تکذیب خبر عضو کانون بازنشستگان درباره اظهارات معاون اول رئیس جمهور
رویداد۲۴ معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور، اظهارات منتسب به محمد مخبر در فضای مجازی درخصوص بازنشستگان را تکذیب کرد. در اطلاعیه این دفتر آمده است: بنا بر ماموریت رئیس جمهور محترم، معاون اول در جلساتی با حضور مسئولان ذیربط و نمایندگان اتحادیه ها و انجمن های بازنشستگی حرف ها و دغدغه های بازنشستگان را شنیده و همواره بر رفع آنها تاکید کرده اند. ایشان در تمامی جلسات رسمی و غیر رسمی جز در حمایت از این قشر آبرومند و محترم، سخنی نگفته است.
بنابراین سناریوسازی و اظهارنظرهای ساختگی و دروغی که در فضای مجازی به ایشان منسوب شده، به هیچ عنوان صحت ندارد و تکذیب می شود. لازم به تاکید است در آخرین جلسهای که با حضور معاون اول رئیس جمهور در خصوص بازنشستگان محترم برگزار شده، جبران مابه التفاوت عدد مصوب دولت با میزان افزایش مورد نظر بازنشستگان به عنوان متناسب سازی حقوق از سوی سازمان تامین اجتماعی به تصویب رسید.
ببسواد بی شعور تاامثال تو دولت گردان باشند توقع بیشتری نیست .تف به ذاتتون.شکم گنده مفت خور
نه بازنشسته ای که 30 تا 35 سال حق بیمه داده.
چقدر پرو شدن این جماعت !!!
اون زمان ک ۳۰ درصد حقوق هر ماه رو بابت بیمه از حقوقمون برمیداشتن تو کجا بودی
از کوزه همان برون تراود که دراوست
لفظ جبران مابه التفاوت با واریز مبلغ مابه التفاوت، خیلی فرق داره، آقای مخبر بلبل خودتی و بچه بلبل همه خانوادتون
اقای رییس جمهور شاید بعضی از همکاران شما معنی صندوق را نفهمند بخاطر فهم همگاران شما صندوق به کاسه تبدیل میکنیم.مگر میشود کسی که در جوانی سهم ببشتری در کاسه ریخته حالا در دوران پیری سهم کمتری ببرد بخدا شاید است ارزو میکنم حداقل دریافتی انان برابر باشد بیش از خط فقر ولی با رعایت حلال وحرام قسمت کردن انچه درون کاسه میباشد
لازم از رهبری معظم اجازه گرفته شود ایا رضایت واریز گنندگان در کاسه جای ندارد که انکه ببشتر ریخته کمتر برداشت کند
باتقدیم احترام بازنشسته ناراضی
سوم عنوان شغل در نظر گرفته شود یعنی کسانی که عنوان شغل آنها مهندس و یا شغل فنی و یا راننده دستگاه سنگین بوده است مثل راننده بلدوزر ، راننده لودر ، راننده بیل مکانیکی و غیره و یا کسانی که کارگر بوده اند باید هر فردی طبق شغل خودش با افراد هم شغل خودش حقوق آنها همسان سازی شود و سالانه افزایش حقوق داشته باشند .
در اینجا به دو پله 10 در صد و 57 در صد اکتفا شده است در صورتی که این درست نیست از حقوق کف تا حداکثر حقوق بازنشستگان پله های زیادی وجود دارد پس نمی شود از پله کف بپری پله آخر ، باید از حقوق کف که به سمت حقوق حداکثر که بالا می رویم هر 500000 تومان یک پله حساب شود ، پس این عادلانه نیست که کف 57 درصد و سایر هم 10 در صد باشد پس تکلیف پله های وسط چی می شود پله های وسط حقوقشان از بین می رود .
اگر اینطور باشد خوب نیازی نیست که مردم 30 تا 35 سال بیمه بپردازند چون با این وضع فرقی ندارد که 35 سال یا 10 سال بیمه پردازی داشته باشند .
در عرض یک شب روغن خوراکی از 12000 تومان به 70000 تومان رسیده است یعنی حدود شش برابر شده است کدام اقتصاد دان این گرانی بی سابقه اجناس را محاسبه کرده و به این نتیجه رسیده که فقط 10 در صد افزایش حقوق تعیین کند .
بازنشستگان 30 تا 35 سال سابقه کاری و بیمه پردازی داشته اند یعنی یک عمر کار کردن کار کردند و سلامتی خودشان را در این کار از دست داده اند و این سال ها بیمه پردازی داشتند به این امید که وقتی بازنشست شده اند حقوق داشته باشند تا هزینه زندگی آنها تامین شوند .
عاقبت و سر نوشت کل نیروهای کاری به بازنشستگی ختم می شود .
یعنی بازنشستگان و نیروی کار هر دو یکی هستند به این معنی که نیروی کار در زمان گذشته بازنشستگان امروز هستند و نیروی کار امروز بازنشستگان آینده هستند . پس با ضایع کردن حقوق بازنشستگان نیروی کار را ضعیف نکنید و بگذارید نیروی کار برای فردای خودش امید داشته باشد .
اگر فرقی بین 10 سال سابقه کاری و 30 تا 35 سال سابقه کاری نباشد خوب نیازی نیست که مردم 30 تا 35 سال بیمه بپردازند چون با این وضع فرقی ندارد که 35 سال سابقه کاری داشته باشند یا 10 سال سابقه کاری داشته باشند .
با توجه به اعلام مسئولان تأمین اجتماعی برای دریافت وام بازنشستگان به بانک رفاه کارگران به عنوان بانک عامل پرداخت مستمریام مراجعه کردم که گفتند از این وام خبری نیست و اگر وام دیگری میخواهی، باید سپردهگذاری کنی تا پس از ۶ ماه اگر شرایطاش را داشتی، به تو وام پرداخت شود. بعد با کلی هزینه به شعبه تأمین اجتماعی واقع در جنب بیمارستان این سازمان رفتم که پاسخ دادند باید به کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی مراجعه کنم، که در آنجا هم متوجه شدم سایت پرداخت وام به بازنشستگان مسدود شده است! چرا مسئولان تأمین اجتماعی عدهای پیرمرد و پیرزن بازنشسته را برای دریافت وام به دنبال نخودسیاه میفرستند و قبل از آن که منابع آن را برای تمامی مستمریبگیران تأمیناجتماعی تامین کنند ، خبرش را اعلام میدارند؟
بازنشسته تأمین اجتماعی
وعده وام ۱۰۰ میلیون تومانی مردم را سرگردان کرده است
برای دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی بدون ضامن به بانک رفاه کارگران مراجعه کردم که به گفته متصدی بانک ابتدا باید ۱۰۰ میلیون تومان به مدت ۳ ماه در بانک سپردهگذاری کنم تا در صورت تایید، بعد از این مدت بتوانم وام بگیرم و یا اگر ۵۰ میلیون تومان سپرده بگذارم، میتوانم وام ۴۰ میلیون تومانی دریافت کنم! سوال اینجاست که اگر یک فرد بازنشسته این مبلغ پول را داشته باشد، دیگر چه نیازی به دریافت وام دارد؟ چرا بانک مرکزی ابلاغیه این وامها را همانگونه که در رسانهها اعلام میکنند، به بانکها نمیفرستد تا بازنشستگان و شاغلان از این سردرگمی نجات یابند؟
بازنشسته تامین اجتماعی