ناگفتههاازنقشهوانیروزارتشدرفتحخرمشهر
دریادار خانزدادی تصریح کرد: نخستین زیردریایی متوسط در آذر ماه ۹۷ به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق خواهد شد. آزمایشهای خود را بطور کامل در دریا انجام داده است و مراحل پایانی تستهای دریایی را میگذراند.
رویداد۲۴ دریادار حسین خانزادی در بازدید از شبکه سحر با تاکید بر اینکه رسانه، نقش مهم و برجستهای در امر اطلاعرسانی و روشن کردن افکار عمومی ایفا میکنند، گفت: با آنکه بخشی از فعالیتهای حوزههای نظامی در کل جهان جزو اخبار طبقهبندی شده است اما در بعضی موارد اطلاع از آخرین دستاوردها و پیشرفتها باعث افزایش روحیه ملی و حس اعتماد به نفس خواهد شد و نوعی همگرایی ایجاد میکند و وظیفه رسانه این است که عملکرد و فعالیت نیروی دریایی را چه در داخل و چه خارج انعکاس دهد و نباید در این مورد غفلت کرد چرا که بیان دستاوردها حس اعتماد به نفس و امنیت را تقویت میکند.
وی افزود: رسانه ملی باید اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی را محقق کند و برنامه های آن هدفمند، هوشمندانه و دقیق انتخاب شود که مطمئنا شبکه سحر با رویکرد برونمرزی این خط مشی را دنبال میکند. رویکرد نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران بخشی از دیپلماسی دفاعی است و برقرای صلح و امنیت جمعی در منطقه و جهان و همچنین اقدامات بشردوستانه از مسائل مهمی است که نیروی دریایی جمهوری اسلامی دنبال می کند.
اهم اظهارات فرمانده نیرو دریایی ارتش به شرح زیر است:
* یک دسته از نقش های نیروی دریایی در زمان صلح است که به فرموده مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در دوران صلح کارهایی انجام می شود که به اندازه یک رزم اثربخشی دارد و بازدارندگی قابل وثوق ایجاد می کند و نقش دوم نیروی دریایی در زمان جنگ است که البته امیدواریم برای هیچ کشوری جنگ رخ ندهد اما وظیفه حراست و دفاع برعهده آن است.
*کار اصحاب رسانه هم کمتر از رزم نیست و نوعی مجاهدت خاموش است و باید قدر این عرصه جهاد را دانست.
*از آنجا که غرب و آمریکا در منطقه به دنبال منافع خود هستند، ترتیبات امنیتی نامطلوب را به کشورها دیکته میکنند، در کنار کشورهای کوچکتر مکمل قدرت میشوند و معماهای امنیتی ایجاد میکنند و اجازه شکلگیری ائتلافهای منطقهای را نمیدهند. اگر کشورهای منطقه ائتلاف و همگرایی داشته باشند با توجه به ظرفیت ژئوپلتیکی که وجود دارد، دارای قدرت بیشتری میشوند و این ائتلاف باعث تاثیرگذاری به ویژه در حوزه های اقتصادی، سیاسی و نظامی در مسائل مهم تصمیمگیری جهانی خواهد شد.
*ساخت ناوشکنها و زیردریاییهای توسط دانشمندان و مهندسان ایرانی گوشهای از توانمندیهای جوانان ایرانی است. با وجود تحریمهای ظالمانه غرب و آمریکا، نتوانسته خللی در امر توسعه، پیشرفت و دستیابی به تکنولوژیهای روز دنیا برای کشورمان داشته باشد.
* به لطف خدا نخستین زیردریایی متوسط در آذر ماه ۹۷ به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق خواهد شد. این زیردریایی به همت مراکز دانشگاهی، بخشهای نیروهای جهادی نیروی دریایی و شرکت های دانش بنیان و کارخانههای وزارت دفاع جمهوری اسلامی با همکاری نیروی دریایی ساخته شده و آزمایش های خود را بطور کامل در دریا انجام داده است و مراحل پایانی تستهای دریایی را می گذراند.
*در حال حاضر در حال ساخت ناو دماوند (از کشتی های جنگی کلاس موج) هستیم و امیدواریم در دی ماه ۹۷ با ظرفیتها و قابلیتهای بالاتر به بهرهبرداری برسد. همچنین امیدواریم موج سوم که ناوشکنی از کلاس جماران است و توسط وزارت دفاع ساخته شده و پیشرفت آن حدود ۸۵ درصد بوده تا پایان سال به مجموعه نیروی دریایی ملحق شود. این همه پیشرفت را مدیون توجه و تاکید مقام معظم رهبری هستیم چرا که این ایشان همواره تاکید دارند دستیابی به ظرفیتها و فناوریها، حاشیه امنیت بزرگ برای نظام ایجاد میکند.
