نکات پخت جوجه کباب که حرفه ایها میدانند
برای اینکه جوجه کباب سفت نشود و مزه خوبی بگیرد باید یک سری نکات را به هنگام آماده سازی و پخت جوجه رعایت کنیم که در این بخش از نمناک به طور کامل بیان شده است.
رویداد۲۴ درست کردن جوجه کباب خانگی بسیار آسان میباشد، ولی اگر نکات ریزی که دارد را رعایت نکنید نمیتوانید جوجه کباب خوشمزه رستورانی تهیه کنید پس نکات زیر را بخوانید تا اشکال کار خود را پیدا کنید و بتوانید جوجه حرفهای تهیه کنید.
۱ - برای لذیذشدن و خوشرنگتر شدن جوجه کباب ها، مقداری کره را روی بخار آب کتری ذوب کنید و کمی زعفران هم داخل آن بریزید. بعد درحین پختن جوجهها، مخلوط کره و زعفران را با قلمو روی کبابها بمالید تا چربتر و خوش طعمتر شود.
۲ - برای تهیه سس جوجه کباب، میتوانید مخلفات مایه جوجه را که شامل پیاز و فلفل دلمهای میباشد ار با مقداری آب پرتقال و کمی ادویه سرخ کنید و کنار جوجه میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب تابهای
۳ - هنگام درست کردن جوجه کباب، برای اینکه در مقدار زعفران صرفه جویی شود میتوانید در نیم ساعت آخر که دیگر میخواهید جوجهها را به سیخ بکشید پیاز و فلفل دلمهای را آن جدا کنید و بعد زعفران دم کرده را به جوجهها اضافه کنید؛ و یا در روش دوم، از همان اول جوجهها را با زعفران مزه دار کنید و بعد پیاز و بقیه مخلفات آن را اضافه کنید.
۴ - برای ترد کردن و آبدار شدن جوجه کباب بهتر است از همان اول روغن مایع را به آن بزنید و در نیم ساعت آخرمزه دار شدن جوجهها، آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید تا باعث سفت شدن جوجهها نشود.
۵ - برای کباب کردن گوجه و فلفل سبز همراه با جوجه کباب، کافیست فقط گوجهها را در هر طرف ۷ دقیقه و فلفلها را ۲ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
۶ - در صورت دسترسی نداشتن به منقل و کباب پز، میتوانید جوجه کبابها را داخل تابه درست کنید.
۷ - یعنی بعد از مزه دار کردن جوجهها، پیاز و فلفل دلمهای که جوجهها در آن خوابانده شده بودند را جدا کنید و داخل تابه چرب شده بریزید. سپس جوجهها را به سیخ چوبی بزنید و روی پیاز و فلفل درحال تفت بگذارید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید مواد کمی آب بیندازد و بعد در تابه را بردارید تا جوجهها طلایی رنگ شود. وقتی یک طرف جوجه سرخ شد، طرف دیگر آن را برگردانید تا کاملا مغز پخت شوند. برای اینکه جوجه کباب تابهای شما طعم زغالی به خود بگیرید میتوانید یک تکه زغال روشن و گر گرفته را داخل ماهیتابه بگذارید و با این ترفند کبابتان را خوش طعم ترکنید.
۸ - هنگامی که میخواهید جوجهها را با پیاز مزه دار کنید به هیچ وجه پیازها را رنده یا ریز و نازک خرد نکنید، چون هنگام کباب کردن به گوشت میچسبد و به سرعت میسوزد. بهترین کار این است که پیازها را درشت خرد کنید.
۹ - استفاده از تمام قسمتهای مرغ بخصوص مخلوط ران و سینه باعث بهتر شدن طعم جوجهها میشود.
۱۰ - برای لذیذتر شدن طعم جوجه کباب، شما میتوانید به مایه آن مقداری سس مایونز، خامه، روغن زیتون و ماست موسیر اضافه کنید.
۱۱ - دقت کنید موقعه خرد کردن مرغ برای جوجه کباب، تکههای مرغ نه خیلی بزرگ باشند که مغز پخت نشوند و نه خیلی کوچک که از سیخ بیفتند.
۱۲- استفاده از ماست در مایه جوجه کباب بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد، اما باید به این نکته دقت داشته باشید که ماست رنگ زعفرانی جوجه را کمتر میکند.
۱۳ - اگر جوجه کباب را با استخوان میخواهید کباب کنید باید برای مغز پخت شدن آن زمان بیشتری استفاده کنید.
۱۴ - جوجه کبابها را برای مزه دار شدن حداقل ۴ تا ۵ ساعت در سس بخوابانید تا مزهها در بافت و طعم جوجهها نفوذ کنند.
۱۵ - اگر بخواهید جوجه کباب را در فر بپزید باید فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داغ کنید و سیخهای کباب را روی سینی چرب شده قرار دهید و هر چند دقیقه یکبار، سیخهای کباب را پشت و رو کنید و با سس کره و زعفران آن را در حین پخت مزه دارتر کنید.
۱۶ - برای جوجه کباب کردن بهتر است از مرغهای کوچکتر استفاده کنید که وزنی بیشتر از یک کیلو نداشته باشند.
۱۷ - فلفل سیاه بو و طعم جوجهها را لذیذتر میکند، ولی اگر دوست دارید جوجهها را تند مزه کنید میتوانید مقداری فلفل قرمز هم داخل آن بریزید.
