جبهه پایداری، قالیباف را کنار میزند؟
رویداد۲۴ سیدحسین نقوی حسینی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره جبهه بندیهای جدید میان جریان اصولگرا گفت: به نظر من در آرایش سیاسی جریانات، گروهها و احزاب فعال در انتخابات در حوزه اصولگرایی شاهد ۴ جریان هستیم.
به گزارش منیبان، بخشهایی از گفت وگوی نقوی حسینی را در ادامه میخوانید:
جریان مبنا که با سردمداری محسن رضایی و قالیباف فعالیت میکند. جبهه پایداری که پنجشنبه نشستی برگزار کرد و شورای مرکزی آنها انتخاب شد که حرکتی کاملا انتخاباتی بود تا فضا را برای انتخابات آماده کنند.
همچنین جریان شریان نیز وجود دارد که آنها نیز فعال هستند و در تلاش هستند تا فضای جدیدی برای لیست خود ایجاد کنند. از بین جریان قدیمی اصولگرایی نیز عدهای را دعوت کردند. شورای وحدت نیز از جریانات قدیمی اصولگرایی است که در دورههایی از انتخابات، نقش آفرین بوده است آنها نیز خیلی فعال در حال برگزاری جلسات هستند تا لیست واحدی را ارائه کنند.
ما شاهد رقابت ۴ جریان هستیم و علاوه بر اینها جریانهای اصولگرا مستقل هم هستند که فعالیت میکنند و معتقدند که ما لیستهای مستقلی میدهیم، مانند ایران قوی و عدالت طلبان ایران اسلامی که سردار حکیم و دوستانشان هستند.
رایزنیها و زمینههایی وجود دارد که برخی جریانها به یک جمع بندی واحد برسند. تحلیل برخی دوستان این است که این جبهه بندی ها، برای سهم خواهی و تعیین تعداد افراد آنها در لیستها است و هرکدام ممکن است به یک وحدت هم برسند، اما هنوز خبری نیست.
بیشتر بخوانید: پیشبینی درباره لیستهای انتخاباتی/ فعال سیاسی اصولگرا: قالیباف و رئیسی به هم نیاز دارند بعید هم است که به لیست واحد برسند
جبهه پایداری معتقد است مطالبات و انتظاراتی را که از مجلس انقلابی و مجلس اصولگرایی به ریاست قالیباف داشتند برآورده نشده است. این بحث قبلا هم مطرح شده است و حتی از تریبون مجلس نیز این موضوع مطرح شده است. جبهه پایداری از نحوه مدیریت مجلس به طور کلی راضی نیست؛ بنابراین با این نوع مدیریت موافق نیستند و قطعا معتقدند که مجلس باید انقلابیتر عمل کند.
همانطور که آقاتهرانی در نشست اخیر هم اشاره کرد امیدواریم مجلس آینده انقلابیتر باشد. میزان مقبولیت این دو در جامعه نیز به میزان مشارکت و حضور مردم پای صندوقهای رای دارد.
اگر ما به مشارکت حداقلی قانع باشیم و معتقد باشیم همین اقشار حزب اللهی، اصولگرا و پایبند همیشگی به صندوق رای و جمهوری اسلامی و دولت رئیسی رای بدهند و اقشار خاکستری نیایند، جبهه پایداری پیروز میشود.
پایداری این سبد رای را دارد و به همین خاطر با دیگر گروهها شریک نمیشود، اما اگر به مشارکت حداکثری قائل باشیم و میزان مشارکت، حداکثری شود شرایط انتخابات متفاوت میشود، چون خیلی از سلایق پای صندوق میآیند و به پیروی از مقام معظم رهبری مشارکت میکنند، اما به جبهه پایداری رای نمیدهند. در نتیجه همه چیز به میزان مشارکت بستگی دارد.