تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

بانک‌های دولتی چقدر وام ودیعه پرداختند؟

​یک کارشناس اقتصادی درباره آمار‌های بانک مرکزی مبنی بر منفی شدن نرخ رشد نقدینگی و احتمال تداوم این روند در ماه‌های آینده و طول سال جاری تاکید کرد: آمار خردادماه که منتشر شود می‌توان تحلیل قابل اتکایی در این باره ارائه کرد، اما به نظر شخصی من این امر غیرعادی است و نیاز به بررسی بیشتر دارد.

بانک‌های دولتی چقدر وام ودیعه پرداختند؟
رویداد۲۴ قربان اسکندری درباره پرداخت تسهیلات بانکی ویژه فرزندآوری و جزییات این طرح بانکی اظهار داشت: به استناد بند الف تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور همه بانک‌ها موظف به پرداخت تسهیلات فرزند آوری از محل ۱۰۰ درصد سپرده‌های پس انداز قرض الحسنه و۵۰ درصد سپرده‌های جاری هستند و بر اساس جزء ۲ بند یاد شده برای فرزندانی که از سال ۱۴۰۰ به دنیا آمده‌اند، تسهیلات فرزند آوری به ازای فرزند اول ۲۰۰ میلیون ریال، فرزند دوم چهارصد میلیون ریال، فرزند سوم ششصد میلیون ریال، فرزند چهارم هشتصد میلیون ریال و به ازای فرزند پنجم و به بعد یک میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: آنچه مسلم است با توجه به حجم تکالیف محوله به نظام بانکی و هزینه‌های جذب منابع پرداخت تسهیلات فرزندآوری به منابع وارد فشار می‌آورد، اما با توجه به تکلیف قانونی بانک‌ها باید نسبت به پرداخت تسهیلات فرزندآوری اقدام کنند ضمن اینکه اساسا در سال جاری در تعیین تکالیف قانونی برای منابع قرض الحسنه بانک‌ها بیش انگاری هم شده است.


بیشتر بخوانید: آغاز ثبت نام نهضت ملی مسکن در ۱۷ استان


این کارشناس اقتصادی همچنین درباره سهم بانک‌های دولتی برای پرداخت تسهیلات ودیعه و کمک هزینه پرداخت رهن به مستأجران گفت: تسهیلات ودیعه مسکن در سال جاری ۴۰هزار میلیارد تومان از محل ۳۶۰هزار میلیارد تومان موضوع قانون جهش تولید مسکن در نظر گرفته شده است. بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار سقف فردی تسهیلات یاد شده در سال جاری ۱۰۰میلیون تومان در تهران، ۷۰ میلیون تومان در کلانشهر‌ها و ۴۰ میلیون تومان در سایر شهر‌ها است که چیزی حدود ۱۳۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری از ابتدای اجرای این طرح تا پایان سال ۱۴۰۰ توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری پرداخت شده که سهم بانک‌های دولتی و بانک‌های که دولت در آن‌ها سهام دارد بالغ بر ۹۳ هزار میلیارد ریال است.

اسکندری همچنین درباره آمار‌های بانک مرکزی مبنی بر منفی شدن نرخ رشد نقدینگی و احتمال تداوم این روند در ماه‌های آینده و طول سال جاری تاکید کرد: آمار خرداد ماه که منتشر شود می‌توان تحلیل قابل اتکایی در این باره ارائه کرد، اما به نظر شخصی من این امر غیرعادی است و نیاز به بررسی بیشتر دارد.

منبع: ایلنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: وام ودیعه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بازنشسته تأمین اجتماعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۱
0
0
بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای علی صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی

باسلام و تعدیم تحیات الهی

با اینکه بنده در تاریخ 14 بهمن ماه 1400 در مورد وام 100 میلیون تومانی بدون ضامن از بانک مرکزی علیه چند بانک کتبی شکایت کردم ولی متاسفانه تاکنون هیچ خبری اقدامی، پیگیری، بررسی و رسیدگی نیست چرا؟

بنده بازنشسته تامین اجتماعی هستم بنده را بانک ها جمهوری اسلامی تحریم کرده است، نه آمریکا
مشکل بنده در کشور هیچ ارتباطی و ربطی به آمریکا ندارد و تاکنون هم نداشته است.
نظرات شما