تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

بهترین درب شیشه‌ای برای ورودی ساختمان

انتخاب بهترین درب شیشه ای برای ورودی ساختمان، تصمیمی است که برای گرفتن آن باید فراتر از اصول زیبایی‌شناختی رفت. این تصمیم باید طوری گرفته شود که دلفریبی، عملکرد و امنیت را به طور یکپارچه ترکیب کند.

بهترین درب شیشه‌ای برای ورودی ساختمان

رویداد۲۴ انتخاب بهترین درب شیشه ای برای ورودی ساختمان، تصمیمی است که برای گرفتن آن باید فراتر از اصول زیبایی‌شناختی رفت. این تصمیم باید طوری گرفته شود که دلفریبی، عملکرد و امنیت را به طور یکپارچه ترکیب کند. فرقی نمی‌کند یک معمار باشید، یک صاحب ملک یا فقط یک فرد علاقه‌مند که به دنبال الهام است. این مطلب شما را با دانشی تجهیز می‌کند که برای گرفتن یک تصمیم آگاهانه مورد نیازتان است.

نکات مهم در انتخاب درب شیشه ای ورودی ساختمان
هنگام انتخاب بهترین درب شیشه ای برای ورودی ساختمان، چندین عامل باید در نظر گرفته شوند. کلیدی‌ترین نکاتی که باید در نظر داشته باشید، در زیر فهرست شده‌اند.

⦁ایمنی و امنیت: یک درب شیشه ای باید با اولویت ایمنی و امنیت طراحی شود. جنس شیشه به کار رفته در تولید درب را حتما بررسی کنید و مطمئن شوید که سکوریت یا لمینیت است؛ این‌ها در مقابل شکستگی مقاوم‌تر هستند. به علاوه، مطمئن شوید که درب، قفل قابل‌اتکا و سخت‌افزار مناسب را برای جلوگیری از ورود غیرمجاز دارد.

دوام و نگهداری: در ساخت درب باید از شیشه‌ای با کیفیت بالا که در مقابل خط ‌وخش مقاوم است، استفاده شده باشد. شیشه را از نظر مقاومت در برابر خط ‌وخش بررسی کنید و البته مطمئن شوید که به آسانی تمیز می‌شود. جنس چارچوب را نیز در نظر بگیرید؛ مثلا آلومینیوم یا استیل؛ که محکم و ضدزنگ هستند.

بهره‌وری انرژی: درب شیشه ای می‌تواند روی بهره‌وری انرژی ساختمان اثر بگذارد. به دنبال درب‌هایی با پنل‌های شیشه‌ای عایق‌شده بگردید که که عایق حرارتی خوبی ارائه می‌کنند و به کاهش هدررفت گرما و دستیابی به یک محیط داخلی راحت، کمک می‌کنند. شیشه کنترل‌کننده انرژی یا کم‌گسیل (Low-E) نیز با بازتابش گرما به داخل در زمستان و جلوگیری از ورود گرما به داخل ساختمان در تابستان، بهره‌وری انرژی را افزایش می‌دهد.

طراحی و زیبایی‌شناسی: معمولا اولین تاثیری که بازدید کنندگان از یک ساختمان می‌گیرند، از درب ورودی است؛ بنابراین ساخت درب شیشه‌ای باید با کلیاتی از سبک معماری و طراحی همسو باشد. در این زمینه مواردی از اندازه، شکل، شفافیت و عناصر تزئینی را در نظر بگیرید. درب باید ظاهری دعوت‌کننده و از نظر بصری جذاب، به ورودی ساختمان بدهد. همچنین، ترکیب درب و انواع هندریل شیشه ای در دکوراسیون داخلی ساختمان، جلوه بسیار زیبایی به آن می‌دهد.

کاهش سر و صدا: بسته به محیط ساختمان و اطراف آن، سر و صدا می‌تواند یک دغدغه باشد. اگر در محیط ساختمان شما سر و صدا زیاد است، به دنبال شیشه ای بگردید که از ویژگی عایق صدا برخوردار است تا بتواند جلوی ورود صدا را تا حد امکان بگیرد و محیطی داخلی ساکت‌تری ایجاد کند.

نگهداری و تمیزکاری: درب‌های شیشه‌ای به ويژه در جاهایی با رفت و آمد زیاد در معرض جای دست، لکه و گرد و خاک است. شیشه‌ای را انتخاب کنید که تمیز کردن و نگهداری آن آسان است؛ همچنین، هرگونه عایق اضافه‌ای را که می‌تواند گرد و خاک را دفع و تمیزکاری را آسان‌تر کند، در نظر بگیرید.

⦁بودجه: در پایان، وقتی می‌خواهید بهترین درب شیشه ای برای ساختمان خود را انتخاب کنید، ملاحظات بودجه‌ای را نیز در نظر بگیرید. بین ویژگی‌ها و کیفیتی که در نظر دارید و بودجه‌ای که می‌توانید برای آن کنار بگذارید، تعادل ایجاد کنید و سعی کنید با بودجه‌ای که در اختیار دارید، بیشترین کیفیت و ویژگی را به دست آورید تا به رضایت دست یابید.
ارزش پیشنهاد دارد که قبل از تصمیم‌گیری، از کارکشتگان معماری، ساخت‌و‌ساز و صنعت شیشه که می‌توانند راهنمایی‌های ارزشمندی بر اساس نیازهای شما و آئین‌نامه‌های محلی فراهم کنند، همفکری بخواهید.

