وضعیت غذا و تغذیه در کشور به طورمستمر پایش می شود
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به عنوان یک انستیتوی ملی، برنامه ای را طراحی کرده است که بتواند وضعیت غذا و تغذیه کشور را به صورت مستمر مورد پایش قرار دهد.
رویداد۲۴-از وزارت بهداشت، هدایت حسینی در جلسه کارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه افزود: این برنامه، براساس یک نظام مراقبت بسیار مبتنی بر آخرین منابع علمی دنیا طراحی شده که در آن به مراقبت، بررسی ریز مغذی ها، سبد غذایی مردم کشور در اقلیم های مختلف در گروه های سنی و جنسی مختلف، بیوشیمیایی و عوامل خطری که در ارتباط با تغذیه مردم است، توجه ویژه شده است.
حسینی اظهار داشت: در این برنامه به چهار عامل، مقدار نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب؛ که وزارت بهداشت به عنوان هدف تعیین کرده هم توجه شده است.
وی با بیان اینکه برنامه ملی مراقبت یک برنامه کشوری است، اظهار امیدواری کرد که با حمایت های وزارت بهداشت این برنامه از نیمه دوم امسال اجرا شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور افزود: اطلاعات این برنامه مستمر و دائمی است که بعد از راه اندازی می تواند در اختیارات مسئولان کشور و وزارتخانه های بهداشت، جهاد کشاورزی، تعاون، رفاه، صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمان ها و ارگان هایی که در حوزه غذا و تغذیه فعالیت دارند، قرار گیرد و همچنین در سیاست گذاری ها و سرمایه گذاری های کلان ملی استفاده شود.
حسینی در ادامه گفت: این برنامه به عنوان بخشی از برنامه نظام سلامت کشور می تواند در پیشگیری و کاهش بیماری های مرتبط با غذا موثر باشد و تاثیرات مثبتی در نظام سلامت کشور و طرح تحول سلامت دارد و در نهایت منجر به ارتقای سلامت مردم می شود.
حسینی اظهار داشت: در این برنامه به چهار عامل، مقدار نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب؛ که وزارت بهداشت به عنوان هدف تعیین کرده هم توجه شده است.
وی با بیان اینکه برنامه ملی مراقبت یک برنامه کشوری است، اظهار امیدواری کرد که با حمایت های وزارت بهداشت این برنامه از نیمه دوم امسال اجرا شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور افزود: اطلاعات این برنامه مستمر و دائمی است که بعد از راه اندازی می تواند در اختیارات مسئولان کشور و وزارتخانه های بهداشت، جهاد کشاورزی، تعاون، رفاه، صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمان ها و ارگان هایی که در حوزه غذا و تغذیه فعالیت دارند، قرار گیرد و همچنین در سیاست گذاری ها و سرمایه گذاری های کلان ملی استفاده شود.
حسینی در ادامه گفت: این برنامه به عنوان بخشی از برنامه نظام سلامت کشور می تواند در پیشگیری و کاهش بیماری های مرتبط با غذا موثر باشد و تاثیرات مثبتی در نظام سلامت کشور و طرح تحول سلامت دارد و در نهایت منجر به ارتقای سلامت مردم می شود.
منبع: ایرنا