تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

قهرمانپور: وقوع جنگ شکست ترامپ در انتخابات را جدی‌تر می‌کند

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی تاکید کرد: شاید همه هم و غم اسرائیل و عربستان ایجاد جنگ میان آمریکا و ایران باشد، ولی ترامپ می‌داند که اگر وارد جنگ شود، نمی‌تواند شرایط را عوض کند و احتمال شکست او در انتخابات جدی‌تر می‌شود.
جنگ ایان و آمریکا
رویداد۲۴ «رحمان قهرمانپور»، درباره افزایش تنش‌های ایران و آمریکا پس از مزاحمت ایجاد شده از سوی دو جنگنده آمریکایی برای هواپیمای ایرانی گفت: من احتمال وقوع جنگ را به خاطر این حادثه بعید می‌دانم و فکر هم می‌کنم امکان درگیری بلندمدت میان ایران و آمریکا وجود ندارد، ولی تنش‌ها و درگیری‌های موردی میان دو کشور از زمان ترور سردار سلیمانی افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ایران و آمریکا خواهان جنگ نیستند، اظهار داشت: ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری است و به همین خاطر، به مانور قدرت نیاز دارد تا به افکارعمومی ایالات متحده بگوید در برابر تهدیدات آمریکا قاطعانه برخورد می‌کند به همین خاطر به نظر می‌رسد او به دنبال فرستادن سیگنال‌هایی برای مخالفان خود است تا آن‌ها از آمریکا بترسند.

این کارشناس مسائل آمریکا هدف از چنین اقداماتی را وادار کردن تهران برای مذاکره با واشنگتن دانست و تصریح کرد: ترامپ به دنبال فشار برای مذاکره است. این مذاکره هم برد – برد و از موضع برابر نیست بلکه تحمیلی است. تردیدی نیست که ترامپ جنگ نمی‌خواهد و به دنبال گفتگو با ایران است، ولی درباره کیفیت مذاکره تردید‌ها بی‌شمار است.

قهرمانپور با بیان اینکه نوع رویکرد و برخورد‌های ترامپ با ایران موجب تردید‌های جدی تهران در تعامل با آمریکا شده است، خاطرنشان کرد: این تردید‌ها موجب شده تا تهران پاسخ منفی به درخواست‌های آمریکا بدهد. از سوی دیگر، تجربه کره شمالی هم نشان داد که علیرغم دیدار‌های چند باره دونالد ترامپ و کیم جونگ اون، تحولی در وضعیت کره شمالی ایجاد نشده است.

هدف آمریکا مهار چین است

وی ادامه داد: مذاکره‌ای که ترامپ دنبال می‌کند، مذاکره نیست بلکه به دنبال تحمیل شرایطی است که برد – برد نیست به گونه‌ای که آمریکا برنده و طرف مقابل تسلیم و شکست خورده باشد. او به جای آنکه به دنبال به نتیجه رسیدن گفتگو‌ها باشد، به دنبال نمایش گذاشتن خود در رسانه‌ها و فروش عکس‌های دیدار به مخاطبان و هوادارانش است.

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی درباره تلاش اسرائیل برای وادار کردن آمریکا برای ایجاد درگیری با ایران و هماهنگی‌های میان واشنگتن و تل‌آویو ابراز داشت: آمریکا می‌خواهد از منطقه غرب آسیا خارج شود. دغدغه آمریکا، مهار چین، حضور در شرق آسیا و کمک به هند، ژاپن و استرالیا برای مهار چین است کما اینکه تنش آمریکا و چین هم افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: تنور انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا داغ‌تر می‌شود، نگرانی دموکرات‌ها چیست؟
عربستان و اسرائیل به دنبال درگیری در منطقه هستند

قهرمانپور با تاکید بر اینکه وقوع جنگ در غرب آسیا موجب غافل شدن آمریکا برای رسیدن به هدفش در مهار چین می‌شود، گفت: متحدان منطقه‌ای آمریکا از جمله اسرائیل و عربستان مخالف خروج نظامی آمریکا هستند. دلیل مخالفت اسرائیل و عربستان با برجام نیز به این خاطر بود که آن‌ها توافق هسته‌ای را موجب قدرتمندتر شدن ایران می‌دانستند که موجب می‌شد دیگر قادر به مهار ایران نباشند.

وی با تاکید بر اینکه عربستان و اسرائیل به دنبال درگیری در منطقه هستند، یادآور شد: درگیری در غرب آسیا، موجب باقی ماندن آمریکا در منطقه می‌شود، ولی واشنگتن خواستار جنگ طولانی مدت در خاورمیانه نیست.

بایدن یک مناظره هم از ترامپ نخواهد برد

این کارشناس مسائل آمریکا درباره تضعیف ترامپ در نظرسنجی‌ها و هراس اسرائیل از شکست او هم گفت: من از حالا نمی‌توانم حکم به شکست قطعی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری به خاطر نظرسنجی‌های انتخاباتی بدهم چراکه این نظرسنجی‌ها راستی‌آزمایی نشده و تا زمان انتخابات هم مدت زمان زیادی باقی مانده است.

قهرمانپور به شرایط انتخاباتی آمریکا اشاره کرد و گفت: البته هرچه جلوتر می‌رویم، تهدیدات برای ترامپ هم افزایش یافته و در آیتم کرونا و نژادپرستی امتیازات کمتری نسبت به بایدن دریافت کرده، اما به نظرم او در مناظره‌ها قوی‌تر عمل خواهد کرد و بعید است نامزد حزب دموکرات حتی یک مناظره را از ترامپ ببرد.

وی افزود: شاید همه هم و غم اسرائیل و عربستان ایجاد جنگ میان آمریکا و ایران باشد، ولی ترامپ وارد جنگ نمی‌شود چراکه اگر وارد جنگ شود، نمی‌تواند شرایط را عوض کند و در این صورت پیروزی بایدن را ممکن‌تر و احتمال شکست ترامپ جدی‌تر می‌شود.
منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
France
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
0
این جماعت مثلا تحلیلگر یک مشت پاچه خار هستند . اگر تحلیلگر درست بود به این فقر و فلاکت نبود
نظرات شما