عضو شورای مرکزی موتلفه در گفتوگو با رویداد۲۴ از بالا گرفتن اختلاف در اردوگاه اصولگریان پرده برداشت
ترقی: میرسلیم میثاقنامه جمنا را امضا نکرد،حذف شد/ او تا پایان مناظرات میماند
یکی از اعضای حزب موتلفه با تایید حذف مصطفی میرسلیم، نامزد این حزب از فهرست نامزدهای نهایی جمنا تاکید کرد بر اساس توافقات صورت گرفته میرسلیم باید تا پایان مناظرات در صحنه انتخابات حضور داشته باشد و پس از پایان آن در صورتی که تصمیم بر حضور یک فرد گرفته شد، حزب موتلفه تغییراتی در تصمیم گیریهای خود خواهد داد.
رویداد۲۴- یکی از اعضای حزب موتلفه با تایید حذف مصطفی میرسلیم، نامزد این حزب از فهرست نامزدهای نهایی جمنا تاکید کرد بر اساس توافقات صورت گرفته میرسلیم باید تا پایان مناظرات در صحنه انتخابات حضور داشته باشد و پس از پایان آن در صورتی که تصمیم بر حضور یک فرد گرفته شد، حزب موتلفه تغییراتی در تصمیم گیریهای خود خواهد داد.
فردا قرار است جمنا پنج کاندیدای نهایی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری اردیبهشت ماه معرفی کند اما پیش از این کار خبر خروج چهار نفر از آنان توسط رسانهها انتشار پیدا کرد.
سعید جلیلی، علی نیکزاد، محمد خوش چهره و مصطفی میرسلیم در این مرحله غربالگری از گرودنه خارج شدهاند و گفته میشود مهمترین دلیل این امر بخاطر عدم امضا میثاق نامهای که توسط هیات امنا جمنا تهیه شده بود، است. مصطفی میرسلیم خود روز گذشته در پاسخ به این پرسش که اگر جزو پنج نامزد نهایی جمنا نباشد به این تصمیم تمکین میکند یا نه، گفت است: «ما به حق تمکین میکنیم.»
محمد نبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی هم با اعلام حمایت همه جانبه از کاندیدای حزب متبوع خود بیان کرده است: «معتقدیم آقای میرسلیم نسبت به تمام نامزدهای اصولگرایان امتیاز بالایی دارد. امروز یک نیروی انقلابی و متدین با یک برنامه کارشناسی شده نیاز است و موتلفه از ۱۵ سال قبل روی برنامه اداره کشور و همچنین کادر کارگشا تحقیق کرده و امروز نیز در کشور همچنان رقابت های لفظی وجود دارد و متاسفانه رقابت برنامه ای دیده نمیشود.»
اسدالله بادامچیان، نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه هم در این ارتباط گفته است:«ما با آرامش کامل پشت سر آقای میرسلیم نماز می خوانیم، به او اعتماد داریم و تکلیف الهی خود می دانیم که به وی رای دهیم.»
به نظر می رسد که موتلفه حاضرنیست از کاندیداتوری گزینه حزب خود دست بکشد و تلاش دارد تا او را در معرض قضاوت مردم قرار دهد، البته موتلفه درصدد نیست تا با راه اندازی جنجال و هیاهو این کار را به نتیجه برساند، اما تا همین بخش از کار اختلاف در زمین بازی انتخاباتی اصولگرایان نمایان شده است.
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه نیز در گفت و گو با رویداد۲۴ با تایید حذف میرسلیم از فهرست نامزدهای نهایی جمنا گفت: براساسا توافقات صورت گرفته آقای میرسلیم باید تا پایان مناظرات در صحنه انتخابات حضور داشته باشد و پس از پایان آن در صورتی که تصمیم بر حضور یک فرد گرفته شد، حزب موتلفه تغییراتی در تصمیمگیریهای خود بدهد.
