چرا بیمهی ایران مسئولانهتر عمل نمیکند؟
اگر در یک تصادف شما مقصر نباشید و به بیمه مراجعه کنید میبینید که بیمه ایران به دلیل مسئولانه عمل نکردن، میتواند برای رسیدگی به یک تصادف جزئی شما را یک هفته معطل کند.
رویداد۲۴ رانندهی جلویی درحالی که داشت با موبایل صحبت میکرد برای این که به پرایدی که ورود ممنوع میخواست از کوچه بگذرد راه بدهد، دنده عقب گرفت و با ماشین من که ۲-۳ متری با او فاصله داشتم و بوق هم زدم، برخورد کرد. به همین راحتی!
بیمه اش را گرفتم و به بیمه ایران زنگ زدم و گفتم که تصادف کرده ایم. گفت: خسارت چقدر است گفتم احتمالا ۴-۵ میلیون تومان. گفت: کروکی نمیخواهد، الان خسارت پذیرش ندارد، ۸ صبح فردا برای خسارت سیار اقدام کنید.
۸ صبح فردای تصادف اقدام کردم، ساعت ۱۱:۴۰ دقیقه کارشناس بیمه آمد و گفت: چه شده. رانندهی مقصر توضیح داد؛ کارشناس گفت: نه! من نمیتوانم خسارت پرداخت کنم! چون فقط سپرت شکسته! اگر گلگیر و درب ماشین آسیب دیده بود میتوانستم خسارت بدهم، اما این را نمیتوانم بدون کروکی خسارت بدهم!
گفتم خوب زنگ میزنم پلیس بیاید. گفت: من سرم شلوغ است و منتظر نمیشوم! اگر تا فلان ساعت کروکی داد زنگ بزنید. به پلیس زنگ زدیم. انصافا سریع آمد. پرسید کی تصادف کردید: رانندهی مقصر گفت: دیروز!
پلیس که هنوز کلاهش را درنیاورده بود، موتور را روشن کرد و گفت: من کروکی نمیکشم بروید حل اختلاف! گفتم:چرا! گفت: تصادف برای دیروز است و بدون این که توجهی به حرف ما بکند، گاز موتور را گرفت و رفت.
صبح پس فردای تصادف به حل اختلاف رفتیم! تشکیل پرونده دادیم. گفتند: حالا بروید عصر بیاید برای تعیین شعبه. خانمهای شعبه که برخورد مهربانانهای داشتند کار را انجام دادند و به مقصر گفتند برو هزینهی کارشناس را بده تا حکم بدهیم.
رانندهی مقصر وقتی هزینه ۲۰۰ هزار تومانی کارشناسی را شنید، داغ کرد و زد زیر همه چیز و گفت: اصلا من به شما نزدم و شما به من زده اید! حالا من مانده ام و کارت بیمه مقصر و بیمهی ایران که این همه هزینهی زمانی، پولی و انسانی را به من و رانندهی مقصر و شورای حل اختلاف تحمیل کرده است.
مراجعات شعبه ۲ حل اختلاف تهران، نشان میدهد فراوانی موردی که برای من اتفاق افتاد زیاد است. اگر صنعت بیمهی ایران، صنعت پیشرویی بود و اگر مدیران بیمهی ایران، مسئولانهتر با مشتری برخورد میکردند، به راحتی این هزینهی را کاهش میدادند و برای یک تصادف جزئی مردم را یک هفته معطل نمیکردند.
در این نمونه، کافی است هنگامی که بیمه گذار با مرکز تماس بیمه ارتباط میگیرد، مجموعه سوالهای کاملی پرسیده شود و راهنمایی کاملی به زیاده دیده یا بیمه گذار ارایه شود تا مردم دچار این مشکلات نکنند. با همین بروز رسانی پرسشنامهی کارشناسان مرکز تماس و استفاده از اپلیکیشنهای آنلاین بیمه، حجم قابل توجهی صرفه جویی در زمان و هزینهی مردم میشود و همچنین جلوی سواستفاده از بیمهها صورت میگرفت؛ تنها اگر مدیران غالبا پیر صنعت بیمه، مسئولانهتر عمل میکردند.
خانم مهربان شورای حل اختلاف میگفت: آقا! شما نباید گول بیمه را بخورید! اینها میخواهند خسارت ندهند هر بازی سر مردم در میاورند. شما حتما باید بایستید و کروکی را بگیرید. چه مقصر باشید چه زیان دیده نباید به حرف بیمه توجه کنید و به پلیس زنگ بزنید و کروکی تان را بگیرید تا بیمه نتواند زیرش بزند.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط