تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

تمرین مدیتیشن در خانه

مدیتیشن می‌تواند روح و جسم شما را از استرس و ناملایمات نجات دهد و آرامش را به شما هدیه دهد.

تمرین مدیتیشن در خانه

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: مدیتیشن می‌تواند روح و جسم شما را از استرس و ناملایمات نجات دهد و آرامش را به شما هدیه دهد. اگر می‌خواهید مدیتیشن را آغاز کنید خانه بهترین جا برای این کار است.

در این مقاله از تغییرات در فضای خانه گرفته تا اصول مدیتیشن  را با هم یاد می‌گیریم تا بتوانیم در خانه این کار را انجام دهیم. اگر به انجام این کار علاقه دارید که پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحانش کنید این نوشته را از دست ندهید و تا پایان با ما همراه باشید.

روش‌های تمرین مدیتیشن در خانه

اگر می‌خواهید ذهن تان را از مشغله‌های روزانه پاکسازی کنید و به آرامش برسید در خانه مدیتیشن کنید. مدیتیشن استرس و اضطراب را از بین می‌برد، فشار خون را پایین می‌آورد، کیفیت خواب و توانایی تمرکز را بالا می‌برد.

فضای مناسبی را در خانه پیدا کنید

به گزارش رویداد۲۴ از دید شما برای مدیتیشن چه فضایی مناسب‌تر است؟ اتاق خواب؟ اتاق نشیمن یا اتاق مطالعه؟ هدف این است که در این فضا هیچ چیزی برای حواس پرتی وجود نداشته باشد. فضایی که انتخاب می‌کنید علاوه بر آرام بودن باید یک اتاق خصوصی باشد مثل اتاق خواب. اگر چنین فضایی در خانه ندارید آن را ایجاد کنید. قسمتی از خانه را مرتب کنید و به آسانی در آن مدیتیشن کنید.

در خانه اصول فنگ شویی را رعایت کنید

فنگ شویی یعنی آب و باد و با طبیعت تعادل را ایجاد می‌کند. به اعتقاد فنگ شویی هر چیزی انرژی (چی) دارد و باید انرژی چی منفی را دور و انرژی چی مثبت را جذب کرد. برای ایجاد یک فضای مثبت با رعایت فنگ شویی موارد زیر را رعایت کنید:

• موجودات زنده مثل گیاهان
• اشیاء زیبا مثل مجسمه
• آینه
• صدا‌های ملایم مثل صدای آب یا وزش باد
• یک شیء مرکزی مثل یک میز کوچک با کتاب یا آباژور
• فاصله دادن مبل‌ها از دیوار
• عود
• منظم بودن اتاق و جلوگیری از هر نوع به هم ریختگی

تمرین مدیتیشن در خانه

چیز‌هایی که باعث حواس پرتی و آسیب به تندرستی می‌شود را حذف کنید

در مدیتیشن باید حضور حواس پرتی‌ها را پذیرفت. هنگام مدیتیشن نمی‌توان هیچ قضاوتی درباره حواس پرتی‌ها (صدای تیک تاک ساعت یا پارس کردن سگ) کرد و یا ارزش منفی یا مثبت به آن‌ها داد. فقط به آن‌ها اجازه میدهیم اتفاق بیفتند و مثل امواج رهایشان می‌کنیم.

گذشته از این‌ها می‌توانیم برخی از حواس پرتی‌ها را قبل از مدیتیشن از بین ببریم. قبل از هر چیزی باید برای ابزار‌های ارتباطی مثل شبکه‌های اجتماعی حد و مرز تعیین کنیم. اگر برای مدیتیشن به گوشی نیاز دارید باید آن را در حالت پرواز قرار دهید تا هیچ پیامی از شبکه‌های اجتماعی دریافت نکنید.

زمان خاصی را برای مدیتیشن در نظر بگیرید

هر روز زمان خاصی را برای مدیتیشن در نظر بگیرید. طلوع خورشید آرام‌ترین و بهترین زمان برای مدیتیشن است. زیرا از طریق مدیتیشن در این زمان می‌توانید تعادل آن روز را برقرار کنید.


بیشتر بخوانید: زندگی به سبک مینیمال


هنگام مدیتیشن هیچ کار دیگری انجام ندهید

در خانه عادت دارید که دائم کاری انجام دهید. وقتی مدیتیشن می‌کنید یعنی دارید کاری انجام می‌دهید و هم زمان نباید کار دیگری انجام دهید.

هر هنگامی می‌توانید در خانه مدیتیشن کنید

مراقبه ذهنی یک تمرین نشسته است که به این شکل انجام می‌شود:

راحت بنشینید و چشم‌ها را ببندید.

روی تنفس تمرکز کنید و از بینی نفس را داخل و بیرون بدهید.

تمرین مدیتیشن در خانه

چیز‌هایی که باعث حواس پرتی می‌شوند را رها کنید و اجازه دهید راه خودشان را بروند.

با احساسات فیزیکی مثل احساسات ذهنی رفتار کنید. آن‌ها را بنویسید سپس رها کنید و دوباره به تنفس تمرکز کنید.

هنگام تمرین مراقبه ذهنی از مشخصات فیزیکی هر چیزی نکته برداری کنید. احساسات فیزیکی را یادداشت برداری کنید:

صداها، بوها، مزه ها، طرح‌ها و ظاهر هر چیزی. اکنون متوقف شوید و از سر تا پا خودتان را اسکن کنید و بنویسید که هر عضوی چه کاری انجام می‌دهد و چه احساسی دارد.

افکاری که به ذهن می‌آید و احساسی که نسبت به آن افکار دارید را بنویسید. سپس رهایشان کنید. روی تنفس و فعالیت‌های فیزیکی تمرکز کنید و به علاوه روی اشیاءی که با آن‌ها در ارتباط هستید.

هنگکمی‌که همه چیز منظم پیش برود خانه را به چشم یک مکان مراقبه می‌بینید و احساس می‌کنید که این نظم و ترتیب در انرژی فضای اتاق تاثیر دارد.

دیگر در خانه بی نظمی دیده نمی‌شود، چون ذهن دستور می‌دهد که چیز‌های غیرضروری را دور بریزید. گیاهان رشد می‌کنند. پرنده‌ها در حیاط لانه می‌کنند. اتاق بوی خوب می‌دهد و آدم‌ها را به خود جذب می‌کند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سبک زندگی
نظرات شما