ناصر عبداللهی کیست؟
رویداد۲۴ ناصر عبداللهی، خواننده و نوازنده موسیقی پاپ، در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۴۹ در بندرعباس متولد شد. او دارای مدرک لیسانس در رشته بازرگانی از دانشگاه پیام نور بود. ناصر عبداللهی از جوانی به نواختن پیانو علاقهمند شد و به تدریج با استعداد خود در زمینه موسیقی پیشرفت کرد. در اوج شهرت خود، به دست افراد وهابیون به قتل رسید.
خانواده ناصر عبداللهی
ناصر عبداللهی در محله سید کامل شهر بندرعباس به دنیا آمد. پدرش عبدالرحمن کارگر بازنشسته بود و مادرش مهرنگار بندری نیایی، خانهدار بودند.
او فرزند سوم خانواده بود و چهار برادر و یک خواهر داشت. پدرش فلوت میزد و برادر بزرگترش، محمد طیب، مهارت نوازندگی ملودیکا را داشت.
فعالیت در زمینه موسیقی توسط ناصر عبداللهی از کودکی
از سال ۱۳۶۲، در زمانی که ۱۳ ساله بود، ناصر عبداللهی با نواختن پیانو و خواندن آواز وارد صدا و سیما و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی استان هرمزگان شد و در همانجا رشد کرد.
خودش درباره چالش برای حضور در دنیای موسیقی میگفت: «وقتی خیلی کوچک بودم به خاطر اتفاقی که جلوی چشمان من افتاد قدرت تکلم خود را از دست دادم و تا دوران راهنمایی نمیتوانستم حرف بزنم.
حتی در ادا کردن کلمات نیز مشکل داشتم تا اینکه بالاخره دکتری در شیراز گفت که تنها راهی که میتوانم از آن نجات پیدا کنم خوانندگی است.
برای همین خانواده ام با خریدن یک ملودیکا من را به دنیای موسیقی هل دادند».
علت شهرت ناصر عبداللهی
در سال ۱۳۷۶، ناصر به همراه خانواده به تهران مهاجرت کرد تا فعالیت هنری خود را ادامه دهد. اما پس از یک سال، به بندرعباس بازگشت.
سپس در سال ۱۳۷۹، با انتشار آهنگ "ناصریا"، به شدت مورد توجه قرار گرفت و شهرتش با همین آهنگ به سرعت آغاز شد.
ناصر خود میگوید که این آهنگ بیانگر اعتراض به ستم در جهان و همدردی با ستمدیدگان بوده است.
همسر اول ناصر عبداللهی
در سال ۱۳۶۶، در زمانی که ۱۷ ساله بود، ناصر عبداللهی با بابک غفوری، برادر فهیمه غفوری، در یک گروه موسیقی آشنا شدند و همین رفت و آمدها باعث علاقهی ناصر به فهیمه شد.
در نهایت، این زوج در سال ۱۳۶۷ ازدواج کردند و سه فرزند به نامهای نوید (متولد سال ۶۸)، نازنین (متولد سال ۷۱) و نامی (متولد سال ۷۳) به دنیا آوردند.
ماجرای طلاق ناصر عبداللهی
در سال ۱۳۸۰، آقای عبداللهی همراه خانوادهاش به تهران نقل مکان کردند. اما در سال ۱۳۸۲، به دنبال مشکلات ادامه دار با همسرش، تصمیم گرفتند که راهشان را از هم جدا کنند.
به این ترتیب، پس از ۱۵ سال زندگی مشترک، طبق توافق دو طرف، زندگی مشترک آنها به طلاق ختم شد.
همسر دوم ناصر عبداللهی
در سال ۱۳۸۲، پس از چند ماه از طلاق با از فهیمه، ناصر عبداللهی با فاطمه فهیمی آشنا شد. او با خانوادهاش به خوبی آشنا بود، زیرا به دلیل دوستی با پدر این خانم، قبلاً با خانوادهاش آشنا بود.
در نهایت، این دو نفر وصلت خود را انجام دادند و در سال ۱۳۸۴، اولین فرزند آنها به نام نینا به دنیا آمد. همه فرزندان از همسر اول نیز در کنار فاطمه و ناصر زندگی میکردند.
علت فوت ناصر عبداللهی چه بود؟
پس از خواندن قطعه "یا فاطمه بنت نبی"، ناصر عبداللهی وارد یک اختلاف شدید با داییهای همسرش شدند، که اعضایی از پیروان وهابیت بودند.
ماجرا از روزی آغاز میشود که همسر ناصر به خاطر یک جر و بحث به حال قهر به خانه پدری خود میرود. در ظهر همان روز، ناصر برای بازگرداندن همسرش به محل زندگی پدر همسرش میرود. در اینجا، به نظر میرسد که وارد یک کارزار افراطی شده است.
گروهی با سرکردگی داییهای همسر و افراطیون مذهبی به او حمله میکنند و او را به شدت مورد ضرب و شتم قرار میدهند. سپس پیکر بی جان او را به منزل میبرند و در حیاط خانه روی تخت رها میکنند. وقتی پسرش به خانه میرسد و علت این وضعیت را میپرسد، ناصر میگوید که از بلندی سقوط کرده و مشکلی ندارد.
سپس با کمک پسرش برای شستشوی آثار ضرب و شتم به حمام برده میشود. اما در همانجا بیهوش میشود و به کما میرود. در نهایت، بعد از ۲۷ روز، در سن ۳۶ سالگی فوت میکند.
شاگردان مشهور ناصر عبداللهی
از جمله شاگردان مشهور ناصر عبداللهی میتوان به محمد علیزاده و محسن یگانه اشاره کرد. همچنین، امید حاجیلی نیز مدتها در گروه او به عنوان نوازنده حضور داشت.
محل دفن ناصر عبداللهی
ناصر عبداللهی در بندرعباس در آرامستان (بهشت زهرا) قدیم واقع در کیلومتر ۷ جاده بندرعباس به میناب، در قطعه ۵ مفاخر این شهر به خاک سپرده شده است.
فصل سرد
سرد سرد
جاده فرياد
فصل سرد
سرد سرد
جاده فرياد
فصل سرد
سرد سرد
جاده فرياد
گیتار نارنجی
بی ریا بدون فریب
جانبازی و افکار
افکاری و اعصاب
زخمی نفس
سکوت جان دادن است
آرام و صبر
نگاه
جامعه هنری
هنر و هنرمندان
دانایی و معرفت
نگاه به روبروست
صاحب سرزمین کیست
صاحب آسمانها و زمین
حرف درست حرف حق
حرف خدا است
دانایی و عقل
فرهنگ و هنر