تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹

ناجا: هتل‌ها همچنان اجازه فعالیت ندارند/ پلمپ رستوران‌ها و اماکن ورزشی متخلف

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت از پلمپ اماکن ورزشی و برخی رستوران‌ها که برخلاف مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت می‌کردند، خبر داد.
هتل‌ها همچنان اجازه فعالیت ندارند
رویداد۲۴ «سرهنگ نادر مرادی» معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت درباره فعالیت برخی رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها از بعد از افطار تا سحر گفت: ما تابع دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و هرچه اعلام کنند ما براساس آن اقدام می‌کنیم.

وی ادامه داد: برخی از رستوران‌ها از یک ساعت مانده به اذان مغرب می‌توانند تا اذان صبح به صورت بیرون‌بر فعالیت کنند و این نوع فعالیت مشکلی ندارد، این رستوران‌ها به هیچ وجه نمی‌توانند، در محوطه رستوران سرویس و خدمات ارائه دهند. پذیرایی ممنوع است و براین اساس در روز گذشته حدود ۱۰ رستوران که در داخل پذیرش داشتند، پلمپ شدند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت تصریح کرد: دستورات ستاد ملی کرونا برای همه لازم‌الاجرا است و اگر چنانچه ببینیم که رستوران یا کافی‌شاپی در داخل پذیرش دارد، براساس قانون با آن واحد صنفی برخورد می‌کنیم.

سرهنگ مرادی با اشاره به اینکه براساس مصوبات ستاد ملی کرونا مراکز ورزشی هم از اصناف پرریسک هستند و فعالیت آن‌ها در حال حاضر غیرمجاز است، خاطرنشان کرد: در روز گذشته ۱۰ الی ۱۵ مرکز ورزشی که به صورت غیرمجاز در حال فعالیت بودند، پلمپ شدند.

وی ادامه داد: به صورت روزانه با همکاری اتاق اصناف از اصناف پرریسک نظارت و بازرسی می‌شود و اگر موارد تخلف مشاهده شود و این گونه مشاغل برخلاف تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت کنند با آن‌ها برخورد خواهد شد.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت در خصوص رزرو تالار‌های عروسی گفت: شاید توافق بین مشتری و صاحبان این تالار‌ها بر این باشد که بعد از ممنوعیت فعالیت این تالار‌ها اقدام به برگزاری مراسم کنند و تا قبل از اینکه دستوری مبنی بر بازگشایی مشاغل پرریسک از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا صادر شود، این نوع از مشاغل هم نمی‌توانند فعالیتی داشته باشند.

سرهنگ مرادی با بیان اینکه این نوع از مشاغل پرریسک و با وضعیت قرمز هستند و تا اطلاع ثانوی کماکان تعطیلند، درباره فعالیت هتل‌ها نیز گفت: هتل‌ها هم از مراکز پرخطر هستند و همچنان اجازه فعالیت ندارند، مگر اینکه تعدادی از هتل‌ها با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا بیماران کرونایی را اسکان دهند، در غیراینصورت اجازه هیچ گونه فعالیتی نخواهند داشت.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا تا چه زمانی با بشر می‌ماند

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره فعالیت امدادخودرو‌ها گفت: از گذشته یک سری نارضایتی نسبت به امدادخودرو‌ها در سطح شهر تهران وجود داشت، چراکه صنف و اتحادیه مشخصی تا پیش از این نداشتند و کسی نیز پاسخگوی مشکلات برخی از این امدادخودرو‌ها نبود، لذا در شورای تامین استان تهران تصمیم گرفته شد که این امدادخودرو‌ها زیرمجموعه اتحادیه اتوسرویس‌ها شوند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت ادامه داد: از چند روز پیش صاحبان امدادخودرو باید به این اتحادیه مراجعه و با ارائه مدارک ثبت نام کرده و برای فعالیت‌شان مجوز دریافت کنند تا چنانچه زمانی از امدادخودرو شکایتی شد، این اتحادیه پاسخگو باشد. ما نیز به عنوان پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیز بر اقدامات آن‌ها نظارت می‌کنیم تا این نارضایتی که در سطح شهر تهران در خصوص امدادخودرو وجود دارد، برطرف شود.

سرهنگ مرادی با اشاره به متحدالشکل شدن خودرو‌ها و لباس‌های امدادخودرو تصریح کرد: خودرو‌های امداد خودرو باید کددار شده تا برای مردم قابل شناسایی باشند. همچنین باید یک خط مشخص برای برقراری تماس از سوی مردم داشته باشند و مانند دیگر خودرو‌های امدادی یا خدماتی قابل تشخیص باشند.

وی در پاسخ به سوالی درباره آمار امدادخودرو‌ها گفت: هر آماری که در حال حاضر موجود باشد، صحیح نیست و باید پس از ثبت‌نام در صنف‌شان و اتحادیه و همچنین اخذ مجوز آمار مشخصی از امدادخودرو‌های دارای مجوز تهیه کرد.
منبع: ایلنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما