میزان بدهی دولت به بانک مرکزی اعلام شد
رویداد۲۴ بر اساس آمار پولی و بانکی منتشر شده از سوی بانک مرکزی تا پایان اسفند ماه سال قبل، میزان نقدینگی به ۴۸۳۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده که بیانگر رشد ۳۹ درصدی است.
به گزارش ایسنا، بانک مرکزی با انتشار گزیده آمارهای اقتصادی در پایان اسفند ماه ۱۴۰۰، حجم نقدینگی را ۴۸۳۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد که حاکی از رشد ۳۹ درصدی نقدینگی در پایان سال ۱۴۰۰ است. این در حالی است که این شاخص نسبت به پایان سال ۱۳۹۹ معادل ۴۰.۶ درصد رشد داشته است.
ضریب فزاینده نقدینگی در پایان سال قبل ۸.۰۰۱ بوده که ۵.۶ درصد افزایش داشته است.
خلاصه داراییها و بدهیهای بانک مرکزی
میزان داراییهای خارجی بانک مرکزی در پایان اسفندماه به ۷۳۲ هزار میلیارد تومان رسید که حاکی از رشد ۱۳.۵ درصدی است. همچنین خالص مطالبات بانک مرکزی از بخش دولتی با ۱۹.۶ درصد رشد نسبت به پایان سال قبل به ۱۷۸ هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان و مطالبات بانک مرکزی از بانکها با ۲۴.۹ درصد رشد به ۱۴۶.۲ هزار میلیارد تومان رسید.
البته، رقم بدهی دولت و شرکتها و موسسات دولتی به بانک مرکزی در این مدت به ترتیب معادل ۱۳۲.۲ هزار میلیارد تومان و ۴۶.۴ هزار میلیارد تومان بوده که هر یک با رشد ۱۴.۸ و ۳۶.۱ درصدی مواجه شدهاند.
وضعیت داراییها و بدهیهای بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی
این گزارش حاکی است، میزان داراییهای خارجی در این بخش با ۷۷ درصد رشد نسبت به پایان سال ۱۳۹۹ همراه بوده و به ۱۶۲۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید.
حجم اسکناس و مسکوک نیز با ۶۴.۳ درصد افزایش به ۱۱.۱ هزار میلیارد تومان رسید. سپرده بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی نزد بانک مرکزی با ۳۳.۸ درصد افزایش نسبت به پایان سال ۱۳۹۹ به ۵۰۶.۴ هزار میلیارد تومان رسید.
همچنین بدهی بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی به بانک مرکزی نیز در پایان اسفند ۱۴۰۰ با ۲۴.۹ درصد رشد به ۱۴۶.۲ هزار میلیارد تومان رسیده است.
خلاصه داراییها و بدهیهای بانکهای تجاری
میزان داراییهای خارجی بانکهای تجاری کشور در پایان اسفند ۱۴۰۰ معادل ۲۴۱.۲ هزار میلیارد تومان است که نسبت به مدت مشابه سال پیش ۷۸.۵ درصد رشد نشان میدهد.
سپرده بانکهای تجاری نزد بانک مرکزی نیز ۱۲۲.۳ هزار میلیارد تومان بوده که ۷۴.۹ درصد افزایش یافته است.
جمع کل داراییهای بانکهای تجاری در دوره مورد بررسی، ۱۹۹۸.۴ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به پایان سال ۱۳۹۹ دارای ۶۸.۴ درصد رشد بوده و میزان بدهی بانکهای تجاری به بانک مرکزی در پایان اسفند ۱۴۰۰ به ۴۹.۶ هزار میلیارد تومان رسیده که ۱۰۳.۹ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.
وضعیت داراییها و بدهیهای بانکهای تخصصی
بر اساس این گزارش، میزان داراییهای خارجی بانکهای تخصصی در پایان اسفند ۱۴۰۰ معادل ۳۹۱.۸ هزار میلیارد تومان است که نسبت به سال قبل ۷۳.۸ درصد رشد یافته است.
جمع کل داراییهای بانکهای تخصصی در این دوره رقم ۱۵۰۹.۷ هزار میلیارد تومان است که ۴۹.۸ درصد رشد دارد.
همچنین، میزان بدهی بانکهای تخصصی به بانک مرکزی ۴۹.۲ هزار میلیارد تومان است که معادل ۹.۷ درصد نسبت به پایان سال ۱۳۹۹ افزایش داشته است.
رییسکل بانک مرکزی برسانید
گرفتن وام فقط در یک ساعت!
1400/02/04 - 13:13
گرفتن وام فقط در یک ساعت! و این در حالی است که بنده متاسفانه بارها در باره بانک ملی شعبه نسیم شهر رباطر کریم به عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی سابق اعتراض کردم و پیام دادم ولی متاسفانه تاکنون پیگیری، بررسی و رسیدگی هیچ خبری نیست چرا؟
بانک ملی شعبه نسیم رباط کریم کد 2358
بانک ملی شعبه نسیم رباط کریم، بازنشستگان تامین اجتماعی را تحریم کرده است که گواهی کسر حقوقی یا ضمانت تامین اجتماعی را قبول نمی کند چرا؟
چرا با گذشت بیش از 19 ماه هنوز رئیس کل بانک مرکزی و رئیس کل بازرسی بانک ملی ایران بررسی، پیگیری و رسیدگی نکردند و نمی کنند چرا؟
وام ودیعه مسکن به ۲۲۳ هزار خانوار پرداخت شد/ و این درحالی است که اینجانب محمد میرزابابایی متقاضی وام ودیعه مسکن بنده درسیستم، بانک ملی را انتخاب کردم و پس ازسپری شدن یکماه نوبت دادن با مدارک کامل به همراه ضامن کارمند بازنشته با حقوق 10م به بالا باگواهی کسر ازحقوق به بانک ملی نسیم شهرکد 2358 مراجعه کردم و بعد ازتکمیل پرونده میگوید چون ضامن از بانک رفاه حقوق میگیرد قبول نمیکنیم .باید از بانک ملی حقوق بگیرد و جوازکسب وچک هم قبول نمیکنیم …مردم ازکجا ضامنی پیدا کنند که دقیقا ازبانک ملی حقوق بگیرد؟ پیش رئیس شعبه هم رفتیم قبول نکرد. پس چرا همسایه ما با همین آقای ضامن وام ودیعه از بانک سپه گرفت؟! چرا آنقدرسنگ اندازی میکنند وحرف آخر را اول نمیزنند؟ یکباره بگویند وام نمیدهیم مردم را اذیت نکنید با توجه به اینکه ضامن پدرم بود وبازنشسته مخابرات میباشد.! برای بانک ملی و رئیس شعبه جای شرم وتاسف دارد که 15میلیون ودیعه مسکن را به من مستاجر ندادند.
درضمن پدر من 27 ماه سابقه درجبهه در سال 63 الی 65 در زمان جنگ تحمیلی بوده است و متاسفانه تاکنون هم هیچ گونه ارزشی قائل نیست و نبوده است چرا؟