غذاهای ساده خانگی برای مجردها/ ماکارونی
ماکارونی از جمله غذاهایی است که بیشتر افراد مخصوصا بچهها عاشق آن هستند. در ادامه طرز تهیه ماکارونی را به همراه چند اشتباهی که باید از آن دوری کنید آورده ایم.
رویداد۲۴ مواد لازم برای تهیه ماکارونی خوشمزه:
ماکارونی: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذا خوری
قارچ: ۴ عدد متوسط
سیب زمینی درشت: ۲ عدد به صورت گرد شده
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیاز: ۱ عدد
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی خوشمزه:
در یک ماهی تابه یک عدد پیاز و فلفل دلمهای خرد شده را سرخ کرده بعد گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده و آن را تفت میدهیم بعد قارچ نگینی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم مقداری تفت بخورد تا آب قارچ گرفته شود بعد رب گوجه فرنگی داخل گوشت میریزیم و کمی نمک، فلفل و آویشن میزنیم و میگذاریم چند دقیقه دیگر تفت بخورد.
بیشتر بخوانید: غذاهای ساده خانگی برای مجردها/ کباب دیگی (کباب تابهای)
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
بعد قابله را روی اجاق گذاشته مقداری روغن در قابلمه میریزیم و سیب زمینی گرد شده را کف قابلمه میگذاریم بعد یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت و قارچ سرخ شده که قبلا آماده کرده بودیم را درون قابلمه میریزیم و به همین صورت یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت و قارچ. بعد از تمام شدن مواد یک دمی روی قابلمه میگذاریم تا نیم ساعت خوب دم بکشد.
نکته مهم: هنگام دم کشیدن ۵ دقیقه اول حرارت اجاق را زیاد میکنیم و بعد حرارت را کم میکنیم. (مانند پخت برنج)
این اشتباهات را نکنید!
۱- داخل آبِ قابلمه، روغن نریزید.
اگر تا بحال این اشتباه و میکردید، الان میدانید که باید آنرا متوقف کنید. این کار هیچ ارمغانی برای شما ندارد بجز اینکه یک ماکارونیِ روغنی و چرب به شما میدهد که اجازه نمیدهد مایهی ماکارونی به خوردِ آن برود. بر خلاف باور عمومی، ریختن روغن در آبِ ماکارونی از چسبیدن رشتههای آن بهم جلوگیری "نمی کند".
۲- رشتههای ماکارونی را داخل آبِ جوش نریزید و بروید و بعد از نیم ساعت برگردین و آبکشی کنید!
برای اینکه رشتههای ماکارونی بهم نچسبند، باید وقتی آنها را داخل آبِ جوش میریزید هر از گاهی آنرا هم بزنید.
۳-هنگام پختنِ ماکارونی، زمان اضافه برای دم کشیدنِ رشتههای آن با مایه باقی بگذارید.
رشتهها را کمی زودتر از آبِ جوش در آورید و چند دقیقه (نه خیلی زیاد) بگذارید با مایه دم بکشد. وقتی ماکارونی داغ است، مایه بیشتر به خوردش میرود.
۴- رشتههای ماکارونی را آبکش نکنید.
نیازی نیست روی ماکارونی آب بریزید و بشویید. درعوض، وقتی آبِ آنرا گرفتید مایه را با ماکارونی مخلوط کنید. آبِ جوشِ باقی مانده نیز سرشار از نشاسته و ویتامینهای مفید است که میتوانید از آن برای تهیهی مایهی مکارونیِ خانگی استفاده کنید.
ماکارونی: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذا خوری
قارچ: ۴ عدد متوسط
سیب زمینی درشت: ۲ عدد به صورت گرد شده
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیاز: ۱ عدد
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی خوشمزه:
در یک ماهی تابه یک عدد پیاز و فلفل دلمهای خرد شده را سرخ کرده بعد گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده و آن را تفت میدهیم بعد قارچ نگینی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم مقداری تفت بخورد تا آب قارچ گرفته شود بعد رب گوجه فرنگی داخل گوشت میریزیم و کمی نمک، فلفل و آویشن میزنیم و میگذاریم چند دقیقه دیگر تفت بخورد.
بیشتر بخوانید: غذاهای ساده خانگی برای مجردها/ کباب دیگی (کباب تابهای)
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
بعد قابله را روی اجاق گذاشته مقداری روغن در قابلمه میریزیم و سیب زمینی گرد شده را کف قابلمه میگذاریم بعد یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت و قارچ سرخ شده که قبلا آماده کرده بودیم را درون قابلمه میریزیم و به همین صورت یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت و قارچ. بعد از تمام شدن مواد یک دمی روی قابلمه میگذاریم تا نیم ساعت خوب دم بکشد.
نکته مهم: هنگام دم کشیدن ۵ دقیقه اول حرارت اجاق را زیاد میکنیم و بعد حرارت را کم میکنیم. (مانند پخت برنج)
این اشتباهات را نکنید!
۱- داخل آبِ قابلمه، روغن نریزید.
اگر تا بحال این اشتباه و میکردید، الان میدانید که باید آنرا متوقف کنید. این کار هیچ ارمغانی برای شما ندارد بجز اینکه یک ماکارونیِ روغنی و چرب به شما میدهد که اجازه نمیدهد مایهی ماکارونی به خوردِ آن برود. بر خلاف باور عمومی، ریختن روغن در آبِ ماکارونی از چسبیدن رشتههای آن بهم جلوگیری "نمی کند".
۲- رشتههای ماکارونی را داخل آبِ جوش نریزید و بروید و بعد از نیم ساعت برگردین و آبکشی کنید!
برای اینکه رشتههای ماکارونی بهم نچسبند، باید وقتی آنها را داخل آبِ جوش میریزید هر از گاهی آنرا هم بزنید.
۳-هنگام پختنِ ماکارونی، زمان اضافه برای دم کشیدنِ رشتههای آن با مایه باقی بگذارید.
رشتهها را کمی زودتر از آبِ جوش در آورید و چند دقیقه (نه خیلی زیاد) بگذارید با مایه دم بکشد. وقتی ماکارونی داغ است، مایه بیشتر به خوردش میرود.
۴- رشتههای ماکارونی را آبکش نکنید.
نیازی نیست روی ماکارونی آب بریزید و بشویید. درعوض، وقتی آبِ آنرا گرفتید مایه را با ماکارونی مخلوط کنید. آبِ جوشِ باقی مانده نیز سرشار از نشاسته و ویتامینهای مفید است که میتوانید از آن برای تهیهی مایهی مکارونیِ خانگی استفاده کنید.
خبر های مرتبط