صنعت گوهرسنگها از مصادیق «اقتصاد مقاومتی»
وی با بیان اینکه استان فارس پتانسیلهای خوبی در صنعت گوهرسنگها داشته و از نیروی انسانی آموزشدیده و ذخایر غنی معدنی برخوردار است، گفت: توجه به این صنعت میتواند زمینهساز رونق اقتصادی و کسب وکار تلقی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: امروزه صنعت گوهرسنگها و سنگهای تزئینی سهم قابل توجهی در صادرات و افزایش سهم و درآمد کشورها در بازار جهانی دارد.
وی خاطرنشان کرد: برنامهریزی کارگروه باید به سمتی باشد که بخش دولتی سازماندهی اجرای کار را برعهده داشته و تصدیگری و اجرای امور را به بخش خصوصی بسپارد.
رحمانی تشکیل کارگروه تخصصی با حضور نمایندگان بخش خصوصی به ویژه اصناف برای پیشبرد این هدف را ضرورت برشمرد و گفت: امیدواریم با تقسیم کار بین دستگاههای اجرایی در ارتباط با شناسایی معادن و تامین مواد اولیه مورد نیاز فعالین این بخش، آموزشهای تئوری و عملی، صدور مجوز برای اشتغال به کار آموزش دیدهها، بازاریابی، فروش، تدوین استانداردها و ... نتایج خوبی حاصل شود.
به گزارش ایسنا، جهاد دانشگاهی استان فارس طی سالهای اخیر با راهاندازی دورههای آموزشی در زمینه گوهرسنگها و سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی، گامی بلند در راستای تربیت نیروهای آموزشدیده و ماهر برداشته است.