توصیههای کاربردی در کباب کردن گوشت
هیچ گاه گوشت را روی شعله آتش یا دود آتش کباب نکنید
رویداد۲۴ کباب کردن گوشت و خوردن گوشت کبابی یکی از لذت بخشترین کارهای دنیا مخصوصا در مسافرت است. اما گوشتهای کبابی ممکن است مضراتی هم برای بدن تان داشته باشند. با ما همراه شوید تا اصول کباب کردن گوشت را بدانید.
گوشت کبابشده روی آتش بسیار زیانآور است. مواد گوشتی که به علت کباب کردن میسوزد، بنزپیرین ایجاد میکند و به همین علت است که برای کباب کردن گوشت از دستگاه الکتریکی (مولد) گاز استفاده میکنیم تا احتمال تماس گوشت با شعله آتش کمتر شود. بهخصوص توصیه میشود که از ریخته شدن (ریزش) روغن روی شعله آتش جلوگیری شود تا بنزپیرین تولید نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیش کباب لذیذ؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه
اگر روغن روی آتش بریزد باعث ایجاد هیدروکربنهای آروماتیک (معطر) چندحلقهای شبیه بنزپیرین میشود که اینگونه مواد سرطان زا هستند. این مواد از طریق دود (آتش) روی گوشت قرار گرفته و زیانآور هستند.
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود!
• وقتی شما در محیط باز روی حرارت (آتش افروخته) چیزی را کباب میکنید فقط از زغال فشرده (بریکت) استفاده کنید.
• هیچ گاه گوشت را روی شعله آتش یا دود آتش کباب نکنید بلکه آن را روی آتش که چوب روشن و سوخته شده باشد، کباب کنید. یعنی این آتش باید حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه خوب روشن و سوخته شود تا آماده برای کباب کردن گوشت شود.
بهترین شیوه پخت گوشت چیست؟
• بهتر است که گوشت کبابی را روی تورهای مخصوص آلومینیومی یا فویلهای آلومینیومی قرار دهید تا مانع از ریزش روغن روی آتش شود.
• از خوردن مواد سوخته شده روی سطح گوشت که ممکن است گهگاه هم خوشمزه باشد، جدا پرهیز کنید
• از کباب کردن سوسیس، گوشتهای کنسرو شده، همبرگر و ژامبون (گوشت دودی) خودداری کنید، زیرا نیتروزامین از طریق گرمای زیاد درست شده و این ماده سرطان زا است.
• بهتر است که از گوشتهای کمچربی دارتر مثل استیک، گوشت گردن قطعه قطعه شده استیک یا کتلت مرغ و گوشت گوساله استفاده شود. همچنین مواد گیاهی به عنوان مثال پاپریکا (Paprika)، سیب زمینی و ذرت یا گوشتهای مثل تون ماهی، ماهی قزلآلا و ماهی آزاد مصرف شود.
• اگر به دنبال مواد خوشمزهتر هستید و خود نیز شخصی خوش ذائقهاید، میتوانید از سس معمولی یا سسهای دیگر استفاده کرده و همراه کباب، سالاد تازه، سبزیجات و میوه تازه مصرف کنید یا حتی میتوانید به عنوان دسر همراه غذا یک بشقاب موز کبابشده بخورید.
• باید از داغ کردن بسیار زیاد چربی اجتناب کرد، زیرا گرمای زیاد چربیهای غیراشباع (مفید) و همچنین ویتامینهای C، A و E را از بین میبرد. در این صورت است که احتمال بروز سرطان در روده بزرگ افزایش پیدا میکند. سرخ کردن زیاد غذا میتواند مواد مضر زیادی ایجاد کند که ضرر آنها برای بدن انسان همانند مواد سمی موجود در زرده تخم مرغ فاسد شده و گندیده است.
گوشت کبابشده روی آتش بسیار زیانآور است. مواد گوشتی که به علت کباب کردن میسوزد، بنزپیرین ایجاد میکند و به همین علت است که برای کباب کردن گوشت از دستگاه الکتریکی (مولد) گاز استفاده میکنیم تا احتمال تماس گوشت با شعله آتش کمتر شود. بهخصوص توصیه میشود که از ریخته شدن (ریزش) روغن روی شعله آتش جلوگیری شود تا بنزپیرین تولید نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیش کباب لذیذ؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه
اگر روغن روی آتش بریزد باعث ایجاد هیدروکربنهای آروماتیک (معطر) چندحلقهای شبیه بنزپیرین میشود که اینگونه مواد سرطان زا هستند. این مواد از طریق دود (آتش) روی گوشت قرار گرفته و زیانآور هستند.
گوشت کبابی را اینگونه درست کنید تا سرطان زا نشود!
• وقتی شما در محیط باز روی حرارت (آتش افروخته) چیزی را کباب میکنید فقط از زغال فشرده (بریکت) استفاده کنید.
• هیچ گاه گوشت را روی شعله آتش یا دود آتش کباب نکنید بلکه آن را روی آتش که چوب روشن و سوخته شده باشد، کباب کنید. یعنی این آتش باید حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه خوب روشن و سوخته شود تا آماده برای کباب کردن گوشت شود.
بهترین شیوه پخت گوشت چیست؟
• بهتر است که گوشت کبابی را روی تورهای مخصوص آلومینیومی یا فویلهای آلومینیومی قرار دهید تا مانع از ریزش روغن روی آتش شود.
• از خوردن مواد سوخته شده روی سطح گوشت که ممکن است گهگاه هم خوشمزه باشد، جدا پرهیز کنید
• از کباب کردن سوسیس، گوشتهای کنسرو شده، همبرگر و ژامبون (گوشت دودی) خودداری کنید، زیرا نیتروزامین از طریق گرمای زیاد درست شده و این ماده سرطان زا است.
• بهتر است که از گوشتهای کمچربی دارتر مثل استیک، گوشت گردن قطعه قطعه شده استیک یا کتلت مرغ و گوشت گوساله استفاده شود. همچنین مواد گیاهی به عنوان مثال پاپریکا (Paprika)، سیب زمینی و ذرت یا گوشتهای مثل تون ماهی، ماهی قزلآلا و ماهی آزاد مصرف شود.
• اگر به دنبال مواد خوشمزهتر هستید و خود نیز شخصی خوش ذائقهاید، میتوانید از سس معمولی یا سسهای دیگر استفاده کرده و همراه کباب، سالاد تازه، سبزیجات و میوه تازه مصرف کنید یا حتی میتوانید به عنوان دسر همراه غذا یک بشقاب موز کبابشده بخورید.
• باید از داغ کردن بسیار زیاد چربی اجتناب کرد، زیرا گرمای زیاد چربیهای غیراشباع (مفید) و همچنین ویتامینهای C، A و E را از بین میبرد. در این صورت است که احتمال بروز سرطان در روده بزرگ افزایش پیدا میکند. سرخ کردن زیاد غذا میتواند مواد مضر زیادی ایجاد کند که ضرر آنها برای بدن انسان همانند مواد سمی موجود در زرده تخم مرغ فاسد شده و گندیده است.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط