تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۳ آبان ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

بیرانوند ادعا نکرده، اعتراف کرده است | پرونده به دادستانی و قوه قضائیه می‌رود

محمدزاده، رئیس اسبق کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت: برخلاف آنچه که برخی رسانه‌های ما می‌نویسند علیرضا بیرانوند هیچ ادعایی مطرح نکرده بلکه اقرار و اعتراف به جرم کرده است!

بیرانوند ادعا نکرده، اعتراف کرده است | پرونده به دادستانی و قوه قضائیه می‌رود

رویداد۲۴| محمد محمدزاده، رئیس اسبق کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در مورد رای ارکان قضایی فدراسیون فوتبال در خصوص پرونده شیرینی ۵ میلیارد تومانی اظهار داشت: رسیدگی به این پرونده در صلاحیت کمیته اخلاق یا انضباطی فدراسیون فوتبال نیست! دادستانی و قوه قضائیه باید به این پرونده رسیدگی کنند، زیرا برخلاف آنچه که برخی رسانه‌های ما می‌نویسند و می‌گویند که ادعای علیرضا بیرانوند، باید بگویم او هیچ ادعایی مطرح نکرده بلکه اقرار و اعتراف به جرم کرده است! او اقرار کرده که جرمی مرتکب شده است و زمانی که جرمی در سطح وسیعی باشد دادستانی می‌تواند در این خصوص ورود کند.
وی در مورد اینکه رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مدعی شده که بیرانوند نگفته رشوه داده بلکه گفته شیرینی داده است، گفت: مگر چنین چیزی می‌شود؟! بعید است اطلاعات یک حقوقدان یا فرد اگاه به مسایل حقوقی این قدر دقیق نباشد. ما در بحث حقوقی جرمی به عنوان شیرینی دادن نداریم! شیرینی دادن واژه و عبارتی است که مردم غیرحقوقی به کار می‌برند و مثلا می‌گویند شیرینی اش را بده تا کار انجام شود! که منظور همان رشوه است. در این مساله نیز بیرانوند شیرینی پرداخت کرده تا آن متمم فسخ قراردادش یا هر مساله‌ای که خودش می‌گوید را از باشگاه بگیرد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
0
0
و با کمال بلاهت این حرف ها را می زنید !
شیرینی دادن و یا رشوه دادن جرم نیست و رشوه دهنده مجرم نیست ! و اتفاقا رشوه گیرنده مجرم است !!!
یک کم قوانین را مطالعه بفرمایید ، بعد .....
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
0
0
مطابق ماده ۵۸۸ قانون مجازات اسلامی، هر یک از داوران، ممیزان و کارشناسان اعم از اینکه ‌توسط دادگاه معین شده باشد یا توسط طرفین‌، چنانچه در مقابل ‌اخذ وجه یا مال به نفع یکی از طرفین اظهار نظر یا اتخاذ تصمیم‌ کند به حبس از ۶ ماه تا دو سال یا مجازات نقدی از سه تا دوازده میلیون ریال محکوم می‌شود.

همچنین در صورتی که قاضی به واسطه ارتشا حکم به مجازاتی شدید‌تر از مجازات مقرر در قانون داده باشند علاوه بر مجازات فوق حسب مورد به مجازات مقدار زائدی که مورد حکم واقع شده است، محکوم خواهند شد. این موضوع در ماده ۵۸۹ قانون مذکور مورد تأکید قانونگذار قرار گرفته است.

هرگاه ثابت شود که رشوه‌دهنده برای حفظ حقوق حقه خود ناچار به دادن وجه یا مالی بوده است، تعقیب کیفری ندارد و وجه یا مالی که داده است، به او مسترد می‌شود.

همچنین در صورتی که رشوه‌دهنده برای پرداخت رشوه مضطر بوده یا پرداخت آن را گزارش دهد یا شکایت کند، از مجازات حبس مزبور معاف خواهد بود و مال به وی مسترد می‌شود.

بر اساس ماده ۵۹۲ قانون مجازات اسلامی رشوه دهنده علاوه بر ضبط مال ناشی از ارتشاء به حبس از ۶ ماه تا سه سال یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود.
نظرات شما