افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با مصرف گوشت قرمز
نتایج یک تحقیق نشان میدهد مصرف گوشت قرمز برای دو بار در هفته میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
رویداد۲۴ پژوهشگران میگویند جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئینی گیاهی میتواند شانس ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.
محققان در آمریکا دریافته اند که مصرف تنها دو بار گوشت قرمز در هفته میتواند شانس ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ را در افراد بالا ببرد.
دیابت نوع ۲ یکی از بزرگترین تهدیدات برای سلامت افراد در جهان بوده و طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت با نرخ رشدی بالا در حال شیوع است.
بیشتر بخوانید:
بیش از ۴۰۰ میلیون نفر در دنیا به این بیماری مبتلا هستند، در حالی که تخمین زده میشود میلیونها نفر دیگر نیز بدون اینکه تشخیص رسمی برایشان انجام گرفته باشد در وضعیت ابتلا به سر میبرند. این بیماری علت اصلی نابینایی، نارسایی کلیه، حملات قلبی، سکته مغزی و قطع اندام تحتانی محسوب میشود.
خبر های مرتبط