آب شرب مخلوط با فاضلاب؛ دستاورد استاندار خوزستان/ چرا حکومت خوزستان از شریعتی گرفته نمیشود؟
رویداد۲۴ شادی مکی: آب آشامیدنی ما در اهواز بسیار بد بو، بدمزه و غیرقابل شرب است. حتی وقتی آب را میجوشانیم بازهم طعم فاضلاب میدهد. آب خارج شده از شیر در بسیاری موارد به رنگ گل و در واقع گلآلود است. اینها را فاطمه میگوید که ساکن محله گلستان در اهواز بوده و از آنجا که اجارهنشین است در سایر مناطق این شهر مانند پردیس و یوسفی هم زندگی کرده و با شرایط آب در این محلات هم آشناست.
او میگوید: در اهواز مردم ناچارند دستگاه تصفیه آب خانگی بخرند یا اینکه آب را از بیرون تهیه کنند چراکه آب شیر قابل شرب نیست. من این روزها به دنبال خرید دستگاه تصفیه هستم که قیمت آن ۲.۵ میلیون تومان به بالاست و طبیعتا همه شهروندان از عهده خرید این دستگاه بر نمیآیند.
این شهروند اهوازی تاکید میکند: برای ما شهروندان اهوازی ابتلا به اسهال و استفراغ در شرایطی که آب بهداشتی نبوده و کیفیت پایینی دارد امری عادی و طبیعی است. گرچه تا به حال شخصا با موردی از ابتلا به هپاتیت برخورد نکردهام، اما به خوبی میدانم مسمومیت در اثر نوشیدن آب غیربهداشتی به چه معناست.
چرا مشکلات خوزستان به جای پیگیری تکذیب میشود؟
به گزارش رویداد۲۴ معضلات مرتبط با آب و فاضلاب در استان خوزستان از جمله شهر اهواز ماجرای جدیدی نیست. معضلی که علاوه بر بروز آبگرفتگیهای شدید در سطح استان، زمینهساز شیوع بیماریهایی نیز شده است.
چند سالی است که موضوع اختلاط آب با فاضلاب در این استان و بهویژه شهر اهواز باعث شده که نسبت به بروز و شیوع بیماریهایی مانند وبا و هپاتیت به دلیل اختلاط آب و فاضلاب هشدار داده شود. هشدارهایی که هر بار هم با تکذیب شدید مسئولان امر مواجه شده و به این وسیله سعی در ختم کردن غائله به جای رفع مشکل میشود.
در پی مشکلات سیستم آب و فاضلاب اهواز بود که روز ۲۱ آذر رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت و بازرسی شورای شهر اهواز نسبت به بروز بیماری هپاتیت نوع A به دلیل تلاقی آب و فاضلاب در این شهر هشدار داد. هشداری که دو روز بعد توسط رئیس شورای شهر این شهر تکذیب شده و عنوان شد که با نظارت دقیق و جدی مرکز بهداشت و دیگر نهادهای ذیربط، آب تولیدشده در شهر اهواز مطابق استانداردها و مورد تایید مراکز بهداشتی است.
یکی دیگر از افرادی که سخنان ایزدی را به نوعی تکذیب کرد سید محمد علوی رئیس مرکز بهداشت خوزستان بود که طی اطلاعیهای با اشاره به مشکلات شبکه فاضلاب در برخی از شهرهای استان عنوان کرده بود این مساله احتمال آلودگی آب به فاضلاب را بالا برده و سلامتی مردم را به خطر میاندازد، اما با وجود مشکلات مرتبط با فاضلاب در برخی مناطق از سوی مجموعه بهداشتی استان بررسیهای مداوم به منظور حفظ کیفیت آب انجام شده و رفع نواقص توسط مراکز بهداشت رصد و با قاطعیت از شرکتهای آب و فاصلاب مناطق دارای مشکل درخواست میشود.
این در حالی است که علوی اول مرداد ماه عنوان کرده بود که در بسیاری از مناطق استان خوزستان به ویژه مناطق حاشیهای شهر و روستایی، فاضلاب وارد لولههای آب میشود و این موضوع باعث ترکیب آب و فاضلاب و آشامیدن آب آغشته با مدفوع انسانی از سوی مردم شده است.