۱۸ - برای خوش طعم ترکردن جوجهها هرگز به آن دارچین، ادویه کاری، سماق و یا پودر لیمو اضافه نکنید، چون قطعا باعث تلخی گوشت خواهد شد.
۱۹ - برای آبدار کردن جوجه کباب بهتر است پوست مرغ را از آن جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و در هنگام خوردن کباب پوست آن را جدا کنید.
۱ - برای لذیذشدن و خوشرنگتر شدن جوجه کباب ها، مقداری کره را روی بخار آب کتری ذوب کنید و کمی زعفران هم داخل آن بریزید. بعد درحین پختن جوجهها، مخلوط کره و زعفران را با قلمو روی کبابها بمالید تا چربتر و خوش طعمتر شود.
۲ - برای تهیه سس جوجه کباب، میتوانید مخلفات مایه جوجه را که شامل پیاز و فلفل دلمهای میباشد ار با مقداری آب پرتقال و کمی ادویه سرخ کنید و کنار جوجه میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب تابهای
۳ - هنگام درست کردن جوجه کباب، برای اینکه در مقدار زعفران صرفه جویی شود میتوانید در نیم ساعت آخر که دیگر میخواهید جوجهها را به سیخ بکشید پیاز و فلفل دلمهای را آن جدا کنید و بعد زعفران دم کرده را به جوجهها اضافه کنید؛ و یا در روش دوم، از همان اول جوجهها را با زعفران مزه دار کنید و بعد پیاز و بقیه مخلفات آن را اضافه کنید.
۴ - برای ترد کردن و آبدار شدن جوجه کباب بهتر است از همان اول روغن مایع را به آن بزنید و در نیم ساعت آخرمزه دار شدن جوجهها، آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید تا باعث سفت شدن جوجهها نشود.
۵ - برای کباب کردن گوجه و فلفل سبز همراه با جوجه کباب، کافیست فقط گوجهها را در هر طرف ۷ دقیقه و فلفلها را ۲ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
۶ - در صورت دسترسی نداشتن به منقل و کباب پز، میتوانید جوجه کبابها را داخل تابه درست کنید.
۷ - یعنی بعد از مزه دار کردن جوجهها، پیاز و فلفل دلمهای که جوجهها در آن خوابانده شده بودند را جدا کنید و داخل تابه چرب شده بریزید. سپس جوجهها را به سیخ چوبی بزنید و روی پیاز و فلفل درحال تفت بگذارید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید مواد کمی آب بیندازد و بعد در تابه را بردارید تا جوجهها طلایی رنگ شود. وقتی یک طرف جوجه سرخ شد، طرف دیگر آن را برگردانید تا کاملا مغز پخت شوند. برای اینکه جوجه کباب تابهای شما طعم زغالی به خود بگیرید میتوانید یک تکه زغال روشن و گر گرفته را داخل ماهیتابه بگذارید و با این ترفند کبابتان را خوش طعم ترکنید.
۸ - هنگامی که میخواهید جوجهها را با پیاز مزه دار کنید به هیچ وجه پیازها را رنده یا ریز و نازک خرد نکنید، چون هنگام کباب کردن به گوشت میچسبد و به سرعت میسوزد. بهترین کار این است که پیازها را درشت خرد کنید.
۹ - استفاده از تمام قسمتهای مرغ بخصوص مخلوط ران و سینه باعث بهتر شدن طعم جوجهها میشود.
۱۰ - برای لذیذتر شدن طعم جوجه کباب، شما میتوانید به مایه آن مقداری سس مایونز، خامه، روغن زیتون و ماست موسیر اضافه کنید.
۱۱ - دقت کنید موقعه خرد کردن مرغ برای جوجه کباب، تکههای مرغ نه خیلی بزرگ باشند که مغز پخت نشوند و نه خیلی کوچک که از سیخ بیفتند.
۱۲- استفاده از ماست در مایه جوجه کباب بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد، اما باید به این نکته دقت داشته باشید که ماست رنگ زعفرانی جوجه را کمتر میکند.
۱۳ - اگر جوجه کباب را با استخوان میخواهید کباب کنید باید برای مغز پخت شدن آن زمان بیشتری استفاده کنید.
۱۴ - جوجه کبابها را برای مزه دار شدن حداقل ۴ تا ۵ ساعت در سس بخوابانید تا مزهها در بافت و طعم جوجهها نفوذ کنند.
۱۵ - اگر بخواهید جوجه کباب را در فر بپزید باید فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داغ کنید و سیخهای کباب را روی سینی چرب شده قرار دهید و هر چند دقیقه یکبار، سیخهای کباب را پشت و رو کنید و با سس کره و زعفران آن را در حین پخت مزه دارتر کنید.
۱۶ - برای جوجه کباب کردن بهتر است از مرغهای کوچکتر استفاده کنید که وزنی بیشتر از یک کیلو نداشته باشند.
۱۷ - فلفل سیاه بو و طعم جوجهها را لذیذتر میکند، ولی اگر دوست دارید جوجهها را تند مزه کنید میتوانید مقداری فلفل قرمز هم داخل آن بریزید.
۱۸ - برای خوش طعم ترکردن جوجهها هرگز به آن دارچین، ادویه کاری، سماق و یا پودر لیمو اضافه نکنید، چون قطعا باعث تلخی گوشت خواهد شد.
۱۹ - برای آبدار کردن جوجه کباب بهتر است پوست مرغ را از آن جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و در هنگام خوردن کباب پوست آن را جدا کنید.
خبر های مرتبط