تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲

طرز تهیه ترشی مشهدی اصل

یکی از خوش‌مزه‌ترین چاشنی‌هایی که هر انسانی می‌تواند در زندگی آن را آزمایش کند ترشی یا سالاد مشهدیست. اگر تاکنون آن را میل نکرده‌اید پیشنهاد می‌کنیم حتما این کار را انجام دهید.

طرز تهیه ترشی مشهدی اصل

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: یکی از خوش‌مزه‌ترین چاشنی‌هایی که می‌توانید در درازای زندگیتان آن را تجربه کنید سالاد یا ترشی گوجه مشهدیست.

به گزارش رویداد ۲۴ ترشی مشهدی که با نام ترشی گوجه فرنگی هم شناخته می‌شود از ترشی‌های بسیار خوش‌مزه و اصیل ایرانیست که اصل آن مربوط به شهر مشهد است.

باید بدانید این سالاد یا ترشی مشهدی معمولا اواخر تابستان تهیه می‌شود و آن را مانند شور و ترشی در فصول پاییز و زمستان با برخی غذا‌ها سرو و میل می‌شود که مزه غذا‌ها را صدچندان بهتر می‌کند.

اگر تاکنون از این مزه عالی بی‌بهره مانده‌اید پیشنهاد می‌کنیم با ما و دستور تهیه این ترشی خوش‌مزه همراه باشید.

طرز تهیه ترشی مشهدی اصل

مواد لازم ترشی مشهدی (گوجه)

گوجه فرنگی ۶ کیلوگرم
کرفس ۱ دسته
هویج ۱ کیلوگرم
گل کلم ۲ عدد متوسط
سیر ۲۰۰ گرم
فلفل تند ۲۰۰ گرم
سرکه ۶ لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی مشهدی اصل

دستور تهیه ترشی گوجه

برای تهیه ترشی گوجه مشهدی ابتدا کرفس، هویج، گلم کلم، سیر، فلفل سبز تند را به صورت نگینی ریز و یکدست خرد می‌کنیم، سپس به خوبی می‌شوییم و داخل آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود.

برای اینکه مواد ترشی به خوبی خشک شوند، بهتر است ان‌ها را از شب قبل خرد کنیم و پس از شستشو کنار بگذاریم تا رطوبت شان به طور کامل گرفته شود. در ادامه یک قابلمه مناسب را نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه شور خانگی


در این مرحله پس از اینکه آب موجود در قابلمه به نقطه جوش رسید، گوجه فرنگی‌ها را درون کیسه فریزر قرار می‌دهیم و درون آب جوش قرار می‌دهیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه گوجه فرنگی‌ها را از آب جوش خارج می‌کنیم و به راحتی پوست شان را جدا می‌کنیم.

پس از اینکه پوست گوجه فرنگی‌ها را گرفتیم، آن‌ها را داخل میکسر یا مخلوط کن می‌ریزیم و پوره می‌کنیم. در ادامه گوجه فرنگی پوره شده را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و به مدت ۱۵ دقیه می‌جوشانیم، سپس سرکه را اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه ترشی مشهدی اصل

پس از اینکه سرکه را اضافه کردیم، ۱۵ دقیقه دیگر صبر می‌کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم. در ادامه نمک و سبزیجات ترشی را اضافه می‌کنیم و با هم ترکیب می‌کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

در این مرحله صبر می‌کنیم تا ترشی خنک شودف سپس آنرا درون ظرف‌های شیشه‌ای درب دار می‌ریزیم و یک روز در محیط آشپزخانه قرار می‌دهیم، سپس به مدت ۱۴ روز در یخچال قرار می‌دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.

جالب است بدانید در این ترشی نباید خیار بریزید چراکه سبب کپک‌زدن آن می‌شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سبک زندگی
نظرات شما