وزیری از جنس پایداری
سوال اصلی اینجاست؛ آقای وزیر شما مگر استاندار و یا وزیر کشور هستید که برای فرماندار خط و نشان می کشید؟
این روزها مسئولان ما بیش از اینکه تمرکزشان بر روی وظیفه و اقدمات خود باشد، تحت شعاع منافع شخصی و امور جانبی قرار گرفته است.قاضی زاده هاشمی بجای آنکه نگران عملکرد فرمانداران و افرادی باشد که در دولت هستند؛ وزارت خانه بهداشت را به درستی مدیریت کند.
بعد از اتفاقات آن شب، روز بعد وزیر بهداشت طی یک تماس تلفنی با فرماندار بدره از او عذر خواهی کرد در حالی که بعد از انتشار خبر درگیری لفظی آنها روابط عمومی وزارت بهداشت با صدور تکذیبیه ای ، کوشید آن اتفاق را دروغ دانسته و فضاسازی رسانهای بنامد اما فیلم منتشر شده از ماجرا به سرعت در شبکه های اجتماعی دست به دست شد و مانع از به انحراف کشاندن ماجرا توسط ایشان شد تا دست آخر وزیر چاره ای جز عذرخواهی نداشته باشد.
حال سوال این است؛ اگر این اتفاق افتاده است چرا وزارت خانه تحت امر شما تکذیب می کند ؟ آیا بهتر نیست بجای تهدید فرماندار به عملکرد وزات خانه خود بپردازید؟
عملکردی ضعیف شما در «طرح تحول سلامت» کاملا گویا است و امیدواریم هر چه زودتر این وزارت خانه ترک کنید تا کمتر باعث نا امیدی حامیان دولت شوید.
از ابتدای دولت یازدهم، انتقاد اصلاح طلبان نسبت به انتخاب قاضی زاده هاشمی آغاز شد. انتقاداتی که بی دلیل هم نبود.
قاضی زاده هاشمی در ابتدای آغاز فعالیت ها خود رسول دیناروند معاون کامران باقری لنکرانی در دولت محمود احمدینژاد را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منصوب کرد.او به لحاظ سیاسی افرادی انتخاب کرده است که به جریان محمود احمدی نژاد و جبهه پایداری نزدیک هستند. همچنین پسر عموی حسن قاضیزاده هاشمی، سید احسان قاضیزاده هاشمی در انتخابات مجلس دهم از طرف ائتلاف بزرگ اصولگرایان شرکت کرد که رأی آورد و به همراه دیگر پسرعموی وی یعنی امیرحسین قاضیزاده هاشمی عضو جبههٔ پایداری، در مجلس دهم ، حضور دارند.
به راستی که می توان او را وزیری از جنس پایداری نامید.
*بهنام قیاثوند سردبیر پویش