محمود صادقی در گفتوگو با رویداد۲۴:
قالیباف با «بگمبگم» از مرزهای اخلاق عبور کرد/آرای او ریزش پیدا میکند
آقای قالیباف در مناظره جمعهشب از مرزهای اخلاق عبور کرد و کاملاً شبیه احمدینژاد با همان کیفیت «بگم بگم» وارد مناظره شد، آنهم «بگم بگمهایی» که با نصف یک برگ آغاز شد و برخلاف محتوای آن، ادعاهای دروغی را به آقای روحانی نسبت داد.
رویداد۲۴- آقای قالیباف در مناظره جمعهشب از مرزهای اخلاق عبور کرد و کاملاً شبیه احمدینژاد با همان کیفیت «بگم بگم» وارد مناظره شد، آنهم «بگم بگمهایی» که با نصف یک برگ آغاز شد و برخلاف محتوای آن، ادعاهای دروغی را به آقای روحانی نسبت داد.
مناظرههای انتخاباتی همواره از پربینندهترین برنامههای تلویزیونی بهحساب میآید که بر آگاهی بخشی به مردم در رابطه با برنامه کاندیداهای ریاست جمهوری تأثیر فراوانی دارد. در آن نامزدها از برنامهها و دیدگاههایشان سخن میگویند یکدیگر را به همین دلیل به چالش میکشند که درنتیجه آن آگاهی و دانش و تدبیرشان در ساماندهی به امور کشور در معرض قضاوت مخاطبان قرار میگیرد و درنهایت به جلب رأی و نظر آنان منجر میشود.
در اولین مناظره انتخابات 29 اردیبهشتماه کمتر سراغی از معرفی برنامه میتوان گرفت. چالش به وجود آمد، اما نه به دلیل برنامههای ناکارآمد، بلکه مهمترین دلیل آن جلب نظر افکار عمومی بود. به نظر میرسد دلیل حضور برخی از کاندیداها علیرغم توصیه مقام معظم رهبری دوقطبی سازی انتخابات و موجآفرینی بود تا معایب عملکردشان در پست مدیریتی که تا به امروز بر عهده داشتند، کمتر به چشم آید.
البته مردم یکبار حضور چنین کاندیداهایی درصحنه انتخابات و ورودشان به جایگاه ریاست جمهوری را تجربه کردهاند، بنابراین گرچه این شیوه از کار برای مخاطبان سرگرمکننده خواهد بود و بخش از جامعه را به سمت هیجانی شدن پیش میبرد، اما قدر مسلم زمان تأثیرگذاری غوغا سالاری و توهین و دروغ به پایان رسیده و این حرکت نتیجه بدی برای کاندیدایی که همچنان بر طبل گذشتگان میکوبد به همراه خواهد داشت.
محمود صادقی، نماینده مجلس شورای اسلامی در رابطه با دوقطبی شدن انتخابات به رویداد۲۴ گفت: دوقطبی شدن انتخابات مسئله خاصی نیست و بهخودیخود بد تعبیر نمیشود زیرا در انتخابات ریاست جمهوری درنهایت دو کاندیدا هستند که رقابت اصلی را بر عهده دارند، بنابراین طبیعی است که به شکل کلی دوقطبی درآید.
وی در ادامه اضافه کرد: آنچه مدنظر رهبری بوده و ایشان تاکید بر پرهیز از آن داشتند، این است که در رقابت انتخاباتی اخلاق زیر پا گذاشته نشود. بهوضوح آقای قالیباف در مناظره جمعهشب از مرزهای اخلاق عبور کرد و کاملاً شبیه احمدینژاد با همان کیفیت "بگم بگم" وارد مناظره شد، آنهم «بگم بگم هایی» که با نصف یک برگ آغاز شد و برخلاف محتوای آن، ادعاهای دروغی را به آقای روحانی نسبت داد.
صادقی تأکید کرد: همانطور که در بالا مطرح کردم یک رقابت سالم دوقطبی برای ارائه برنامهها و اینکه مردم به نکات داخل آن پی ببرند، شکل میگیرد و اصل رقابت کاندیداها باهم نیز در همین زمینه رخ میدهد.
این نماینده مجلس در خصوص تأثیرگذاری «بگم بگم ها» اظهار داشت: این روشها میتواند بخشهایی از جامعه را تحت تأثیر قرار دهد و بیتأثیر نیست، اما فکر میکنم شاید به همان میزان که میتواند رأی آور باشد باعث ریزش آرا هم میشود. همکاران در مجلس که جناحی برخورد نمیکنند و منصفانه به قضاوت مینشینند نوع رفتار آقای قالیباف را عاملی برای ریزش آرا او دانستند.
وی افزود: جامعه ایران در کل چنین روشهایی را تجربه کرده و نتایج روی کار آمدن کسانی که به اخلاق پایبند نیستند و از ارزشهای اخلاقی دوری میکنند را دیده است، بنابراین بسیار بعید به نظر میرسد که مورد استقبال اکثریت قرار گیرد.