تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

سال ۱۳۹۹ چند روز تعطیل دارد؟

سال ۱۳۹۹ چند روز تعطیل دارد؟ سال ۹۹، ۵۳ روز جمعه دارد و در طول سال، ۲۳ روز دیگر هفته تعطیل رسمی است. پنج روز تعطیل رسمی هم با روز جمعه مقارن و برخی دیگر از تعطیلات در آخر هفته یا اول هفته واقع شده است.

تعطیلی های سال 99

رویداد۲۴ با انتشار تقویم رسمی سال ۹۹ تعداد روز‌های تعطیل سال آینده مشخص شد. در سال ۹۹، ۵۳ روز جمعه وجود دارد. همچنین ۲۸ روز دیگر طی سال ۹۹ تعطیل است که پنج روز آن با جمعه مصادف شده است؛ بنابراین ۷۶ روز از ۳۶۵ روز سال آینده تعطیل است؛ به عبارتی بیش از یک پنجم روز‌های سال ۹۹ تعطیل است.

همچنین طی سال آینده شش مورد «بین‌التعطیلین» وجود دارد که ممکن است به افزایش روز‌های تعطیل سال آینده منجر شود. آغاز سال ۹۹ مصادف با شش روز پایانی ماه رجب و پایان سال ۹۹ مصادف با شش روز اول ماه شعبان است. به عبارتی ۲۵ رجب تا ششم شعبان در سال آینده، دوبار تکرار می‌شود.

سال قمری به‌طور متوسط ۳۵۴ روز و سال شمسی، ۳۶۵ روز است. همین اختلاف ۱۱ روزه طول سال شمسی و قمری است که سبب می‌شود ماه‌های قمری روی تقویم شمسی جابه‌جا شوند و در برخی سال‌های شمسی، یک مناسبت قمری دو بار تکرار شود. از همین رو اول فروردین و ۱۹ اسفند سال آینده مصادف با سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع) است.

همچنین ۳ فروردین و ۲۱ اسفند سال ۹۹ مصادف با سالروز مبعث پیامبر اعظم (ص) است.۹ فروردین و ۲۷ اسفندماه سال آینده سالروز ولادت حضرت امام حسین (ع)، ۱۰ فروردین و ۲۸ اسفندماه سال آینده سالروز ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و ۱۱ فروردین و ۲۹ اسفندماه سال آینده نیز سالروز ولادت حضرت امام سجاد (ع) است.

سال ۱۳۹۹ چند روز تعطیل دارد؟

سال ۹۹، ۵۳ روز جمعه دارد و در طول سال، ۲۳ روز دیگر هفته تعطیل رسمی است. پنج روز تعطیل رسمی هم با روز جمعه مقارن و برخی دیگر از تعطیلات در آخر هفته یا اول هفته واقع شده است. ماه‌های فروردین با شش روز، خرداد با پنج روز، اسفند با سه روز، شهریور، مهر و آبان با دو روز و ماه‌های مرداد، دی و بهمن هم هر کدام با یک روز (غیر از جمعه)، به ترتیب دارای بیشترین روز‌های تعطیل هستند. ماه‌های اردیبهشت، تیر و آذر هم به جز روز‌های جمعه، تعطیلی دیگری ندارند.

با احتساب ۲۳ روز تعطیل رسمی در طول هفته، تعداد روز‌های تعطیل سال به ۷۶ روز می‌رسد؛ اما با بررسی توالی روز‌های تعطیل سال، می‌توان متوجه شد که شش مورد از این تعطیلی‌ها، تنها یک روز با آخر هفته یا اول هفته فاصله دارد و ممکن است شرایط «بین التعطیلین» درباره آن‌ها صدق کند.

