جنتی: انتخاب اول و آخر حزب اعتدال و توسعه حسن روحانی است
علی جنتی رئیس ستاد انتخابات حزب اعتدال و توسعه بعد از ظهر امروز دوشنبه در گردهمایی مدیران استانی کانون فرهنگیان این حزب با تاکید بر لزوم فعالیت حزبی در جامعه اظهار کرد: ضرورت کار تشکیلاتی و حزبی در کشور برای بهره برداری بیشتر از امکانات و منابع انسانی و مالی و همچنین استفاده بهینه از امکانات و ساخت و پرورش استعدادها و بهره گیری از نخبگان در همه عرصه های کشور است.
وی خاطر نشان کرد: در دنیا به جز چند کشور معدود کمتر جایی است که اعتقاد به کار حزبی و تشکیلاتی نداشته باشد و امروز در همه کشورها شاهد فعالیت احزاب مختلف هستیم.
جنتی در بیان معنی حزب گفت: حزب گردهمایی جمعی با هدف و استراتژی واحد و برنامه ای مستقیم برای اداره کشور در حوزه های مختلف است که ادعا میکنند میتوانند با برنامه های خود کشور را به سمت توسعه پیش ببرند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در ادامه با اشاره به سابقه فعالیت در جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: خوشبختانه حزب از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی به رسمیت شناخته شد و امروز بیش از 50 حزب فعال درکشور حضور دارند.
وی به پیشینه حزب اعتدال و توسعه اشاره کرد و گفت: هسته اولیه حزب اعتدال و توسعه در سال 76 و پس از روی کار آمدن دولت اصلاحات توسط افرادی که معتقد بودند دیدگاه های جریان اصولگرایی دگم و جزمی است و هرگز نمی تواند کشور را به سمت توسعه پیش ببرد نهادینه شد.
جنتی ادامه داد: از سوی دیگر نیز برخی عناصر افراطی در جریان اصلاح طلب بودند که با طرح شعارهای تند شخصیت هایی مانند آیتالله هاشمی رفسنجانی را نفی می کردند. در این شرایط دوستان ما در حزب اعتدال و توسعه به این فکر افتادند که باید جریان سومی را پایه ریزی کنند که همراه با اعتدال باشد و کشور را توام با تحولات دنیا پیش ببرد.
عضو هیأت موسس حزب اعتدال و توسعه خاطر نشان کرد: برای انتخاب نام حزب در روزهای تشکیل هسته اولیه پیشنهاد های مختلفی مطرح می شد اما آیتالله هاشمی رفسنجانی تاکید داشتند که هر نامی که برای این حزب انتخاب میشود باید در آن «اعتدال» وجود داشته باشد.
وی اظهار کرد: در طول سالهای فعالیت حزب اعتدال و توسعه حزب فراز و نشیب های بسیاری به خود دیده است و در سال 84 با روی کارآمدن دولت نهم عملا این دولت برای منحل کردن حزب اعتدال و توسعه عزم خودرا جزم کرده بود. در این شرایط مسئولان حزب تصمیم گرفتند که خیلی جلب توجه نکنند تا حزب حفظ شود و در موقعیتی مناسبت فعالیت های خود را علنی تر کنند. این شرایط تا اواخر سال 91 ادامه داشت اما در آستانه سال 92 با فعال شدن ستاد انتخابات حزب فعالیت های اعتدال و توسعه وارد مرحله دیگر شد.
جنتی با بیان اینکه روحانی به عنوان فردی که رمز اعتدال و توسعه ونمادی از اعتدال بود به عنوان کاندیدای مورد حمایت حزب اعتدال و توسعه در سال 92 انتخاب شد ، خاطر نشان کرد: برنامه هایی که آقای روحانی در مبارزات انتخاباتی سال 92 مطرح کردند همگی توسط دوستان حزب اعتدال و توسعه که در مرکز تحقیقات استراتژیک فعالیت می کردند تدوین شده بود . همچنین شعارهایی که در آن رقابت ها مطرح می شد همگی شعارهای اعضای حزب اعتدال و توسعه بود و عموما ستادهای تبلیغاتی ایشان را نیز دوستان اعتدال و توسعه در شرایطی که همگان ناامید بودند تشکیل دادند.
رئیس ستاد انتخابات حزب اعتدال و توسعه با اشاره به در پیش بودن انتخابات سال 96 با بیان اینکه فرصت بسیار کوتاهی برای کار و تلاش جهت پیروزی در انتخابات پیش رو داریم تاکید کرد: انتخاب اول و آخر حزب اعتدال و توسعه آقای دکتر روحانی است .
وی با اشاره به جلسه روز گذشته شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان اظهار کرد: خوشبختانه مجموعه جریانات اصلاح طلب نیز به طور رسمی اعلام کرده اند که تنها گزینه شان آقای روحانی است و در این زمینه هیچ اختلاف نظری وجود ندارد.
جنتی در ادامه صحبت های خود با اشاره به چالش های پیش روی روحانی در انتخابات سال 96 اظهار کرد: در انتخابات پیش رو با چالش های بسیار زیادی در مسیر مواجه هستیم . گرچه برخی از کسانی که تاکنون به عنوان رقیب مطرح هستند هیچ چالشی برای آقای روحانی محسوب نمی شوند و برخی دیگر نیز در مراحل بررسی صلاحیت با مشکلاتی مواجه خواهند شد و همچنین برخی دیگر نیز کاریزمای لازم برای جلب آرای مردم را ندارند ، برخی دیگر وجود دارند که میتوانند به عنوان یک چالش در مسیر انتخابات خودنمایی کند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه بیشترین چالش پیش روی روحانی در انتخابات سال 96 انتقادات به عملکرد دولت است ، خاطر نشان کرد: امروز چون دولت روحانی دولت مستقر است در کنار همه دستاوردهایی که کسب کرده با ضعف هایی نیز مواجه بوده است .
وی تصریح کرد: نقطه مشترک همه گروه هایی که امروز به عنوان رقبای روحانی مطرح هستند « نه به روحانی» است. در همین راستا در فضای مجازی مشاهده می کنیم که از هر حادثه ای علیه روحانی سوء استفاده میشود و این انتظار وجود دارد که این انتقادات و فضاها علیه دولت طی ماه های آتی به سمت تخریب پیش برود.
جنتی گفت:عده ای به دنبال نفی همه دستاوردهای دولت هستند اما حزب اعتدال و توسعه به دنبال نفی دیگران نیست بلکه به دنبال تبیین دستاوردهای دولت و تعامل با گروهها و احزاب مختلف در نقاط مشترک است.
رئیس ستاد انتخابات حزب اعتدال و توسعه همچنین با اشاره به سیاست های این حزب در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار کرد: مبنای حزب در این انتخابات رسیدن به اجماعی گام به گام با جریانات همسو بر روی کاندیداهای انتخابات است. با این وجود چنانچه در حوزه ای اجماع دست نیافت، ما کوتاه می آییم چرا که برای حزب اعتدال و توسعه اصل انتخابات ریاست جمهوری است.