او گفته بود آب آلوده، بیماری هپاتیت و هزاران نوع بیماری گوارشی را به انسان منتقل کرده و همچنین با به خطر افتادن سلامتی و تضعیف سیستم ایمنی مردم، بدن انسانها مستعد بیماری کرونا میشود. در رابطه با تلاقی آب و فاضلاب، بارها مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز اعلام جرم کردهاند و بارها در شورای سلامت استان مطرح کردهایم.
زنجیره تاییدها و تکذیبها در خصوص اختلاط آب شرب و فاضلاب همچنان ادامه داشت و روز ۲۸ دی محمدجواد اشرفی مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان درباره اختلاط آب شرب و فاضلاب گفته بود نمونهبرداریهای انجام شده از سوی این سازمان نشان داده شده است که در منطقه پردیس اهواز موضوع خاصی وجود داشته اما باقی مناطق آلودگی نداشتهاند. اما همین اطلاعرسانی اندک نیز روز بعد توسط مهران احمدی بلوطکی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز تکذیب میشود.
بلوطکی عنوان میکند که آنالیز نمونهها حاکی از مطلوبیت میکروبی ۹۵ درصدی در شبکه آب شهری است. او همچنین گفته بود: «در راستای پیگری موضوع، تماس تلفنی با مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست برقرار شد، وی ضمن تکذیب خبر، موضوع ذکر شده در برخی خبرگزاریها را درست ندانسته و این مورد را برداشت اشتباه رسانهها در تجزیه و تحلیل مصاحبه و ثبت خبر عنوان کرد.»
واکنش مردم نسبت به هپاتیت A در خوزستان
کاربران فضای مجازی نیز به موضوع بروز هپاتیت نوع A در خوزستان واکنش نشان دادند. یک کاربر در فضای مجازی مینویسد: «در اهواز اگر از کرونا نمیری از هپاتیت میمیری.»
کاربر دیگری مینویسد: «تعدادی از شهروندان اهوازی به دلیل وجود فاضلاب در آب شرب به هپاتیت نوع A و بیماری رودهای مبتلا شدهاند، حالا نه هوا دارند و نه آب. برق هم مرتب قطع میشود. ولی خدا رو شکر استانداری دارند که با تسبیح و یقه بسته ادای مسئول دلسوز رو در میآورد.»
بهزاد هم نوشت: «جلوههایی از خوشبختی ما در خوزستان، ابتلای مردم اهواز و شهرهای پایین دست به هپاتیت A به دلیل تلاقی آب و فاضلاب، اهواز امسال تنها هشت روز هوای پاک داشت، در شبانهروز ۲۵۰ هزار مترک مکعب پسماند و فاضلاب به کارون میریزد»
ایران مینویسد: «چرا این همه فساد در خوزستان؟ با استانداری مثل شریعتی آب و فاضلاب اهواز یکی شده است. مردم هپاتیت گرفتند، گزارش شد، اما کسی توجهی نکرد. کسی که بود و چه باید میکرد؟ پشتیبان شریعتی کیست که با وجود همه افشاگریهایی که علیه او شده هنوز استاندار است؟ چه کسی حکومت بر خوزستان را به او داده است؟»
بیشتر بخوانید: توضیح رئیس مرکز بهداشت اهواز: آب شرب بو میدهد ولی مخلوط به فاضلاب نیست
منبع آب اهواز؛ ایمنی قبل از بحران
خطر جدی بیماری هپاتیت در خوزستان
محمدرضا ایزدی رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت و بازرسی شورای شهر اهواز به رویداد۲۴ میگوید: اولین بار در دوم آبان ماه سال ۹۶ بود که با توجه به اطلاعاتی که به دست من رسید و تحقیقات زیادی که کردم موضوع آلودگی آب شرب اهواز را در نطق پیش از دستورم مطرح کردم. در آن زمان مدیرعامل وقت شرکت آب و فاضلاب اهواز هم مصاحبهای داشت مبنی بر اینکه در ۳۰۱ نقطه اهواز با تلاقی آب و فاضلاب مواجه هستیم.
وی ادامه میدهد: در همان مقطع هم رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی اهواز مصاحبهای داشتند مبنی براینکه در برخی نقاط استان با بیماری هپاتیت A مواجه بودهایم. در آن زمان به نامهای محرمانه دسترسی پیدا کردم که اداره بهداشت غرب اهواز خطاب به شرکت آب و فاضلاب نوشته بود. در این نامه ۱۳ نقطه مشخص شده بود که در این نقاط ۱۳ نفر به دنبال آلودگی آب شرب به فاضلاب دچار هپاتیت نوع A شدهاند. وقتی موضوع را در شورای شهر اعلام سوی مدیران ذیربط آن را تکذیب کردند.
رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت و بازرسی شورای شهر عنوان میکند: به عنوان مثال رئیس بهداشت غرب اهواز ظرف ۱۰ ساعت بعد از نطق صحبتهایم را تکذیب کرد. این تکذیبها درحالی انجام شد که من مستنداتی را در این خصوص ارائه کرده بودم و موضوع قابل تکذیب نبود. اما به دلیل فضای عمومی که ایجاد شد و به دلیل فشارهایی که وجود داشت تکذیبیه ارائه شد.
ایزدی اظهار میکند: در سال ۹۷ نیز اشارهای به این موضوع داشتم که در حدود ۵۰۰ نقطه اهواز طی ماههای تیر، مرداد و شهریور با بالازدگی فاضلاب مواجه میشوند، یعنی در اوج گرما که دمای هوا به ۵۰ درجه رسیده و صحبتی از بارندگی و آبگرفتگی نیست، فاضلابها بالا میزنند. این پدیده به معنای آن است که شبکه فاضلاب موجود جوابگوی حجم فاضلاب فعلی نیست. زیرا شبکه فاضلاب در بخشی از مناطق اهواز عمر ۳۰ تا ۵۰ ساله دارد. از سوی دیگر حدود ۴۰ سال قبل جمعیت اهواز به ۵۰۰ هزار نفر هم نمیرسید، اما اکنون جمعیت این شهر بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است لذا شبکه فاضلاب اهواز جوابگوی جمعیت فعلی نیست.
وی اضافه میکند: از دیگر علل بالازدگی فاضلاب در این شهر، عمر طولانی و فرسودگی این شبکه است. به بیان دیگر عمر بالا، رسوبزدگی و سیمانی بودن شبکه فاضلاب در اهواز باعث انسداد برخی نقاط شبکه فاضلاب شهر و به دنبال آن ریزش برخی نقاط این شبکه و عدم دفع فاضلاب شده است.
این عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه نسبت به این موارد از اوائل آغاز به کار شورای شهر پنجم اهواز تذکر دادهام تصریح میکند: اما هر بار به جای اینکه مسئولان ذیربط به دنبال رفع مشکل باشند، آن را تکذیب کردهاند. رئیس بهداشت خوزستان در یکم مرداد ماه ۹۹ بعد از گذشت چند روز از نطقی که داشتم در یک برنامه تلویزیونی اعلام کردند که آب شرب در برخی نقاط استان با مدفوع مخلوط بوده و عامل بیماری است. اما حدود ۲۴ ساعت بعد خود ایشان این موضوع را تکذیب کردند.
وی خاطرنشان میکند: متاسفانه این موضوع از آن دسته موضوعاتی است که همواره سعی شده نشر داده نشود در حالیکه بارها منتشر شد. من به عنوان نماینده قسم خوردم که در جهت منافع مردم قدم بردارم و باید پیگیر مشکلات باشم، اما متاسفانه برخی از مدیران برنمیتابند که مشکلات عنوان شوند.
ایزدی میگوید: دی ماه سال گذشته کمیتهای تحت عنوان کمیته آبهای سطحی، طرح ضربتی را در شورای شهر اهواز مصوب کردیم. با حضور رئیس کل دادگستری خوزستان بین شورای شهر اهواز، شهرداری اهواز و اداره آب و فاضلاب تفاهمنامهای نوشته و امضا شد. قرار بر این شد که ۵۷ نقطه ریزشی بحرانی شبکه فاضلاب اهواز را بخشی توسط شرکت آب و فاضلاب رفع و اصلاح شود و بخشی هم توسط شهرداری. بر اساس این طرح ضربتی حدود ۷۰ درصد از این ۵۷ نقطه تا دی ماه امسال رفع مشکل شد.
وی اضافه میکند: اگر سال گذشته در زمان آبگرفتگی، آب ۷ روز در منازل و معابر میماند امسال ظرف چند ساعت و نهایتا یک ساله آبها دفع شد.
رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت و بازرسی شورای شهر عنوان میکند: طی ۱۰ سال گذشته به طور متوسط ۲.۵ میلیارد تومان از طرف شهرداری برای دفع آبهای سطحی هزینه میشد، این درحالی است که طی یک سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان هزینه کردهایم که اگر طی ۱۰ سال گذشت سالانه یک چهارم هزینه امسال را انجام میدادند ما مشکل دفع آبهای سطحی یا بالازدگی را نداشتیم. این درحالی است که طی ۶ سال اخیر لایروبی اساسی در شبکه فاضلاب اهواز به وسیله شهرداری و شرکت آب و فاضلاب صورت نگرفته است.
هپاتیت در هندیجان، از تایید تا تکذیب
وی خاطرنشان میکند: مهمتر آنکه ما در اهواز از ۷ دهه قبل تاکنون شبکه دفع آبهای سطحی را نداشتهایم و در این مدت همواره آبهای سطحی توسط فاضلاب دفع میشده است. چه زمانی که متولی شبکه فاضلاب شهرداری بود و چه زمانی که به شرکت آبفا واگذار شد تا شبکه آبهای سطحی در اهواز ایجاد نشود، این وضعیت ادامه دارد.
ایزدی بیان میکند: برای تعویض شبکه فاضلاب اهواز نیاز به چند هزار میلیارد تومان پول است که تامین آن از عهده شرکت آبفا، استانداری و شهرداری و ... برنمیآید. برای تامین این بودجه نیاز به تخصیص بودجه ملی است. بهمن ماه سال گذشته رهبری ۱۰۰ میلیون یورو به رفع مشکل شبکه فاضلاب اهواز تخصیص دادند و سازمان برنامه و بودجه ۵۰ میلیون یورو از این مبلغ را در سال جاری و ۵۰ میلیون یورو بعدی را به سال ۱۴۰۰ تخصیص داده است. اما تاکنون تنها یک چهارم ۵۰ میلیون یورو به شرکت آبفا واگذار شده است که در مقابل حجم بالای کار مبلغی اندک است. یک ماه پیش تفاهمنامهای میان شرکت آبفا و قرارگاه خاتمالانبیا بسته شده و قرار است ظرف ۲ سال شبکه آب و فاضلاب اهواز ترمیم شود.
به گزارش رویداد۲۴ مساله مشکلات سیستم آب و فاضلاب در خوزستان به اهواز ختم نمیشود، روز ۲۶ دی ماه داوود رئیسی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان اعلام کرد که با توجه به وجود شکستگی لولههای آب در سطح شهرستان، خطر شیوع بیماریهای وبا و هپاتیت A افزایش یافته است. اما این خبر دو روز بعد توسط شخص رئیسی تکذیب شد.
او در تکذیبیه خود اعلام کرد: «خبری در فضای مجازی در خصوص شیوع هپاتیت A و وبا در این شهرستان منتشر شد که تاکنون هیچ موردی از این بیماریها گزارش نشده است. آب آشامیدنی این شهرستان سالم و فاقد هرگونه بیماری منتقله از آب است.»
بالاترین بودجه و کمترین امکانات/ وام بانک جهانی به خوزستان چه شد؟
مساله تکرار مداوم دور باطل هشدار و تکذیب در استان خوزستان که نسبت به سلامت مردم و آلودگی آب آشامیدنی به فاضلاب در جریان است چندان هم پیچیده و دور از انتظار نیست چرا که خوزستان نه تنها در سال جاری بالاترین بودجه را در میان استانهای کشور و پایینترین رتبه را در حوزه مدیریت استان داشته است که در سال ۸۴ نیز وامی با مبلغ ۱۴۹ میلیون دلار از سوی بانک جهانی برای ترمیم و توسعه شبکه فاضلاب تنها یک شهر آن یعنی اهواز اختصاص داده شد، اما مشخص نیست که این مبلغ در کجا و چگونه هزینه شده است.
با وجود اعتبارات و وامهایی که برای حل معضل سیستم آب و فاضلاب، حداقل برای مرکز استان خوزستان در نظر گرفته شده، اما در نبود شفافیت نسبت به منابع هزینه شده و اقدامات انجام شده در این استان و بهویژه شهر اهواز، خوزستان همچنان با تبعات منفی ناشی از معضلات فرسودگی، کم حجمی و یکی بودن شبکه جمعآوری آّبهای سطحی و زیرزمینی دست به گریبان است.
شک نکنید ...
مسئولین نظام دل خوشی از خوزستان و کرمانشاه ندارند ....
از منابعش چرا ... ولی از مردمش نه...
البته اونا سیاست منطقه رو به همه ایرانیها ترجیح میدن
خوزستان از قدیم الایام عرب نشین و لر نشین بوده،برو تاریخ هخامنشیان رو بخون!
واژه مهاجر رو از تاریخ آوردی یا از سر باد معده فرمودی؟
حکومت آل بویه عربی که در خوزستان و قسمتی از عراق مستقر بوده و اولین حکومت شیعی تاریخ ایران بوده رو چی می گی؟(قبل از صفویه).
دست از صحبت های تفرقه افکنانه و نژادپرستانه بردارید.
همه ایرانی هستیم،جوری می گی متعلق به ایرانی تبارها انگار ارث باباشه .
ما بدیم.
عمل میکنید باید ببینید شریعتی وامثال اینها که قسم خورده اند تا حون مردم مظلوم خوزستان را توی شیشه کنند چرا ایا وقت رسیدگی به حقوق مردم خوزستان نرسیده آب آلوده جاده ها خراب بهداشت ضعیف ایا ایشان وامثالشان تا خوزستان را به قهقرا نفرستند ارام نمی نشیند باید محاکمه شوند و جلوی این همه ظلم و جور را بگیرید اه و نفرین کارگران و خانواده های ضعیف دامنگیرشان خواهد شد ما کشور و مملکتمان را دوست داریم و هرگز حاضر نیستیم وجبی از خاک کشورمان را به بیگانه بدهیم و مطمئنا مردم خوزستان پایداری میکنند ولی از این همه فشار به ستوه آمده ایم تورو خدا کمک کنید
اینکه جلوی آلودگی آب رودخانه رو بگیرید خیلی خوبه،،،، اما با اضافه کردن مقدار پرکلرین و زاچ سبز و آهک به آب در اندازههای مناسب و کافی مشکل شرب آب حل میشه....
بگیم نژاد پرستی نیست خوزستان پول نداره یعنی ؟؟ درامدچند رو نفت و نیشکر و کشاورزی ووو رو بزارید یکم پیشرفت کنه لاقل اینقد زیرمیزیا آشکار نباشه
شیر آبو باز کنیم همش گل و لایه میاد پایین چن دقیقه بعدش خاکستر نیشکر میفته روسرمون چقد میخایم عمر کنیم مگه
حالا شانس بدمون زندگیمون تو خوزستانه بخت بدمونه الله اکبر
بابا بخدا از استرس استفاده از آب مصرفی مخلوط شده بافاضلاب روانی شدیم ،قویاُ استدعا دارم قوه قضاییه و مجلس به این مهم ورود نمایدو مردم بیگناه خوزستان را نجات دهند.
یه بطری روغن میخای باید ۱۰۰ مغازه و فروشگاه تو خوزستان بگردی تا یه دونه گیرت بیاد اما استان های دیگه چرا دارن
ای کاش از استان خوزستان بار کنیم سال جدید
روحانی از موقعی که اومد این استاندارا رو اورد که هییییچ کاری نمیکنه، توی سیل سردار سلیمانی و ابومهدی باید میومدن سیل رو مدیریت کنن، این آقا اما در حال ذکر گفتنش بود!!! ذکر گفتنت رو برو خونه برا خانوادت بذار نه موقعی که باید خدمت کنی به مردم، نماینده مردم هویزه توی برنامه زنده میگه وام های که گرفتید الان کجاست؟ چرا خرج نکردید؟ بعد ایشون میگه به شما ربطی ندارد!!! روحانی میدونستم چه کسی رو انتخاب کرده، توی مجلس هم علنا مطرح شد که خانوادشون با اون آقای اختلاس گر تپه در ارتباطه اما هیچ اتفاقی نیفتاد، بماند که از رانتش برای آزمایشگاهش چه استفاده ای کرده
فقط آشغال ریخته روی زمین سر بطری نوشابه پاکت سیگار دستمال پوست میوه و تخمه پوست پفک چیپس بسکویت پاکت آب میوه مای بیبی اصلا انگاری اهواز شهرداری نداره رسیدگی کنه تمیز و مرتب کنه خخخخخ خاک تو سر استاندار خوزستان غلامرضا شریعتی و شهردار دزد اهواز موسی شاعری
فقط ای کاش پارک های شهرهای دیگه استان های دیگه برید پارک که نرفتیم انگار بهشت رفتیم روح روان آدم باز میشه
حالا وضعیت آب شرب سالم هم همینطور اگه همه معترض بشن متحد باشن شاید مسئولان یه کاری کنن رسیدگی کنن
موتوری های کیف قاپ هروز کیف یا موبایل یه شهروندی تو اهواز یا شهرهای دیگه استان خوزستان میدزدن و به سرقت میبرن
شما همین الان از اینترنت موبایلتون بزنید و نگاه کنید
که چطور چند نفر شبانه مسلح به خشاب و اسلحه کلاشینکف جنگی وارد یه مغازه قهوه فروشی در منطقه سپیدار اهواز میشن و وسایل مغازه رو به سرقت میبرن
یا دستگیری سارقان مسافر نماکش رو که توسط کادر کلانتری ۱۲ اهواز فک کنم دستگیر شدن وسایل شخصی و طلا و جواهرات و کیف پول و موبایل کلی خانم رو به سرقت بردن تا دستگیر شدن و این حوادث هم باز تکرار شدنی هست
کشف ۲۵ اسلحه کلاشینکف جنگی در چند خونه تو شهر اهواز و دستگیری چند فرد تروریست و مسلح
خوزستان را به کجا کشوندن این مسئولین که حتی دست یه بچه دبستانی اسلحه هم کشف و ظبط میشه بخدا امنیت بعد از سلامتی خیلی واسه این مردم مهمه والا دیگه امنیت نداریم پلیس خوزستان کوووو
خجالت بکش این حرف میزنی نشانه شعور و فرهنگ و شخصیتت هست خراب شده
خدمت خوزستانی عزیز من مدتی تقربیا 5 ماه از یه استان دیگه اومدم اینجا فقط جای بسی تاسف داره که وضعیت اهواز این جوری شهری که منابع مانند نفت و گاز داره ولی از امکانات اولیه محروم میباشد به نظر من فقط مسئولین مسئولین بی کفایت دارد . از بالاترین رده تا پایین تر رده همه مقصر هستن. من یه کارمند وقتی در شهری که منبع گاز هست در یک ساختمان اداری لوله کشی گاز وجود نداره واقعا چه میشود گفت. نمیدونم وقتی این ساختمان از پیمانکار تحویل گرفتن آیا یه نفر پیدا نمیشد بگه لوله کشی گازش کو.
فقط مسئولین محترم درحال آمار سازی دروغ گویی هستن. رابطه حرف اول میزنه اصلا ضابطه و قانون در این استان وجود نداره. در حق مردم ظلم شده وظلم میشه وظلم خواهد شد. تا زمانی که خود مردم نخواهند تغییر ایجاد کنند. موفق باشید
خدمت خوزستانی عزیز من مدتی تقربیا 5 ماه از یه استان دیگه اومدم اینجا فقط جای بسی تاسف داره که وضعیت اهواز این جوری شهری که منابع مانند نفت و گاز داره ولی از امکانات اولیه محروم میباشد به نظر من فقط مسئولین مسئولین بی کفایت دارد . از بالاترین رده تا پایین تر رده همه مقصر هستن. من یه کارمند وقتی در شهری که منبع گاز هست در یک ساختمان اداری لوله کشی گاز وجود نداره واقعا چه میشود گفت. نمیدونم وقتی این ساختمان از پیمانکار تحویل گرفتن آیا یه نفر پیدا نمیشد بگه لوله کشی گازش کو.
فقط مسئولین محترم درحال آمار سازی دروغ گویی هستن. رابطه حرف اول میزنه اصلا ضابطه و قانون در این استان وجود نداره. در حق مردم ظلم شده وظلم میشه وظلم خواهد شد. تا زمانی که خود مردم نخواهند تغییر ایجاد کنند. موفق باشید
گرفتاری مردم خوزستان از وجود مدیران نابلد و نادان است که به صورت فرمایشی در پست های خود مشغول دزدی وپر کردن جیب خودشان هستند.هوشیار باشید و اینقدر به زبان و قومیت گیر ندهید.در عوض مطالبه گر باشید. ودر بایر چپاول و دزدی مسئولین خوزستان بی تفاوت نباشید.