب وفق داده اند، اما هنوز هم در برخی شرایط به سنت‌های خود پایبندند. بسیاری از افراد معتقدند که هر رابطه‌ای باید با عشق آغاز شود، اما هندی‌ها اعتقاد دارند که عشق در طول رابطه بوجود می‌آید. ازدواج برای آن‌ها یک هدف است، حتی اگر قبل از آن عشق و عاشقی در کار نباشد. در واقع آنچه دو فرد را به یکدیگر پیوند می‌دهد نه عشق، بلکه فرهنگ خانوادگی، شرایط مالی و طرز فکر و اعتقادات مشابه است.

این طرز فکر هندی‌ها از این اعتقاد سرچشمه می‌گیرد که «عشق از بین رفتنی ست!». آن‌ها بر این باورند که در ابتدای ازدواج، همه چیز هیجان انگیز و زیباست، اما هر چه زمان بیشتر می‌گذرد، از حرارت عشق نیز کاسته می‌شود. آن‌ها در این شرایط، به جای این که از یکدیگر دلسرد شوند، معتقدند که ازدواج نوعی همراهی و سازگاری است. عشق و عاشقی یک روز می‌آید و روز دیگر می‌رود، اما همراه بودن با شریک زندگی مهمترین عامل در دوام هر رابطه‌ای است که اگر بتوان آن را حفظ کرد، رابطه‌ای موفق و بادوام را به همراه خواهد داشت.

رابطه زناشویی در کره

جذاب‌ترین زوج‌های جهان را در کره می‌توان دید. آن‌ها روابط بسیار خوبی با هم دارند، آنقدر که لباس هایشان را هم با هم ست می‌کنند. مردان کره‌ای نیز از محبت کردن به زنان خود سیر نمی‌شوند. به عنوان مثال آن‌ها ساعت‌ها کیف‌های همسران شان را در خیابان به دست می‌گیرند، در حالی که این وضعیت در مردان آمریکایی بیشتر از چند دقیقه به طول نمی‌انجامد. در واقع زوج‌های کره‌ای از این که عشق شان را به دیگران نشان دهند، هراسی ندارند و همین امر یکی از دلایل روابط عمیق و بادوام آنهاست.

رابطه زناشویی در واتیکان

مذهب‌های مختلف اعتقادات متفاوتی نسبت به روابط عاطفی دارند، به عنوان مثال پاپ فرانسیس در سال ۲۰۱۶ در مورد عشق و ازدواج چنین گفت: «برای گوش دادن به صحبت‌های شریک زندگی تان وقت بگذارید، برای حل مشکلات تلاش کنید، اشتباهات و نقض‌های طرف مقابل تان را بپذیرید و نسبت به آن‌ها صبور باشید و در نهایت از عقل و منطق تان برای پیش بردن روابط عاطفی کمک بگیرید.»

از نصیحت‌های پاپ می‌توان اینگونه برداشت کرد که تحت هر شرایطی باید با یکدیگر مهربان باشیم و برای بهبود رابطه تلاش کنیم. در مواقع عصبانیت و دعوا، سخت است که این نکات را به یاد آوریم، اما باید بدانیم که در جنگ یک رابطه عاشقانه هیچکس پیروز نیست. در واقع شکست یا پیروزی برای هر دو طرف رابطه یکسان است.

«دوستت دارم» در فرهنگ‌های مختلف جهان

آمریکایی‌ها از گفتن «دوستت دارم» به یکدیگر شرم و هراسی ندارند، اما این رفتار برای تمام مردم جهان یکسان نیست. به عنوان مثال مردم ونزوئلا از گفتن زیاد این جمله، به عنوان مثال چند بار در روز، خودداری می‌کنند، زیرا اعتقاد دارند که از ارزش آن کم می‌شود و تاثیر خودش را از دست می‌دهد. یا در چین، زوج‌ها به جای گفتن دوستت دارم، سعی می‌کنند که آن را در رفتارشان نشان دهند. از نظر آن‌ها صحبت کردن در این مورد نیز شرم آور است.

در نهایت، هر فرهنگی آداب و رسوم خود را در روابط عاشقانه دارد. اگر جزو افرادی هستید که شریک زندگی تان را از فرهنگ دیگری انتخاب کرده اید، باید سعی کنید که نه تنها با اعتقادات او آشنا شوید، بلکه خودتان نیز از آداب و رسوم تان برای او صحبت کنید و در نهایت راهی را در پیش بگیرید که مورد قبول هر دویتان است.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما