به دولت میگوییم چرا قیمت ارز لحظهای بالا میرود، میگویند دست فولاد و پتروشیمیهاست/ گفتار درمانی کاری را پیش نمیبرد
رویداد۲۴ محمد آیتی: محمد سبزی نماینده ساوه در مجلس یازدهم در واکنش به اوضاع اقتصادی کشور به رویداد۲۴ میگوید: در موضوعات ارز، گرانی و تورم، عوامل مختلفی دخیل هستند. ما پیش از این هم با تیم اقتصادی دولت جلسه داشتیم و به آنها گفتیم که نمیشود تمام تقصیرها را گردن تحریم بیندازید. بیش از یک سال و نیم از عمر دولت میگذرد و توقع بر این بود که همین تیم اقتصادی دولت که قبلاً خودشان کاندیدای ریاست جمهوری بودند و میگفتند ما بیاییم چنین و چنان میکنیم، کاری بکنند و پاسخگو باشند اما اکنون میبینیم که وعدهها عملی نشده است.
او میگوید: با وجود حمایتی که از دولت آقای رئیسی کردیم ولی چون نماینده مردم هستیم، نواقص و مشکلات را به صراحت میگوییم و شدیداً به این وضعیت انتقاد داریم چون این شرایط و گرانیهایی که پیش آمده برای بعضی اقشار اصلاً قابل تحمل نیست. مجلس به موضوع ورود کرده و قرار بر این شد که با حضور همکاران مجلس، اقتصاددانان مجلس و دولتیها، یک تیم و کمیتهای تشکیل شود تا بتوانند یک راهکار درست و اصولی ارائه دهند. امروز این گفتار درمانیهایی که در حوزه اقتصاد میشود، کاری را پیش نمیبرد.
این چهره اصولگرای مجلس میگوید: هر چه بنشینیم و بگوییم چون مسائل امنیتی این شکلی و آن شکلی است و موضوعات از خارج هدایت میشوند و بانک مرکزی خیلی در این تورم و گرانی دخیل نیست و... برای مردم آب و نان نمیشود. الان باید بفهمیم ارز دست چه کسی است؟ ما سوال میپرسیم، میگویند دست فولاد یا پتروشیمی و بعضی نهادها است، خب بیایند و پاسخ دهند.
سبزی میگوید: کنترل قیمت دلار یک موضوع حاکمیتی است و ارز باید دست بانک مرکزی باشد تا آنها تصمیمات را بگیرند نه اینکه به پتروشیمی و فولاد التماس کنند حالا شما بیایید و همکاری کنید. اول باید این بحث حاکمیتی درست شود و بعد هم بتوانند ارز را روی یک نرخ قابل قبولی نگه دارند. اینطوری نمیشود که هر روز که از خواب بیدار میشویم، ببینیم که دلار چند هزار تومان بالا رفته و بعد بخواهیم در یک قیمتی خودمان اعلام کنیم. الان همین بازار غیررسمی، رسمی شده و مردم در این بازار مبادله میکنند.
او میگوید: ما انتقاد شدید به وضعیت اقتصادی و تیم اقتصادی دولت داریم و اگر نتوانند هرچه سریعتر این مشکلات را حل کنند، آقای رئیسی باید دنبال چاره باشد و تیمش را عوض کند و افراد کاربلد را بیاورد تا وضعیت را بهبود ببخشند. دولت تغییرات را انجام نداد لذا ما بحث استیضاح را مطرح کردیم. ما با کسی تعارف نداریم و عهد اخوت با کسی نبستهایم. ما حافظ منافع نظام و مردم هستیم. اگر قرار باشد نظام به خطر بیفتد یا مردم در سختی قرار بگیرند، هر وزیر و مسئولی که مقصر است باید بیاید و پاسخگو باشد و اگر نتوانست کار را ادامه دهد، فرد قویتری جایگزین او شود.
سبزی میگوید: مجلس به اندازه کافی به دولت فرصت داده است و آستانه تحمل مردم هم حدی دارد. آقای قالیباف هم گفت که ما دیگر نمیتوانیم فرصت و زمان یک یا دو ماهه به دولت بدهیم. الان صحبت لحظههاست چون قیمت دلار هر روز به صورت سرسامآور در حال افزایش است. به نظر من، اگر این موضوع مدیریت نشود به اعتراضات مردمی منجر خواهد شد. دشمن در حال زمینهسازی و جنگ ترکیبی است و ما باید زمینه اغتشاشات را از بین ببریم و جلوی سوءاستفاده معارضان نظام را بگیریم.
نه دست دولت اس ونه مجلس "
مملکت به دست کسانی غیرازمجلس ودولت است
چرا دولت باید دست خود را خالی کند ؟
موضوع تهدید تمامیت اقتصاد و کل ساختار است .
خصوصی سازی یک عامل مخرب اقتصاد و اجتماع .
خصوصی سازی = افزایش اختلاف طبقاتی
خصوصی سازی = تاراج اموال عمومی
اما طوری عنوان میکنند که اینها هنوز دولتی هستند .
شارلاتانها !!
این فساد محصول مشترک مدیران فاسد خصوصی و دولتی است !!