تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۶ آبان ۱۴۰۲

طرز تهیه بورک

بورک یک میان‌وعده یا پیش‌غذای مشهور مربوط به کشور ترکیه است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه بورک

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه در داخل آن تشکیل شده است.

بسته به زمانی که می‌خواهید بورک درست کنید، مواد مورد علاقه‌ای را در این خمیر می‌پیچانید و در روغن سرخ و یا در فر پخت می‌کنید. مثلا مردم ترکیه عادت دارند که برای صبحانه یا عصرانه در خمیر یوفکا پنیر و سبزیجات و زیتون منطقه اژه (سواحل دریای اژه) بپیچانند و یا برای نهار در آن کالباس، گوجه، زیتون، سبزیجات، پنیر، فلفل دلمه‌ای و... بگذارند.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ کدوحلوایی


همچنین گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و ... از جمله مواد غذایی هستند که برای تهیه بورک از آن‌ها استفاده می‌شود.

بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می‌توانید آن را برای میهمانی‌های شبانه و خودمانی تهیه کنید. 

طرز تهیه بورک

مواد لازم برای تهیه بورک ترکی:

خمیر یوفکا: مقدار لازم

سیب زمینی: ۳ عدد

پیاز: ۱ عدد
روغن زیتون: مقداری

پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

نمک و فلفل: مقدار لازم

طرز تهیه بورک

طرز تهیه بورک ترکی:

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

به گزارش رویداد۲۴ سپس سیب‌زمینی‌ها پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه نمائید، کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر‌ها را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پاستا


خمیر‌ها را به نوبت باز کنید و روی خمیر‌ها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط اماده داخل خمیر بریزید، لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه‌های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند).

کف سینی را چرب کنید سپس خمیر‌های اماده را کف قالب بچینید، سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید، پس از اماده شدن بورک‌ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید.

می‌توانید درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و دو طرف بورک‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سبک زندگی
نظرات شما
پیشخوان