تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱۱ نظر

پایتون چیست؟ ۷ کاربرد رایج و عملی آن

در این گزارش به تعریف پایتون و کاربردهای رایج و عملی آن خواهیم پرداخت.

پایتون چیست؟

رویداد۲۴  حسین  فلاحی: در حال حاضر، پایتون یکی از پرکاربردترین زبان‌های برنامه نویسی در جهان است. عملکردهای آن را می‌توان با دستورات ساده‌تر و متن کمتر نسبت به بسیاری از زبان‌های رقیب انجام داد، که آن را به طرز باورنکردنی همه‌کاره، کاربردی و قابل دسترس برای افراد می‌کند. 

 اغراق نیست اگر بگوییم پایتون در زندگی همه ما نقش دارد. در این مقاله قصد داریم به برخی از راه‌های قابل توجه‌تر استفاده شده از آن برای بهبود دنیای اطرافمان نگاهی بیندازیم.  از دستگاه‌های تلفن همراه گرفته تا بازی، پایتون به روش‌های بیشتری از آنچه فکر می‌کنید نقش کلیدی دارد!

 پایتون چیست؟

 پایتون یک زبان برنامه نویسی تفسیر شده است که در سال 1991 توسط برنامه نویس هلندی خیدو فان روسوم (Guido Van Rossum) ایجاد شد.  این به این معنی است که یک مفسر برای اجرای برنامه به طور مستقیم دارد، برخلاف اینکه به زبان‌های ماشین پیچیده‌تر بستگی دارد. در واقع، ون روسوم می‌خواهد پایتون در نهایت به اندازه انگلیسی ساده قابل درک و واضح باشد. او همچنین زبان را متن باز کرده است، به این معنی که هر کسی می‌تواند در آن مشارکت کند.


بیشتر بخوانید: ویدئو جنجالی از نشست رئیسی و ایده برنامه پایتون +فیلم


 "خوانایی" یک عامل کلیدی در فلسفه پایتون است. هدف آن محدود کردن بلوک‌های کد (بلوک‌های متن کد منبع) است و به جای آن فضای سفید برای ظاهری واضح‌تر و کمتر شلوغ‌تر دارد.  این یک زبان همه کاره است که روی بسیاری از سیستم ها اجرا می شود.

 پایتون برای چه مواردی استفاده می‌شود؟

 جای تعجب نیست که با توجه به ماهیت در دسترس و همه کاره آن، پایتون در بین پنج زبان برنامه نویسی محبوب در جهان قرار دارد.  پایتون توسط ویکی‌پدیا، گوگل، یاهو، سرن و ناسا و بسیاری از سازمان‌های مشهور جهان استفاده می‌شود. ما برخی از کاربردهای رایج پایتون را در زیر گردآوری کرده‌ایم تا بتوانید آن را بررسی کنید. درادامه به 7 کاربرد رایج و عملی پایتون اشاره خواهیم کرد.

۱. هوش مصنوعی و یادگیری ماشین توسط پایتون

 به گزارش رویداد۲۴ به طور گسترده ای تصور می شود که Python بهترین زبان برنامه نویسی برای هوش مصنوعی (AI) است زیرا نحو آن ساده و سریع است.  وقتی صحبت از یادگیری ماشینی می شود، پلتفرم تبادل ایده، "به سوی علم داده" به ما می گوید که 57٪ از دانشمندان داده و توسعه دهندگان یادگیری ماشین از Python استفاده می کنند و 33٪ آن را برای توسعه در اولویت قرار می دهند.

کاربردپایتون چیست؟

 ۲. تجزیه و تحلیل داده‌ها از طریق پایتون 

 بسیاری از محبوب‌ترین ابزارهای داده کاوی و تجزیه و تحلیل در پایتون نوشته شده‌اند. در نتیجه، پایتون یک ابزار عالی برای علم داده است. ابزارهای پایتون به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا داده‌های مهم و مرتبط را از هم جدا کنند. داده‌های بزرگ نه تنها برای حفظ مشتریان مفید است، بلکه می‌تواند به سازمان‌ها کمک کند تا بیشتر در مورد خود بیاموزند. این نوع اطلاعات می‌تواند نقاط ضعف کسب و کارها را نشان دهد و به آنها اجازه دهد پس از شناسایی واکنش نشان دهند.

