غذای ضد کرونا/ طرز تهیه لوبیا گرم
یکی از راه های مبارزه با کرونا افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن از راه تغذیه صحیح است. پروتئین در افزایش مقاومت بدن بسیار موثر است و مورد تاکید همه پزشکان. لوبیا خوراکی ارزان تر نسبت به انواع گوشت هاست اما سرشار از پروتئین است و می تواند نیاز بدن به پروتئین را اغنا کند. به روش پخت ساده این غذا که مناسب وعده صبحانه و شام است توجه کنید.
رویداد۲۴ مواد لازم
۴ نفر
۴ پیمانه لوبیاچیتی
۲ عدد پیاز
۲ ق غذاخوری رب گوجه
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
مراحل
۴ ساعت
لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود. در صورتی که فراموش کردید شب لوبیا چیتی را خیس کنید دو ساعت قبل از پخت با مقداری آب گرم یا جوشیده آن را خیس کنید.
لوبیا چیتی را در ظرف مناسب و با گنجایش نسبتا زیاد، با توجه به حجم لوبیا چیتی خیس خورده بریزید. روی آن به مقدار کافی آب بریزید. کمی بالاتر از سطح لوبیا چیتی را بپوشاند، سپس روی شعله متوسط با حرارت بالا بگذارید و به محض به جوش آمدن شعله را کم کنید و فرصت دهید لوبیا چیتی خوب بپزد.
همینطور که لوبیا دارد میپزد پیاز را در روغن تفت میدیم و بهش رب گوجه و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم وقتی مطمین شدیم که لوبیا پخته مواد آماده شده رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم خوب جابیفتد و لعاب بدهد
در صورت تمایل میتونین اونو همراه با گلپر یا آویشن و آبلیمو یا نارنج میل کنین نوش جان
۴ نفر
۴ پیمانه لوبیاچیتی
۲ عدد پیاز
۲ ق غذاخوری رب گوجه
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
مراحل
۴ ساعت
لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود. در صورتی که فراموش کردید شب لوبیا چیتی را خیس کنید دو ساعت قبل از پخت با مقداری آب گرم یا جوشیده آن را خیس کنید.
لوبیا چیتی را در ظرف مناسب و با گنجایش نسبتا زیاد، با توجه به حجم لوبیا چیتی خیس خورده بریزید. روی آن به مقدار کافی آب بریزید. کمی بالاتر از سطح لوبیا چیتی را بپوشاند، سپس روی شعله متوسط با حرارت بالا بگذارید و به محض به جوش آمدن شعله را کم کنید و فرصت دهید لوبیا چیتی خوب بپزد.
همینطور که لوبیا دارد میپزد پیاز را در روغن تفت میدیم و بهش رب گوجه و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم وقتی مطمین شدیم که لوبیا پخته مواد آماده شده رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم خوب جابیفتد و لعاب بدهد
در صورت تمایل میتونین اونو همراه با گلپر یا آویشن و آبلیمو یا نارنج میل کنین نوش جان
نکته: استفاده از زود پز برای طبخ این غذا پیشنهاد می شود.
لوبیا را قبل از پخت چندین ساعت بخیسانید.
خبر های مرتبط