این موارد عبارت است از:* پنج‌شنبه ۱۴ فروردین: بین تعطیلی‌های چهارشنبه ۱۳ فروردین و جمعه ۱۵ فروردین* شنبه ۳ خرداد: بین تعطیلی‌های جمعه ۲ خرداد و یک شنبه ۴ خرداد* پنج‌شنبه ۲۹ خرداد: بین تعطیلی‌های چهارشنبه ۲۸ خرداد و جمعه ۳۰ خرداد* شنبه ۳ آبان: بین تعطیلی‌های جمعه ۲ آبان و یک‌شنبه ۴ آبان* شنبه ۲۷ دی: بین تعطیلی‌های جمعه ۲۶ دی و یک‌شنبه ۲۸ دی* پنج‌شنبه ۲۳ بهمن: بین تعطیلی‌های چهارشنبه ۲۲ بهمن و جمعه ۲۴ بهمن

زمان تحویل سال ۹۹

سال ۹۹ هجری شمسی ساعت ۷:۱۹:۳۷ روز جمعه اول فروردین ۹۹، مقارن با ۲۵ رجب المرجب ۱۴۴۱ هجری قمری و ۲۰ مارس ۲۰۲۰ میلادی تحویل می‌شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
0
0
دوبار سالروز تو یه سال ...این دیگه چه تقویمیه؟؟
تولید کننده بیکار 09125391328
|
Germany
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۲
0
0
قصد قلم فرسایی ندارم ولی تعطیلی راه درمان نیست. چرا که تولید مولد را تعطیلی بیکاری وبیماری مانند موریانه ای از دیرباز بدنه ایستادگی را در داخل هم چنان خورده وباقی را هم می خورد و از طرفی سرمایه ای که باید صرف این اقتصاد مریض شود در سه جهت مصرف می شود اول واردات دویم اشرافیگری ضد مقاومت که هم مصرف کننده و هم مسبب و هم بعضا در دولت ها تصمیم گیرنده و وارداتچی هم است که از آستین همین دولت بعضا آشکارا سر زده مانند دولت چی ها و . وسوم با تزریق تعطیلی موجبات ضعف عمیق داخل و تزریق ذخایر به سوداگران و دلا لان و غیره شده و میشود لذا نتیجه تصمیمات بعضا دولت چی ها خوراک برعلیه ایستادگی تزریق کرده و می کنند در نتیجه این سو رفتارها سو تغذیه بیشتر بر اقتصاد نتیجه ضعف یایه های مقاومت است . در این نبرد . پرچمدار سرافراز مقاومت هر چه فریاد می زند به رونق تولید برسید و درب ها را از هجوم ببندید برعکس سوداگران که عموما دولت چی ها با دستان مریی و نامرایی برعکس عمل کرده و می کنند ذخایر را بعضا منتقل به خارج و مولد ومحافظ سرزمین را در هر بخشی از ساخت را تنها رها و مشغول فقط انتقال به بیرون بوده و هستند و برای پوشش گذاشتن براین ضعف های مفرط و عمیق و جهت از پای درآوردن ایستادگی را فقط تعطیلی میداند و براین تکیه دارد . در این وادی سه چیز همزمان بضرر داخل و به سود بیگانه است ابتدا تعطیلی هرآنچه موجب بالندگی است دویم وارداتی که در داخل قابل تهیه است . و سیوم سو تغذیه تولید داخلی که ضعف آن جامعه را فرا گیرکرده و درحال گسترش است که نتیجه آن بیکاری و بیماری وضعف عمومی است . درصورتیکه دولت آتی راه روحانی را برود شکست قطعیست . ضمنا راه حل تسلیم هم نیست . راه حل رفع تبعیض است و فلش واردات را بر عکس کرده و به داخل با نگاه دوست نگریستن .با احترام تولید کننده بیکار . در ضمن رفع موانع تولیدی که سالیان سال است وجود دارد.این یک شکل است که جان ندارد . وراه گشا اگر بود تولید کننده بیکار نبود .... یا علی مدد درود بر رهبر
نظرات شما