 ۳. توسعه وب از طریق پایتون 

 پایتون، به عنوان یک زبان پشتیبان، به طرز شگفت انگیزی همه‌کاره است. در اینجا سادگی نسبی آن یک عامل کلیدی است.  از آنجا که نحو ساده آن بسیار شبیه به زبان انگلیسی است، توسعه دهندگان وب که از آن استفاده می‌کنند در زمان و انرژی زیادی صرفه جویی می‌کنند.  موارد استفاده پایتون برای توسعه وب پشتیبان شامل پردازش داده‌ها، تعامل با پایگاه‌های داده و ارسال اطلاعات بین سرورها است. به دلیل فراوانی استفاده از آن، تعدادی چارچوب پایتون وجود دارد که می‌توان از آنها برای توسعه پشتیبان استفاده کرد.

 ۴. بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) از طریق پایتون 

 پایتون به متخصصان سئو کمک می کند تا وظایف را به صورت خودکار درآورند و به آنها در استخراج و تجزیه و تحلیل حجم زیادی از داده‌ها کمک می کند. از پایتون می‌توان برای تجزیه و تحلیل مجموعه داده‌های بزرگ برای شناسایی مشکلات موجود در وب سایت‌ها، مانند لینک‌های شکسته (Broken Link) استفاده کرد. همچنین پایتون می تواند راه‌حل‌های مربوط به این موارد را برای به حداقل رساندن کارهای خسته کننده و حذف خطاهای انسانی به صورت خودکار انجام دهد.

 ۵. بلاک چین از طریق پایتون 

 در حالی که چند زبان محبوب برای توسعه بلاک چین از جمله جاوا اسکریپت، جاوا، C++ و غیره وجود دارد،  پایتون خود را به عنوان یک زبان قوی برنامه نویسی ثابت کرده است.  مانند سایر کاربردها، پایتون به دلیل انعطاف پذیری و عملکرد بالا که با امنیت آن تقویت شده است، خود را به خوبی برای توسعه بلاک چین نشان داده است.

پایتون چیست؟

 ۶. توسعه  بازی از طریق پایتون 

 اگرچه پایتون برترین زبان برنامه نویسی مورد استفاده در توسعه بازی نیست، اما همچنان محبوبیت فوق العاده ای دارد، به خصوص برای بازی های ساده تر. سرعت ساخت بازی‌ها در پایتون، به دلیل سادگی آن، به این معنی است که گزینه‌ای فوق‌العاده برای ساخت نمونه‌های اولیه و توسعه ایده‌ها در صنعت بازی است که انعطاف‌پذیری بیشتر و فرآیندهای سریع‌تر نسبت به سایر جایگزین‌ها را فراهم می‌کند.

 ۷. خودکارسازی با پایتون

علاوه بر کاربردهای فوق، پایتون می‌تواند تقریباً برای هر کسی که با مجموعه داده‌های بزرگ، در داخل یا خارج از محل کار تعامل دارد، مفید باشد. پایتون می‌تواند کارهای خسته‌کننده، از جمله بررسی اطلاعات در پایگاه های داده، تجسم داده‌ها، تجزیه و تحلیل مالی و بسیاری موارد دیگر را به صورت خودکار درآورد. یادگیری پایتون به شما این امکان را می دهد که در طول زندگی خود در زمان صرفه جویی کنید و این مزیت را دارد که یکی از زبان‌های برنامه نویسی ساده‌تر برای یادگیری است!

