دستور تهیه مربای شیر خانگی
طرز تهیه “مربای شیر” بسیار ساده است و به راحتی میتوانید این مربای خوشمزه و مقوی را در کمترین زمان تهیه کنید.
مربای شیر یک مربای مقوی و خوشمزه است و به راحتی و در کمترین زمان میتوانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم مربای شیر:
شیر پرچرب ۱ لیتر
شکر ۲۵۰ گرم
شیره انگور نصف لیوان
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲۵۰ گرم
شیره انگور نصف لیوان
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای شیر:
ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب میکنیم و شیر و شکر را درون آن اضافه میکنیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا بجوشد و سپس شیره انگور را اضافه کرده و مقداری هم میزنیم.
مرحله دوم
سپس آبلیمو تازه را اضافه کرده و وقتی شکل آن گلوله گلوله شد دیگر هم نمیزنیم و اجازه میدهیم تا مربا به قوام مناسبی برسد.
مرحله سوم
وقتی مربا به قوام خوبی رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود و سپس آن را درون ظروف شیشهای قرار داده و در جای خنک نگهداری میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد مربای شیر
مربای شیر جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک