تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۹ دی ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

آشی برای عصر‌های زمستان + طرز تهیه

حالا که در زمستان و سردترین فصل سال هستیم، آش‌ها هم پیش غذای مناسبی هستند و هم یک میان وعده خوب، مخصوصا اگر با گندم تهیه شوند.

غذاهای زمستانی

رویداد۲۴   مواد لازم:
لوبیا چیتی نصف لیوان
نخود نصف لیوان
گندم نصف لیوان
عدس نصف لیوان
برنج یک چهارم لیوان
سبزی آش نیم‌کیلو
اسفناج نیم‌کیلو
پیاز متوسط ۴ عدد
کشک یک لیوان
روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم
نعنا خشک، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
سوپ زمستونی خوشمزه + طرز تهیه

طرز تهیه:

ابتدا باید نخود، لوبیا، عدس، برنج و گندم را خیس کرده و آبش را عوض کنید و بعد از چند ساعت روی حرارت بگذارید تا حسابی بجوشد و کاملا بپزد.

البته بعضی‌ها هم می‌گویند بهتر است عدس را بعد از نیم‌پزشدن حبوبات اضافه کنید، زیرا عدس زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. پیاز‌ها را هم خلالی کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

حالا نیمی از پیاز‌ها را بردارید و نیمی دیگر را درون آش بریزید. وقتی حبوبات کاملا پخت، سبزی‌ها را که خوب شسته، خشک و خرد کرده‌اید داخل آش بریزید. بعد از پخته‌شدن سبزی، مقدار فلفل اضافه کنید. آش را بچشید، اگر کم نمک بود کمی نمک هم بریزید. در آخر کشک را هم اضافه کرده و آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعنا داغ و کشک تزئینش کنید.

این آش جان می‌دهد برای یک عصر زمستانی، حتما یک بار امتحانش کنید. البته از قدیم گفته‌اند نصف لذت خوردن آش به دورهم‌بودن است.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خادمیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۹
0
1
من که تا حالا دهها دستور آشپزی از تو اینترنت واسه خانمم فرستاده ام دریغ از یک نیمروی معمولی که طبق آنها پخته باشد!
نظرات شما