تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای

جوجه کباب یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها در میان ایرانیان است. این غذا به دلیل طبخ آسانی که دارد به یکی از اصلی‌ترین غذا‌های پیک‌نیک نیز تبدیل شده است و بسیاری از افراد مایل‌اند برای طبیعت‌گردی‌های خود از این غذای لذیذ، آسان و بدون دردسر به عنوان وعده ناهار و یا شام خود استفاده کنند. مطمئنا اکثر افراد از تهیه جوجه کباب به سیخ کشیدن و بر روی گاز یا ذغال قرار دادن آن را می‌دانند. این در حالی است که روش‌های بسیاری برای درست کردن این غذای خوشمزه وجود دارد که در این مقاله تلاش کرده‌ایم یکی از این روش‌ها را معرفی کنیم: جوجه کباب تابه‌ای.

جوجه کباب تابه ای

رویداد۲۴ مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای

سینه مرغ: حدود ۵۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد بزرگ

فلفل دلمه ای: ۱ عدد

آب لیموترش: ۲ الی ۳ قاشق سوپ‌خوری

ماست: ۲ الی ۳ قاشق سوپ‌خوری

زعفران دم‌کرده غلیظ: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۵۰ الی ۱۰۰ گرم

روغن مایع: ۳ قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز و نمک به میزان کافی

سیخ چوبی کوچک به تعداد مورد نیاز
بیشتر بخوانید: جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم؟ (+ نکات کلیدی)


طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای و راه‌هایی برای بهبود طبخ آن

قبل از اینکه دستور پخت جوجه کباب تابه‌ای را در اختیار شما قرار دهیم لازم است به ذکر نکاتی در این زمینه بپردازیم:

بهتر است از سینه مرغ برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای استفاده کنید، زیرا گوشت قسمت ران مرغ سفت‌تر است و برای پخت جوجه کباب به این روش مناسب نیست.
مقدار استفاده از زعفران در این روش پخت اختیاری است.
برخی از افراد مایل به مصرف مواد غذایی تند نیستند به همین دلیل می‌توانید فلفل را حذف کنید.
حتما به این نکته توجه داشته باشید که ماست مورد استفاده در این غذا باید شیرین باشد.



دستور پخت جوجه کباب تابه‌ای

برای پخت یک جوجه کباب تابه‌ای بی‌نظیر ابتدا پیاز‌ها را به صورت درشت خرد کنید. پس از آن پیاز‌های خردشده را به همراه نمک و فلفل در یک کاسه ریخته و با دست با هم مخلوط می‌کنیم و تا زمانی که پیاز‌ها لعاب‌دار شوند به این کار ادامه می‌دهیم. در ادامه سینه‌های مرغ را به قسمت‌های کوچک تقسیم کرده و به مخلوط پیاز اضافه می‌کنیم و آن را با دست به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم و زعفران دم کشیده را به میزان دلخواه به ترکیب اضافه می‌کنیم.

در ادامه فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد و به ترکیب موجود در کاسه اضافه می‌کنیم. پس از آن نوبت به آبلیمو می‌رسد. برای اینکه طعم بهتری به جوجه کباب تابه‌ای خود دهید پیشنهاد می‌کنیم تا از آبلیمو تازه و یا از لیمو سبز برای این کار استفاده کنید.

ماست را به مخلوط جوجه خود اضافه کرده و برای اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و طعم لذیذی به گوشت دهند در آن را بسته و برای یک ساعت آن را درون یخچال قرار می‌دهیم. پس از ۱ ساعت مواد اولیه تهیه جوجه کباب تابه‌ای را از یخچال خارج می‌کنیم، به آن روغن اضافه می‌کنیم و برای ۱۲ ساعت دیگر در یخچال قرار می‌دهیم.

پس از ۱۲ ساعت می‌توانیم کاسه مواد اولیه آماده شده را از یخچال خارج کرده و به کمک سیخ‌های چوبی جوجه‌ها را به سیخ بکشیم. در صورتی که سیخ چوبی در منزل ندارید می‌توانید جوجه‌ها را به همان صورت از ظرف خارج و در ماهیتابه سرخ کنید.

برای سرخ کردن جوجه لازم است ابتدا کره را در ماهیتابه آب کنیم، سپس جوجه‌های سیخ‌شده (یا تک تک) را به داخل ماهیتابه اضافه می‌کنیم. پس از پر شدن کف ماهیتابه در آن را می‌بندیم تا گوشت جوجه‌ها به خوبی پخته شود. توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار آن‌ها را زیر رو کنید تا هر دو طرف جوجه‌ها به خوبی پخته شود.

پس از پخت تمام جوجه‌ها می‌توانیم آن را به ظرف دیگری منتقل و تزئین و سرو کنیم.


نکاتی در مورد جوجه کباب تابه‌ای

-با توجه به اینکه جوجه‌ها در ماهیتابه سرخ می‌شوند بهتر است آن‌ها را در قطعه‌های کوچک برش دهید.

-استفاده از ماست زیاد باعث تغییر مزه اصلی غذا می‌شود، پس در مصرف آن دقت داشته باشید.

-توجه داشته باشید که در صورتی که در ابتدای مزه‌دار کردن جوجه روغن را به گوشت اضافه کنید، روغن مانع طعم‎دار شدن جوجه‌ها می‌شود به همین دلیل فاصله زمانی یک ساعت بین طعم‌دار شدن و اضافه کردن روغن به ترکیب در نظر گرفته شده است که زمان مناسبی است.

-از شعله متوسط برای پخت جوجه‌ها استفاده کنید، شعله کم باعث سفت شدن گوشت و شعله زیاد باعث خام ماندن مغز آن‌ها می‌شود.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
0
0
باسلام ممنون ازاطلاعاتتان کلا برای جوجه، ماهتابه ای ماست اضافه نشودبهتراست فلفل سیاه بریزید
نظرات شما