چرا پایتون اینقدر محبوب است؟

 کاربردهای گسترده و متنوع زبان برنامه نویسی پایتون بخش مهمی از محبوبیت این زبان از زمان پیدایش آن است. پایتون قوی و همه کاره است و راه حل هایی را به حرفه ای ها از طیف وسیعی از صنایع، نه فقط توسعه دهندگان ارائه می‌دهد. این، همراه با میزان ساده و آسان یادگیری زبان، به توضیح چگونگی تسلط پایتون در زمینه‌های مختلف کمک می‌کند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: اخبار تکنولوژی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۳
0
1
هوش مصنوعی را بهتر است با c++ بنویسید. عملکرد حلقه در c++ بسیار بهینه است هیچ شرط اضافه ای چک نمی شود حتی خطای over flow
حلقه در کامپایلر پایتون یک شرط کاملا غیرضروری اضافه هم چک می کند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
ها؟
آزادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۳
0
6
از زمان رونمایی از کرونا یاب مستعان تا این ادعای جدید اینقدر نخندیده بودم
فردین مهری اسیابر
|
France
|
۰۶:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
0
2
خوب
ناشناس
|
Singapore
|
۰۷:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
0
6
با نهایت درد و حزن فراوان باید گفت که یکی از اهداف اینها نابودی علم و آگاهی و دانش و خردورزی است که بزرگترین دشمنشان است که بر جهل و خرافه و دروغ و تقلب و حماقت استوار است.
فلذا بهترین راه این است که واقعیات را تحریف کنند و همانا در ظاهر شعار علم می دهند و در باطن خرافه و جهل می پرورانند!
اگر از جمع حاضر که کلاشان علم و متقلب و بیسواد و مفتخوری سیرت شان است و خود رئیس دولت بخواهند که اسامی امامان را به ترتیب بخوانند یا روخوانی قرآن کنند معلوم می شود علم شان نسبت به حتی اعتقادات خودشان چقدر است؟ از نظر علمی تکلیف رئیسی که معلوم است ولی حتی یک دانشجوی سال اول دانشگاه که با تلاش خود وارد دانشگاه شده باشد هم کسر شان خود می داند که به این شخص بیسواد حتی توجه بکند!
از دیدگاه علمی هم ازشون بخواهند که دو تا عدد سه رقمی را روی کاغذ در هم ضرب کنند یا حروف الفبا را به ترتیب نام ببرند! من که از دانشجوی دکترای خودم خواستم دو تا عدد دو رقمی را در هم ضرب کند، بدون ماشین حساب نتوانست! دیگه خود دانید!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
4
0
منظور از کنترل و پیشبینی جهان با پایتون عملی کردن این امر با ابزار های آی تی متکی بر پایتون است مثل نرم افزار های گوشی های هوشمند یا نرم افزار های ارتباطات جمعی یا نرم افزار های اطلاعات عمومی
بسادگی میشود با این نرم افزار ها افراد را بررسی به روحیات آنها آگاهی و آنها را پیش بینی کرد و حتی در مواردی آنها را کنترل کرد با دادن اطلاعات گزینشی مورد نظر خود
همین امروز هم بسیاری از غولهای آی تی جهان کارشون همینه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
آی کیو! پایتون چیزی بیش از یک زبان برنامه نویسی نیست، تو با هر چی دلت میخواد پروژه هوش مصنوعی بنویس با سی پلاس پلاس یا پایتون یا ایدا یا هر زبان دیگه اخر سر کامپایلر یا مفسر اون زبان اونو به صفر و یک سخت افزار تبدیل می کنه

آی کیو، مهم اون برنامه است نه زبان برنامه نویسی پیاده سازیش

آی کیو! ماست مالی الکی نکن اون دانشمند یک درصدی جهان رو که ماهی خداتومن از بیت المال می دوشه و فرق مفهوم هوش مصنوعی رو با زبان برنامه نویسی پایتون نمی دونه

آی کیو! تو که مدافع این دانشمند پایتون گیت یک درصدی هستی، برای ما جامعه برنامه نویس پایتون لطف کن کامنت بذار و توضیح بده " شبکه بین المللی پایتون" که این دانشمند شما فرموده چیست؟ کجاست؟ و چجوری بهش وصل میشن؟
یک برنامه نویس پایتون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
0
4
حداقل جامعه مهندسی کشور این "پایتون گیت" را هیچوقت فراموش نخواهد کرد

پول بیت المال رو حقوق بیسوادهایی مثل این یارو کردن

این دانشمند یک درصدی! ماهانه ۴۵ میلیون تومان خام، حقوق پایه هیات علمی می گیره! ولی فرق یک زبان برنامه نویسی ( پایتون) را با "هوش مصنوعی" را کلا نمی داند، به دروغ، چیزی غیر موجود به اسم " شبکه بین المللی پایتون" را معرفی می کند و اصرار می کند باید به آن وصل شویم خخخخ

آیا مصداق واقعی امر به معروف و نهی از منکر، رسوا کردن سارقین بیت المال نظیر این دانشمند نمای وقیح نیست؟
یک برنامه نویس پایتون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
0
4
حداقل جامعه مهندسی کشور این "پایتون گیت" را هیچوقت فراموش نخواهد کرد

پول بیت المال رو حقوق بیسوادهایی مثل این یارو کردن

این دانشمند یک درصدی! ماهانه ۴۵ میلیون تومان خام، حقوق پایه هیات علمی می گیره! ولی فرق یک زبان برنامه نویسی ( پایتون) را با "هوش مصنوعی" را کلا نمی داند، به دروغ، چیزی غیر موجود به اسم " شبکه بین المللی پایتون" را معرفی می کند و اصرار می کند باید به آن وصل شویم خخخخ

آیا مصداق واقعی امر به معروف و نهی از منکر، رسوا کردن سارقین بیت المال نظیر این دانشمند نمای وقیح نیست؟
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
0
2
نکته دیگه غیر از زبان برنامه نویسی ، هوش مصنوعی که در درون ما نیست بلکه در محیط اطراف و پیرامون ما است ، البته داره بر ما مسلط میشه این هوش مصنوعی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۶
0
0
خخخخخ
نظرات شما