تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۲

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

اگر جزو کسانی هستید که به شیرینی علاقه دارید کیک خیس شکلاتی از آن کیک‌هاییست که عاشقش می‌شوید.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: کیک‌ها انواع و اقسام دارد و همه ما بسیاری از آن‌ها را خورده‌ایم، اما به جرات می‌توان گفت یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین کیک‌ها کیک خیس شکلاتیست که به کیک کافی‌شاپی هم شهرت دارد.

به گزارش رویداد۲۴ این کیک طرفداران بسیاری دارد چراکه هم خوشمزه و خوش‌خوراک است و هم بافت بسیار لطیف و دلچسبی دارد.

این کیک با مزه فوق‌العاده‌ای که دارد از این پس می‌تواند به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب باشد.

در ادامه با ما همراه باشید تا این کیک خوشمزه را یاد بگیرید. بهتر است در تعطیلات این کیک را درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی یا کیک کافی‌شاپی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی


مواد لازم برای تهیه سس کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی یا کیک کافی‌شاپی

نخستین مرحله: روشن کردن فر

فر را روشن کرده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه تا فر کاملا گرم شود سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا هواهی آرد انجام شود.

مرحله دوم: هم زدن مواد

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا خوب کرمی و حجیم شود بعد در ادامه شیر را به همراه روغن مایع اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت کیک خیس

در ادامه مخلوط آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در انتها برای چند ثانیه با کندترین دور همزن هم بزنید تا مخلوط شود و گلوله‌های آرد باز شود سپس یک قالب را انتخاب کمید می‌توانید از قالب گرد یا مستطیل ۲۰*۳۰ استفاده کنید و بعد مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه گذاشته تا کیک پخته شود.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی شکلاتی


مرحله چهارم: تهیه سس شکلاتی مخصوص

هنگامی‌که کیک در حال پخت است باید سس شکلاتی را آماده کیند برای تهیه سس شکلاتی مخصوص همه مواد گفته شده را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه‌های شکر نیز حل شود و بعد از یک‌دست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم شود.

مرحله پنجم: تهیه کیک خیس شکلاتی

هنگامی‌که کیک پخت از قالب خارج کنید و مجدد همان طور که داغ است داخل قالب بگذارید و با خلال دندان روی سطح کیک سوراخ ایجاد کنید حالا سس ولرم را روی کیک داغ ریخته و صبر کنید تا سس جذب کیک شود و بعد کیک را روی دیس برگردانید و به دلخواه با گاناش یا ترافل تزئین کنید نوش جان.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

فوت‌و‌فن‌های دستور پخت کیک خیس شکلاتی

برای درست‌کردن هرگونه کیک دقت کنید حتما فر را ۱۵ دقیقه پیش از استفاده گرم شده باشد. این کار سبب می‌شود کیک به اندازه‌ای که باید پف کند و بافتی خوب داشته باشد.

پیش از ۱۵ دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.

پس از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.

تعداد حفره‌ها را زیاد بزنید تا سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند.

برای تهیه گاناش شکلاتی از مخلوط شکلات و خامه صبحانه استفاده کنید.

از شکلات با درصد دل‌خواه استفاده کنید.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سبک زندگی
نظرات شما
پیشخوان