بهترین درب شیشه‌ای برای ورودی ساختمان

انواع درب شیشه ای برای لابی و ورودی خانه
وقتی می‌خواهید بهترین درب شیشه ای برای ورودی ساختمان را انتخاب کنید، گزینه‌های مختلفی پیش رو دارید که عبارتند از:
درب شیشه‌ای تک لنگه: یکی از انواع کلاسیک و پراستفاده درب‌های شیشه‌ای است.
درب شیشه‌ای جفت (دولنگه): یکی دیگر از انواع رایج درب شیشه‌ای است که به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درب شیشه‌ای کشویی: درب‌های شیشه ای کشویی یک گزینه محبوب، هم برای ورودی و هم برای لابی ساختمان است.
درب شیشه ای لولایی: درب‌های لولایی ظاهری منحصر به فرد و امروزی به ساختمان می‌دهند.
درب شیشه ای تاشو: درب‌های تاشو برای موافعی که می‌خواهید محیط درونی و بیرونی را به طور یکپارچه به یکدیگر پیوند دهید، بسیار خوب است.
درب شیشه ای بدون چارچوب (فریم لس): درب‌های شیشه ای بدون چارچوب، ظاهر زیبایی‌شناختی امروزی و مینیمالی را به ساختمان می‌دهند.
به یاد داشته باشید که عواملی از جمله ایمنی، عایق و آئین‌نامه‌های محلی ساختمان را هنگام انتخاب بهترین درب شیشه ای برای ورودی ساختمان در نظر بگیرید.

بهترین درب شیشه‌ای برای ورودی ساختمان

بهترین شیشه برای درب ورودی ساختمان کدام است؟
چندین گزینه هستند که می‌توانند به عنوان بهترین شیشه برای درب ورودی ساختمان در نظر گرفته شوند. هر کدام مزایای خود را دارند. نمی‌توان هیچکدام را برتر از دیگری دانست. بهترین گزینه، از ساختمانی به ساختمان دیگر متفاوت است. اما اگر گزینه‌ها را بخواهید، در فهرست زیر آورده شده‌اند:
⦁شیشه سکوریت
⦁شیشه لمینیت شده
⦁شیشه عایق‌شده (دوجداره و سه‌جداره)
⦁شیشه کنترل‌کننده انرژی یا کم‌گسیل (Low-E)
اینکه بهترین شیشه برای درب ورودی ساختمان شما کدام است، به نیازها و اولویت‌های شما بستگی دارد. از یک نفر کارکشته در صنعت شیشه یا ساختمان کمک بخواهید تا راهنمایی‌های موردنیاز را بر اساس ترجیح‌های شما، بودجه‌تان و عملکردی که از درب انتظار دارید، در اختیارتان قرار دهد. در این زمینه، می‌توانید از همفکری کارشناسان تتراجام بهره‌مند شوید و با اطلاعاتی که دریافت می‌کنید، بتوانید تصمیم عاقلانه‌ای بگیرید.

جنس شیشه در درب شیشه ای ورودی ساختمان بر چه مواردی تاثیرگذار است؟
اگر توضیح کوتاهی درباره عملکرد هرکدام از انواع درب‌های بالا بخواهید، می‌توانید در ادامه بخوانید.

شیشه سکوریت: پشت سر هم سرد و گرم می‌شود تا از یک شیشه معمولی قوی‌تر و نشکن‌تر باشد.

⦁شیشه لمینیت‌شده: از دو لایه یا بیشتر شیشه پیوندخورده با یک باسه پلی‌وینیل بوتریال یا اتیلن‌وینیل استات در بین‌شان ساخته می‌شود. لایه میانی، تکه‌های شیشه‌را هنگام شکستگی کنار یکدیگر نگه می‌دارد و به آن‌ها اجازه پاشیده‌شدن یا پرت شدن نمی‌دهد تا ایمنی حفظ شود. شیشه جلویی خوردو از این نوع است.

⦁شیشه عایق شده (دوجداره یا سه جداره): از دو یا سه ورق شیشه‌ای با فضایی بین خود که با گاز راکد پر شده‌است و به عنوان عایق حرارتی و صوتی عمل می‌کند.

شیشه کم‌گسیل: یک پوشش نازک میکروسکوپی دارد که اشعه فرابنفش را کنترل و از آن مهم‌تر، گرما را دفع می‌کند. بدین ترتیب، هم به صورت عایق حرارتی عمل می‌کند و هم دید واضح‌تری از بیرون را فراهم می‌آورد.

قیمت درب‌های شیشه‌ای ورودی منزل
قیمت درب‌های شیشه ای ورودی ساختمان، تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. اندازه، پیچیدگی، جنس شیشه، جنس چارچوب، طراحی و زیبایی‌شناسی، فلزآلات و لوازم کناری، پیچیدگی نصب، برند و تامین‌کننده، عواملی هستند که روی قیمت درب‌های شیشه تاثیر می‌گذارند.
نمی‌توان قیمت واحدی برای تمام پروژه‌ها داد و هر پروژه نیاز به بررسی دارد. اما این اطمینان را می‌توانیم به شما بدهیم که با خرید  و سفارش درب شیشه ای از شرکت شیشه رنگی تتراجام، می‌توانید بیشترین ویژگی‌ها و کیفیت را متناسب با بودجه خود به دست آورید.

برچسب ها: تبلیغات
نظرات شما