تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر

پاسخ سیدحسن خمینی به درخواست‌ها برای کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت درباره کاندیدا اصلاح طلبان برای ۱۴۰۰ گفت: سید حسن خمینی هم جزو این پیشنهادات است، ولی تا جاییکه من خبر دارم او هنوز نپذیرفته، ولی با او هم گفتگو صورت گرفته است و با دیگرانی هم گفتگو شده و در حال رایزنی برای چنین انتخابی هستند.

سیدحسن خمینی در انتخابات 1400رویداد۲۴ متن مصاحبه فیض الله عرب سرخی، فعال سیاسی اصلاح طلب، به شرح زیر است:

نظر شما در رابطه با نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان چیست؟

نهاد اجماع ساز که امروز این عنوان اصلاح شده و به عنوان «جبهه اصلاحات ایران» به تایید مراجع رسمی کشور رسیده در حقیقت جایگزین دو نهاد شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای عالی سیاستگذاری است.

نکته اول این است که دو نهادی که وجود داشتند و کار هماهنگی را میان دو جبهه اصلاح طلب انجام می دادند امروز به یک نهاد تبدیل شده است که اعضای عضو در شورای هماهنگی نهاد اصلاحات که ۳۱ حزب و گروه است به آن پیوسته اند و با سازوکار مناسب تری نسبت به روش های گذشته، ۱۵ چهره حقیقی از بین نیروهی اصلاح طلب انتخاب شده اند و شورایی را تشکیل داده اند که به دلیل وحدت ایجاد شده بین دو تشکل، کار ساماندهی بین نیروهای اصلاح طلب را بهبود می بخشد به نظر من کاراتر است بنابراین چیزی که اهمیت دارد این است که ما یک گام به سمت وحدت برداشته ایم. من این امید را دارم که با فضای مناسبی که درون تشکیلات ایجاد شده است بتوانیم به تشکیلاتی دائمی برای هماهنگی بین مجموعه اصلاح طلبان و نهایتا رفتن به یک سازماندهی مناسب تر حرکت کنیم. از این رو نگاه من به این اتفاق کاملا مثبت است و ارزیابی که از نگاه سایر نیروها اعم از احزاب و نیروهای غیر حزبی دارم این است که این وضعیت را هر چند که شاید برخی نقدهایی داشته باشند اما از سازوکارهای گذشته بهتر می دانم.

آیا سیدحسن خمینی همان گزینه ای است که برای مردم اعتماد سازی می کند و انها را پای صندوق می‌کشاند؟

به نظر من چهره هایی مثل سید محمد خاتمی و یا سید حسن خمینی از چهره هایی هستند که می توانند اجماع اصلاح طلبان را با خود همراه کنند. این افراد به دلیل پیشینه و سوابقی که دارند می توانند با جامعه حرف بزنند و جامعه را اغنا کنند ولی آنچه که ابزار واقعی اغنا است، توجه به مطالبات مردم است. مردم خواسته هایی دارند که نامزد باید بتواند آن خواسته ها را در برنامه خود قرار بدهد و از پیشینه ای برخوردار باشد که وقتی با مردم سخن می گوید و مطالبات آنها را نمایندگی می کند، برای آنها قابل اعتماد باشد. از این رو اینکه چه ابزاری می تواند مردم را قانع کند پاسخگویی به مطالبات حقیقی مردم است ولی اینکه آیا این شرایط مهیا می شود یا نه به این دلیل است که هر گرایشی تلاش می کند چهره متناسب خود را انتخاب و برنامه و پاسخگویی متناسب را طراحی کند و در نهایت این چهره و این برنامه باید اعتماد مردم را جلب کند. به نظر من در تدارک گام های اول این برنامه و در پی انتخاب نامزد مناسب و برنامه پاسخگو به مطالبات هستیم.