مجهز کردن هوانیروز به جدیدترین تجهیزات/ارتقای توان بالگردها
مهر نوشت:
امیر سرتیپ دوم خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش در مورد تجهیزات جدید هوانیروز اظهار داشت: توانمندیهای ما در بحث رزمی بسیار بالاست و به اهداف و راهبردهایی که داشتهایم، دست یافتهایم؛ بالگردهایمان را به تجهیزات روز مجهز کرده و به نیازمندیهای روز دست یافتهایم.
امیر قربانی تأکید کرد: نیروهای مسلح به دنبال جنگ نیستند، اما آمادگی و توان رزمی لازم برای دفاع از میهن اسلامی را به خوبی دارند و جدای از بحث نظامی، نیروهای مسلح از جمله هوانیروز در طرحهای مردمیاری و بلایای طبیعی مانند زلزله کرمانشاه، آمادگی خود را برای امدادرسانی به خوبی نشان دادند؛ به گونهای که رئیسجمهور و وزیر بهداشت اعلام کردند «هوانیروز در امدادرسانی رکورد زده است».
وی افزود: در زلزله کرمانشاه هر پنج دقیقه یک بالگرد پرواز و یک بالگرد بر زمین مینشست که این ها نشاندهنده حجم عظیم کار است. کار زیبای دیگری که رخ داد، این بود که فرمانده محترم کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی، بالگردهایی که در اختیارشان بود را برای امدادرسانی به مردم تخصیص دادند.
اهم اظهارات فرمانده هوانیروز ارتش به شرح زیر است:
*نیروهای مسلح یک مجموعه بسیار قوی و در خدمت مردم هستند، هوانیروز در بیش از ۱۴ استان کشور اورژانس هوایی دارد که خود این یک عملیات بسیار بزرگ و پیچیده است. کارهای بسیار بزرگی در هوانیروز صورت گرفته و البته در حال انجام است و ما با نخبگان و دانشگاهها در حال همکاری برای ارتقاء توان بالگردها و تجهیزاتمان هستیم.
* هوانیروز همانند دوران دفاعمقدس که سرافراز بود و توانست ضربات سنگینی را در عملیاتهای مختلف به ارتش بعثی و منافقین وارد کند، امروز نیز در اوج آمادگی برای دفاع از کشور است و پا در رکاب و گوش به فرمان ولیفقیه برای دفاع از کشور و خدمترسانی به مردم است.
* همانطور که امام عزیز فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و به اعتقاد من دست خدا از آستین رزمندگان اسلام بیرون آمد و خرمشهر آزاد شد؛ آزاد سازی خرمشهر واقعه عظیم و یکی از نعمت های خداوند متعال برای ملت ما بود. هواپیمایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این عملیات نقش بسیار ارزشمند و تعیین کننده ای داشت و سه پایگاه اصفهان، مسجد سلیمان و کرمان در این عملیات عمل کردند.
* در این عملیات در مجموع ۹۵ بالگرد شرکت کردند که اگر یک لحظه تصور کنیم زمانی که ۹۵ بالگرد به پرواز در می آیند چه حجم عظیمی کار و پرواز صورت گرفته است. البته بعلاوه بالگردهای هوانیروز که چهار تایپ بودن یعنی بالگردهای کبری، بالگرد ۲۱۴، بالگرد ۲۰۶ و بالگردهای ۲۰۵، بالگرد های شنوک هم در این عملیات حضور داشتند، همچنین یگان هوایی بال ثابت مانند هواپیمای فن جت فالکن ۲۰ تی (jet Falcon ۲۰E Fan) و راکول کامندر ۶۹۰ آ نیز وظیفه انتقال و جابجایی فرماندهان و پرسنل را برعهده داشتند و توانستند به خوبی این ماموریت را انجام دهند.
* در کنار یگان های عمل کننده در عملیات بیت المقدس یک گروهان با عنوان گروهان چهارم یا بلال از خلبانان و گروه فنی و پرسنل فنی تشکیل شد که به صورت بسیجی در این عملیات شرکت کردند که در نهایت هلی برن نیروها و انتقال مجروح ها انجام شد و از طرف دیگر آتش بالگردهای کبری واقعا منحصر به فرد بود، به قول شهید کشوری صدام فکر همه چیز را کرده بود به غیر هوانیروز، بالگردهای کبری هوانیروز با شلیک موشک های موریک، یگان های زرهی دشمن در منطقه غرب و جنوب زمینگیر کرد.
*خلاصه ای از فعالیت هوانیروز در عملیات بزرگ بیت المقدس، ۲۸ فروند هلیکوپتر کبرا، ۳۲ فروند هلیکوپتر ۲۱۶، ۱۶ فروند هلیکوپتر شینوک، ۱۳ فروند هلیکوپتر ۲۰۹، جت رنجر ۱ فروند، هلیکوپتر ۲۰۵ با توجه به نوع توپوگرافی منطقه و ساختار زمین، تانک ها، نفربرها و دیگر ادوات خودرویی دشمن به وضوح قابل رویت و شکار شدن بودند که با شجاعت و دلاورمردی خلبانان بالگرد کبرا تک تک آن ها شکار و با شلیک موشک های تاو، راکت و ماوریک تعداد زیادی از ادوات زرهی بعثی ها منهدم شد.
