تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹

خواص درمانی نخودآب+ طرز تهیه

نخودآب تقویت‌کننده قوای جنسی است، مقوى بدن‌های ضعیف است، تحلیل‌برنده باد و بیماری‌های ناشی از باد است، برای بیماری‌های کلیه و مثانه همچنین برای بیماران مبتلا به بیماری‌های مغزی ناشی از سردی و برای بیماران مالیخولیایی مفید است

 نخودآب

رویداد۲۴ برای تهیه نخودآب بهتر است, ۲۰۰ گرم نخود را شب قبل خیس کرده و صبح روز بعد آب آن را خالی کرده و نخود‌های خیس‌خورده را همراه با یک قلم دارچین ۱۰ گرمی در مقدار زیادی آب بپزید؛ به‌طوری که نخود‌ها له شوند. هر زمان که آبش کم شد به آن به‌قدری آب اضافه کنید که در پایان پخت سطح آب به همان میزان اولیه باشد. در ادامه ترکیب فوق را صاف کنید و مایع به دست آمده را دوباره بپزید تا کمی غلیظ شود به این ترتیب نخودآب آماده است.
بیشتر بخوانید: توصیه‌های طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در پاییز
پخت نخود نباید در دیگ زودپز انجام شود. روغن بادام، نمک و اندکی پیاز و زیره و میخک نیز می‌توان برای تقویت آثار و افزایش درجه گرمی غذا به آن افزود.

نخودآب را کی بخوریم؟



نخودآب را بدون نان در ساعت‌های:

۸ صبح
۱۲ ظهر
۴ بعدازظهر
۸ شب

به هر میزانی که میل داشتید و با کمی نمک مصرف کنید.


اگر با خوردن نخودآب نفخ می‌کنید:

در صورت بروز نفخ می‌توانید در نوبت‌های بعدی پخت به آن زیره سیاه نیز اضافه کنید.

خواص درمانی نخودآب



-در دفع مواد بلغمی از بدن مفید است.
-ادرارآور است.
-تقویت کننده قوای جنسی است.
-مقوى بدن‌های ضعیف است.
-تحلیل برنده باد (نفخ) و بیماری‌های ناشی از باد است.
-در کل برای بیماری‌های ناشی از بلغم و سودا و باد مفید است.
-برای بیماران مبتلا به بیماری‌های مغزی ناشی از سردی و برای بیماران مالیخولیایی مفید است.
-برای بیماری‌های کلیه و مثانه مفید است.

نکته: البته مصرف آن و به‌ویژه مداومت به آن برای صفراوى‌مزاجان مضر است.

نکته: مداومت بر این غذا یا مصرف آن به‌قصد درمان نیازمند مشورت با درمانگر مجرب است.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما