تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۲۳ آبان ۱۳۹۵
مدیرعامل بیمه رازی در گفت‌وگو با رویداد۲۴:

برای مقایسه با کشورهای توسعه یافته، بیمه‌های عمر در ایران باید 6 برابر شود

مدیرعامل بیمه رازی با بیان اینکه بیمه های عمر در کشور هنوز با جایگاهی که باید باشد فاصله زیادی دارد تاکید کرد که بیمه‌های عمر در ایران باید حدود 6 برابر شود که بتوانیم بگوییم با کشورهای توسعه‌یافته قابل‌مقایسه هستیم.
رویداد۲۴- مدیرعامل بیمه رازی با بیان اینکه بیمه های عمر در کشور هنوز با جایگاهی که باید باشد فاصله زیادی دارد تاکید کرد که بیمه‌های عمر در ایران باید حدود 6 برابر شود که بتوانیم بگوییم با کشورهای توسعه‌یافته قابل‌مقایسه هستیم.

یونس مظلومی درباره این موضوع که چرا بیمه‌های عمر در کشور با اقبال عمومی مواجه نشده‌اند در گفت‎وگو به رویداد۲۴ گفت: در کشور ما نهضت بیمه عمر به‌تازگی آغاز شده است و در حال حاضر تقریباً از صفر به سطحی رسیده‌ایم که حدود 10 درصد از تولید حق بیمه را بیمه عمر تشکیل داده است. در کشورهای توسعه‌یافته این درصد حدود 60 درصد است و بیمه‌های عمر کشور باید حدود 6 برابر شود که بتوانیم بگوییم با کشورهای توسعه‌یافته قابل‌مقایسه هستیم.

مظلومی در ادامه افزود: علت اینکه ما چرا بیمه عمر نداشته‌ایم، شاید از سویی به خود شرکت‌های بیمه برگردد. شرکت‌های بیمه در بحث فرهنگ‌سازی، بازاریابی و ایجاد کانال‌های توزیع و فروش بیمه‌ها قصور داشتند. از سویی دیگر این موضوع برمی‌گردد به فرهنگ جامعه ایرانی که مردم بیشتر به قضا و قدر اعتقاد دارند.

از سویی دیگر وی معتقد است، مردم به این موضوع توجهی ندارند که بعد از فوت سرپرست خانواده که نان‌آور است، اعضای خانواده که رزق و روزی‌شان به درآمد آن فرد بستگی دارد، بعد از فوت سرپرست خانواده بالاخره باید منبعی داشته باشند که از نظر اقتصادی بتواند به آن‌ها کمک کند. این نگرش به موضوع بیمه عمر وجود ندارد و افراد فکر می‌کنند بعد از فوت معلوم نیست چه اتفاقی می‌افتد.

به گفته وی قصور شرکت‌های بیمه در این ماجرا نقش دارد اما طبیعی است که شرکت‌های بیمه باید در گسترش کار خود تلاش کنند. به‌هرروی شرکت‌های بیمه ازآنجایی‌که فعالیت و درامدشان از همین طریق است و باید برای عرضه بیمه عمر به مردم تلاش کنند.

وی درباره نقش سیستم مالی و اقتصادی مردم در استفاده از بیمه عمر گفت: قطعاً وضعیت اقتصادی مردم در استفاده از بیمه عمر نقش دارد. مردم در تلاش هستند که در مرحله اول نیازهای اولیه زندگی روزمره‌شان را برطرف کنند و درنهایت به این فکر می‌کنند که از بیمه‌های عمر هم استفاده کنند و هزینه‌ای را به این موضوع اختصاص دهند. به‌هرحال با بالا رفتن درآمدها و بهتر شدن اوضاع اقتصادی، می‌شود امیدوار بود که بیمه‌های عمر هم توسعه پیدا کنند.
نظرات شما