تاریخ انتشار: ۰۷:۵۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

انتقاد تند عباس عبدی از رسانه ملی ؛ هدیه دادن کفن یک پایه سیاسی با پوشش دینی داشت

عباس عبدی نوشت: آیا آنان (صداو سیما) به خود اجازه می‌دهند که مثلا امام جمعه یا مقام دیگری از روحانیون دارای مقام را دعوت کنند و چنین هدیه‌ای را به آنان دهند؟

انتقاد تند عباس عبدی از رسانه ملی ؛ هدیه دادن کفن یک پایه سیاسی با پوشش دینی داشت

رویداد۲۴| عباس عبدی در یادداشت امروز خود به برنامه جنجالی صداوسیما و هدیه دادن کفن به مهمانان پرداخته است. او معتقد است که این برنامه یک پایه سیاسی و یک پوشش دینی داشته است. 
عبدی البته به پوشش دینی و تلاش برای دادن اخطار مرگ نیز نقد دارد و نوشته: «اول اینکه انذار‌دهنده صلاحیت اخلاقی و دینی این کار را ندارد. اگر کسی نزد یک عارف و تارک‌الدنیا برود و او چنین توصیه‌ای نماید؛ آن را با دل و جان می‌پذیرد. ولی دست‌اندرکاران ناشناخته و احتمالا جوان که برای تولید برنامه و همین نمایش پول می‌گیرند، صلاحیت اخلاقی دادن چنین توصیه‌ای را ندارند.»
او با طرح این سوال که «آیا آنان به خود اجازه می‌دهند که مثلا امام جمعه یا مقام دیگری از روحانیون دارای مقام را دعوت کنند و چنین هدیه‌ای را به آنان دهند؟» نوشته: «طبعا چنین مهمانانی خود را برتر از نصیحت یک جوان غافل می‌دانند، ضمن اینکه تعبیر و برداشت مردم از دادن این هدیه به چنین افرادی؛ به کلی متفاوت خواهد شد؛ و از آن به عنوان یک اقدام جسورانه سیاسی دفاع می‌کردند.
پس اگر دادن چنین هدیه‌ای به آنان سیاسی تلقی می‌شد، طبعا دادن آن به افراد عادی هم سیاسی است و البته از منظری متفاوت. به عبارت دیگر عامل مهمی در پشت این ایده وجود دارد که همان قدرت سیاسی است که دست‌اندرکاران برنامه برای خود قایل هستند و می‌خواهند از این طریق مهمان و مخاطب را تحت سلطه اخلاقی و سیاسی خود درآورند.»
این تحلیلگر سیاسی در ادامه یادآور شده که «نکته بسیار مهم اشتباه سیاست‌گذاران نظام رسانه‌ای است که از کارکرد تلویزیون غافل هستند. آنان به خطا گمان می‌کنند که تلویزیون می‌تواند کارکرد هیات، مسجد و... را در ابعاد بزرگ‌تری داشته باشد.»
وی افزوده است: «تلویزیون ایران دنبال افزایش بیننده هم نیست. در واقع این برنامه را تا زمانی که از سوی مهمان معترض بازنشر نشده بود کسی آن را ندیده بود. یعنی این برنامه‌ها برای مخاطبان بسیار محدود ساخته می‌شود و هدف اصلی آن جذب مخاطب نیست، چون به محض اینکه اینگونه برنامه‌ها دیده شوند از سوی بینندگان مورد اعتراض قرار می‌گیرند. یکی از عللی که کمتر کسانی حاضر هستند که در برنامه‌های تلویزیونی شرکت کنند نیز همین است، چون مخاطب عام ندارد برای کارفرمای محدود ساخته می‌شود.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اذر منصوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
0
0
عبدی تو و زیبا کلام بمیر باش من خودم کفن ات خواهم کرد
نظرات شما