* در مجموع سه مرحله عملیات بیت المقدس، بالگردهای هوانیروز ۷۸۲۰ مجروح را تخلیه و ۳۵۹۱ رزمنده را به منطقه نبرد هلی برن کردند. در همین مدت ۱۰۱ تن بار و مهمات نیز توسط بالگردهای هوانیروز جا به جا شد تا خرمشهر به میهن مان بازگردد. در این عملیات غرور آفرین از موشک های تاو، راکت، موشک ماوریک و گلوله توپ ۲۰ میلی متری مورد استفاده خلبانان تیز پرواز هوانیروز قرار گرفت. هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در این عملیات ۴ شهید به نام های ستوان علیرضا حراف، ستوان قدرت ا... خدادادی، ستوان یار نصرا... تفضلی و ستوان یار نصیر رادفر را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
* در عملیات بیتالمقدس بیش از ۵۱۸۰ ساعت پرواز توسط بالگردهای هوانیروز صورت گرفته است، این حجم عملیاتهای پرواز نیاز به ساعتها اقدامات پشتیبانی دارد. به طور مثال برای یک ساعت پرواز، ۱۰۰ ساعت کار پشتیبانی باید انجام داد.
*نتیجه عملیات بیتالمقدس بسیار خوب بود؛ خرمشهر و ۵۴۰۰ کیلومتر مربع از خاک مقدس کشورمان آزاد شد. خطوط دفاعی از خرمشهر تا طلائیه ترمیم و دو لشگر مهم عراق کاملاً منهدم شد. بیش از ۱۴ هزار نفر از نیروهای آنها کشته و زخمی و ۱۹ هزار و ۴۰۰ نفر به اسارت درآمدند. همچنین بیش از ۱۵۰ دستگاه تانک و نفربر رژیم بعث منهدم و حدود ۵۰ فروند هواپیمای آنها سرنگون شد؛ اینها بخشی از دستاوردها و اقدامات صورت گرفته در عملیات بیتالمقدس است و هوانیروز در این عملیات نقش محوری و کلیدی داشت.
* هشت سال دفاعمقدس برای کشور ما و به ویژه نیروهای مسلح تجارب گرانبهایی در پی داشت، همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند «دفاعمقدس گنجینهای باارزش برای کشور ماست و هر کسی بتواند به نوبه خودش از این گنجینه استفاده کند، میتواند بهرههای فراوانی از آن ببرد».
"بصیرت دینی" و "روحیه جهادی و انقلابی" ویژگی های برجسته پاسدار تراز انقلاب اسلامی است
ایسنا نوشت:
حجت الاسلام و المسلمین عبد الله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه در مراسم تکریم و معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین ( علیه السلام ) از انقلاب اسلامی ایران به عنوان انقلابی گفتمان ساز یاد کرد و گفت: : این انقلاب الهام بخش بر خلاف سایر انقلاب های دنیا ، زنده و پویا است ؛ به این خاطر که جهادی در راه خدا بوده و جهاد پایان ندارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به دشمنی های ۴۰ ساله نظام استکبار با انقلاب اسلامی و ملت ایران تصریح کرد: بدیهی است انقلابی که از ابتدای شکل گیری تاکنون با انواع و اقسام دشمنی ها و توطئه ها مواجه بوده است ، نیاز به محافظ و پاسدار داشته باشد. پاسداری به معنای رفع و دفع خطر از انقلاب در تمامی عرصه ها است. عمق بخشی ، تقویت پیش برندگی و پیش روندگی انقلاب و حفظ حرکت و شتاب انقلاب بر عهده پاسداران انقلاب اسلامی است.
حاجی صادقی در ادامه با برشمردن ویژگی های پاسداران تراز انقلاب اسلامی گفت : پاسداران انقلاب اسلامی باید ولایت مدار بوده و بصیرت دینی داشته باشند و در ظلمت فتنه ها بینایی خود را از دست ندهند ، حریت داشته باشند تا بنده زر و زور نشوند ، روحیه جهادی و انقلابی شان را حفط کنند ، تولی و تبری داشته باشند و با اقتدار در کسب توانمندی و اقتدار نیاز های انقلاب کوشا باشند تا با حفظ انقلاب اسلامی ، زمینه های ظهور حضرت صاحب الزمان ( عج) محقق شود.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت ارتقای بصیرت دینی و فهم، تشخیص و عمل به هنگام از سوی آحاد پاسداران ، تربیت چنین افسرانی را رسالت خطیر و مهمی دانست که بر عهده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین ( علیه السلام) می باشد.