وی در این رابطه که جمنا به چه دلیل پیش از مناظرات آقای میرسلیم را کنار گذاشته است، بیان کرد: براساس شاخصهایی که در جمنا مورد نظر قرار گرفته بود گروهی که حداکثر آرا را به دست آوردند باید بنا به نظر هیات امنا میثاق نامهای را امضا میکردند، آنهایی که راضی به این کار نشدند در لیست قرار نگرفتند. آقای میرسلیم این میثاق نامه را به امضا در نیاورد، اما بر اساس توافق قبلی باید تا پایان مناظرات به کار خود ادامه دهد.
ترقی درباره دلیل عدم امضا میثاق نامه از سوی میرسلیم، توضیح داد: افرادی که در مجموع لیست جمنا حضور داشتند از تشکیلات قدیمی و سابقه داری برخوردار نبودند، اما آقای میرسلیم نامزد خود نیست نامزد حزب به حساب میآید لذا تصمیمگیریها بر عهده او قرار ندارد. خواست جمنا این بوده که به جای احزاب، افراد در آن پیوند بخورند، موتلفه چنین نمیاندیشد. البته ائتلاف خوب است و منافعی را به دنبال دارد اما تصمیمگیری حزبی با فردی تفاوت میکند، بنابراین در صورتی که میثاقنامه به امضا در میآمد و تعهد داده میشد، نقش حزب کنار میرفت.
این فعال سیاسی اصولگرا ضمن تائید مخالفت حزب با امضا میثاق نامه تصریح کرد: حزب از ابتدا سیاستهای مشخصی داشته است و زودتر از همه وارد صحنه انتخابات شد که برای آن یک مکانیزم مشخص و دموکراتیک را طی کرد، بنابراین با اشخاصی که براساس نظر شخص خود تصمیمگیری میکنند، فرق دارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا عدم امضا میثاقنامه و همچنین فعالیت برخی در قالب جریان مردمی انقلابی جماران نشان از تفرقه میان اصولگرایان ندارد، اظهار داشت: منافاتی با هم ندارد زیرا وحدت را در متمرکز شدن بر سر کاندیداتوری یک نامزد نهایی میدانیم که بحثهای متعددی دارد. اصلاحطلبان هم برسر یک نامزد یا بیش از آن هنوز دغدغه دارند و به نتیجه نرسیدهاند. این دغدغه برای اصولگرایان هم وجود دارد.
ترقی اضافه کرد: افراد مطرح برای کاندیداتوری به جز آقای رئیسی همگی در یک سطح قرار دارند و چنین نیست که اتفاق نظر در مورد آنان به صد در صد برسد، ممکن است چالشهایی به وجود آید و مجموع جبهه را دچار مشکل کند بنابراین بحث وحدت بعد از مناظرات باید محقق شود و تعدد نفرات در آن زمان کاهش یابد اما در رقابت باید این افراد حضور داشته باشند و هر کسی از زبان و زاویه دید خود به انتخابات کمک کند.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه ضمن تاکید بر این امر که این مسئله به شفافسازی انتخابات کمک خواهد کرد، یادآور شد: با تمام اینها در صورتی که آقای رئیسی تمایل برای حضور در عرصه رقابت انتخاباتی پیدا کند، یکسری از معادلات به هم خواهد خورد.
این فعال سیاسی اصولگرا در رابطه با احتمال کاهش پنج نامزد به یک نفر با حضور رئیسی افزود: استراتژی اصولگرایان بر تک کاندیدایی تا پایان مناظرات نبوده است، سایرین در کنار ایشان خواهند بود و رقابت می کنند زیرا باید آمادگی لازم برای مقابله با شیوههایی که رقیب به کار میبرد و ترفندهایی که کانالها و شبکههای خارجی میزنند را داشته باشد.
وی در رابطه با اعلام آمادگی ابراهیم رئیسی برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: حضور آقای رئیسی در انتخابات یک احتمال است و تا الان هر صحبتی که راجع به ایشان مطرح شده به صورت یکطرفه و خواست جمنا بوده است. به عبارتی دیگر چنین نبوده که آقای رئیسی خود به صحنه آید و اعلام آمادگی کند، بنابراین برنامهای هم ارائه نشده است.