تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

خبر خوش در مورد سلامت عباس معروفی + عکس

منیرو روانی پور در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پستی خبر سلامتی عباس معروفی را داد. او نوشت: سلام وقتتون بخیر با یک خبر خوش روز را این‌جا در صحرای نوادا شروع می‌کنیم!عباس معروفی مرگ را شکست داد و به زندگی برگشت.به امید بهبودی همه بیماران و زندگی دلنشین برای تمام دوستان

رویداد۲۴ عباس معروفی در روز‌های گذشته خبری را در صفحه مجازی خود در اینستاگرام منتشر کرد که در آن خبر از ابتلای خود به بیماری سرطان داد. معروفی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

«سیمین دانشور به من گفت: «غصه یعنی سرطان! غصه نخوری یک‌وقت، معروفی!»
و من غصه خوردم.
اینجا در بیمارستان شریته برلین، حالا یازده جراحی را پشت سر گذاشته‌ام، از دوشنبه وارد مرحله پرتو درمانی می‌شوم؛ در تونلی تاریک به نقطه‌های روشنی فکر می‌کنم که اگر برخیزم، هفت کتاب نیمه‌کاره‌ام را تمام کنم و باز چند تا درخت بکارم.
هفت جراح و متخصص زبده عمل جراحی را انجام دادند. جراح فک و دهان گفت: «بدن شما چهل ساله است، هیچ بیماری و خللی در تن شما نیست؛ سرطان لنفاوی هم یک بدبیاری بوده. پش گِهبت.»
گفتم: «در طب ایرانی به این بدبیاری می‌گویند غمباد.»
خندید.»

این پست معروفی در اینستاگرام تا به امروز نزدیک به چهار هزار کامنت داشته است و اهالی ادبیات در این پیام‌ها با او همدردی کرده‌اند و به او یادآور شده‌اند که این دوران خیلی زود تمام می‌شود و او دوباره برای مخاطبان ادبیات خواهد نوشت.

عباس معروفی ۲۷ اردیبهشت ۱۳۳۶ در تهران به دنیا آمد. در دبیرستان مروی دیپلم ریاضی گرفت و در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران در رشته هنر‌های دراماتیک تحصیل کرد. وی پس از آن به مدت یازده سال، در دبیرستان‌های تهران معلم ادبیات بود. درباره آثار ادبی او باید گفت که نخست در سال ۵۹، مجموعه داستان «روبه‌روی آفتاب» از او منتشر شد. پس از آن تا مدت‌ها داستان‌ها و اشعار خود را در نشریات منتشر می‌کرد. با انتشار رمان «سمفونی مردگان» در سال ۱۳۶۸ نام عباس معروفی بر سر زبان‌ها افتاد. از سال ۱۳۶۶ به مدت سه سال در مناصب هنری مختلف، زمینه‌ی اجرای ۵۰۰ کنسرت موسیقی را فراهم کرد. در دوره‌ای نیز مجله موسیقی «آهنگ» را منتشر کرد. کتاب‌های او به ترتیب زمانی به این شرح است:
«روبه‌روی آفتاب» / ۱۳۵۹، «آخرین نسل برتر» / ۱۳۶۵، «سمفونی مردگان» / ۱۳۶۸، «عطر یاس» / ۱۳۷۱، «سال بلوا» / ۱۳۷۱، «پیکر فرهاد» / ۱۳۸۱، «دریاروندگان جزیره‌ی آبی‌تر» / ۱۳۸۲، «فریدون سه پسر داشت» / ۱۳۸۲، «ذوب شده» / ۱۳۸۸، «تماما مخصوص» / ۱۳۸۹، «نام تمام مردگان یحیاست» / ۱۳۹۷، «شاهزاده‌ی برهنه» / ۱۳۹۷.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: عباس معروفی ، سرطان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
0
0
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد...معروفی عزیز
نظرات شما