بیشتر بخوانید: خط قرمز انتخابات ۱۴۰۰ از زبان نماینده نزدیک به جبهه پایداری


دیدگاه شما در رابطه با کاندیداهای فعلی اصلاح طلبان چیست؟ فکر می کنید این کاندیداها با چه سازوکاری می توانند اعتماد مردم را جذب کنند؟

جبهه اصلاحات ایران و احزاب مجموعا در حال رایزنی و همفکری برای انتخاب گزینه ای مناسب هستند با چهره های مختلف رایزنی و گفتگو می کنند و پیشنهادات متعددی را مدنظر دارند. هنوز در مورد هیچ فردی جمع بندی نشده است تا ما بتوانیم بگوییم که این چهره نهایی است یا نه؟ آنچه که الان مدنظر است این است که بر روی چهره ای موثر که بتواند جامعه را مخاطب قرار بدهد و پیام او شنیده شود، انتخابی صورت بدهند ولی هنوز چنین انتخابی صورت نگرفته است. سید حسن خمینی هم جزو این پیشنهادات است ولی تا جاییکه من خبر دارم او هنوز نپذیرفته ولی با او هم گفتگو صورت گرفته است و با دیگرانی هم گفتگو شده و در حال رایزنی برای چنین انتخابی هستند. ولی هنوز به اجماع در مورد هیچ کسی نرسیده اند و این نظر شخصی من است که سید حسن خمینی از چهره های موثر و کارآمد است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
سالمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
0
1
علی محمد باب در حوزه علمیه رفته بود درس بخواند جاسوسان هدفدار دورش را گرفتند و آنقدر بگوشش خواندند که تو چقدر شبیه مهدی موعود هستی تا بالاخره ابتدا در کتش رفت که باب مهدی می تواند باشد نه خود مهدی ، ولی وقتی سرانجام عده ای از مردم ستمدیده دوره قاجار دور علی محمد را گرفتند کم کم باورش شد که از مهدی موعود هم بالاتر است و خدایی است که در میان مردم بر روی زمین ظاهر شده است !
وفا عسگری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
0
0
با این‌که آقای سید حسن خمینی را دوست میدارم، ولی به عنوان یک شهروند، ضمن احترام به آقای عرب سرخی آزاده، صادق و دلسوز کشور، آرزو می‌کنم آقا سید حسن، پایش را روی این پوست خربزه نگذارد. چون ایشان را از نظر علمی، اخلاقی و برخورداری از پشتوانه‌های عظیم اختصاصی و اجتماعی، سرمایه بالقوه‌ای برای کشور می دانم. بدون تعارف باید گفت، الان سال 60 نیست که مردم به یک روحانی فاقد تجربه اجرایی و نا آشنا با الف بای مدیریت کلان کشور، رای دهند و او را بر کرسی ریاست جمهوری بنشانند. بخصوص که از پشتوانه سلیم النفس و بزرگ منشی چون امام راحل هم نمی تواند برخوردار باشد. همان بزرگ مردی که به فقهای شورای نگهبان نهیب زد که چرا بر منبر پیامبر نشسته و آبروی مومنی را بباد داده است؟! تردید نکنید که دین بدنیا فروشانی که ایشان را از نامزدی برای خبرگان حذف و کاری ضحاک وار با جوان برومند و آتیه ساز کشور کردند، چنان از چرب و شیرین باغستان محصور قدرت سرمستند که برای زدن ریشه امثال سید حسن‌ها و هر فرد لایق مستقل الفکر دیگری، از هیچ دنائتی کوتاهی نخواهند کرد. آن هم در شرایطی که با تمام دسیسه‌ها و رذالت‌های ممکن، ویرانگری چون احمدی نژاد را برکشیدند تا موانعی چون هاشمی و موسوی‌ها را از سر راه بردارند و سپس، مار پرورش داده شده در آستین بولتن سازان و بازیگران آن معرکه نوشانوش که اشارت رفت، با داشته‌های این مملکت چنان کردند و می‌کنند که حالا حالا ها باید تاوانش را پرداخت.
نظرات شما