تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

کریمی اصفهانی: پایداری‌ها یکبار بدون ائتلاف وارد انتخابات شوند تا وزن خود را بسنجند/ فکر می‌کنند از همه متدین‌تر و انقلابی‌ترند

یک فعال سیاسی اصولگرا به جبهه پایداری پیشنهاد کرد برای آنکه وزن خود را بسنجند یکبار بدون ائتلاف با دیگر اصولگرایان وارد انتخابات شوند.

پایداری‌ها یکبار بدون ائتلاف وارد انتخابات شوند تا وزن خود را بسنجند/ فکر می‌کنند در این مملکت از همه متدین‌تر و انقلابی‌ترند
رویداد۲۴ احمد کریمی اصفهانی، دبیرکل جامعه اصناف و بازار و عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری، ورود دولت به عرصه انتخابات را خطرناک می‌داند و می‌گوید؛ «در برخی مواقع یک اتفاقاتی می‌افتد که این اتفاقات خوب نیست. مثل این که دولت فکر کند که باید مجلسی باشد که هماهنگ با او باشد، به نظر من این بسیار فکر اشتباهی هست. حتما آن‌ها باید استقلال خودشان را داشته باشند.»

این چهره سیاسی اصولگرا گریزی به سهم خواهی پایداری‌ها در چند انتخابات اخیر زد و به آن‌ها پیشنهاد کرد برای آنکه وزن خود را بسنجند یکبار بدون ائتلاف با دیگر اصولگرایان وارد انتخابات شوند.

کریمی اصفهانی از پیش ثبت نام انتخابات دفاع می‌کند و معتقد است؛ «شورای نگهبان با فرصتی که دارد می‌تواند روی استعلام‌ها کارشناسانه‌تر عمل کند. بحث ما این است که اگرآحاد مردم این را متوجه بشوند که بالاخره نماینده‌ای در مجلس دارند قطعا در انتخابات شرکت می‌کنند.»

به گزارش خبرآنلاین بخش‌هایی از گفت و گوی کریمی اصفهانی را در ادامه می‌خوانید:

حضور گسترده و پرشور مردم در انتخابات هر کشوری پشتوانه‌ی قوی برای آن نظام خواهد بود و شاید به این دلیل مقام معظم رهبری و امام (ره) اصرار داشتندکه مردم برای سرنوشت خودشان در هرانتخاباتی باید حضور داشته باشند و دخالت کنند.

خب! زمانی که قرار است ما در یک کشوری زندگی کنیم مایل هستیم که خواسته‌هایمان تحقق پیدا کند، لازمه تحقق خواسته‌ها و ایده‌هایی که داریم این است که باید حضور داشته باشیم. حضور یعنی که باید بیاییم پای صندوق و بهترین افرادی که از نظر تجربه و دانش می‌توانند به عنوان یک مهره در مجلس قرار بگیرند را انتخاب کنیم. لذاهر شهروندی باید بداند که اگر علاقه‌مند به نظام و خواسته‌های خودش است، باید در پای صندوق رای حضور داشته باشد.

مساله بعدی این است که حضور گسترده مردم پشتیبان نظام است، در دنیا هر مقداری که آراء مردم و درصد آراء مردم (آن‌هایی که می‌توانند پای صندوق بیایند) بالا برود، این هم یک پشتیبانی است که کارآیی آن این است که پشت میز‌های مذاکره در دنیا، ما هم می‌توانیم که حرفمان را به کرسی بنشانیم، تا زمانی که این پشتیبانی قوی را داشته باشیم. کشوری که این پشتیبانی را ندارد پای میز مذاکره نمی‌تواند خوب منویات نظام خود رابرآورده کند واین موضوع باعث می‌شود کشور‌های استکبار و امثالهم طمع کنند و از این جایگاه و خلأیی که در ملت ایجاد می‌شود، شروع به توطئه کنند و برای جابجایی نظام تلاش کنند.

همان طور که در دنیا می‌بینیم کار استکبار ایجاد اختلال در کشور‌ها است و اینکه بتواند مردم را از آمدن به پای صندوق دلسرد کنند، آن‌ها می‌خواهند مردم را چند دسته کنند و آن یکپارچگی کشور را از بین ببرند. این چیزی است که نمونه‌های آن را در عراق و برخی کشور‌های دیگر می‌بینیم و در ایران هم طمع کرده بودند، اما به دلیل اینکه مردم ما از هوش بالا برخوردار هستندبه لطف خدا این مساله اتفاق نیفتاد که بتوانند کشور را چند دسته کنند؛ لذا حضور پررنگ مردم می‌تواند در زمینه‌های مختلف کمک کند برای اینکه ما بتوانیم هم از نظر داخلی و هم از نظر بین المللی به آن خواسته‌های نظام دست یابیم.

در برخی مواقع یک اتفاقاتی می‌افتد که این اتفاقات خوب نیست. مثل این که دولت فکر کند که باید مجلسی باشد که هماهنگ با او باشد، به نظر من این بسیار فکر اشتباهی هست. حتما آن‌ها باید استقلال خودشان را داشته باشند.


بیشتر بخوانید: جبهه پایداری به دنبال تشکیل حکومت اسلامی به جای جمهوری اسلامی است


اینکه تابع همدیگر باشند، این ضدترقی است، بالاخره انسان در مخالفت‌ها و موافقت‌ها رشد می‌کند. به نظر می‌رسد که دولت و دولتمردان همان طور که امام و رهبری هم مکرر اصرار داشتند که هیچ کسی قانونا و شرعا حق ندارد از طریق دولت و امکانات دولتی برای تبلیغات یا حضور در مسائل انتخاباتی ورود بکند، این را بایستی رعایت کنند.

این مطلبی است که دولت باید به آن پایبند باشد و احزاب هم باید از تمامیت‌خواهی و بزرگ‌بینی پرهیز کنند و اجازه بدهند همه افراد وارد شوند، همه احزاب و گروه‌ها وارد شوند. از جبهه گرفتن در همان ابتدا و متهم کردن همدیگر پرهیز کنند که شاید بتوانیم یک انتخابات آرام و پرشوری را انشاء‌الله داشته باشیم و بتوانیم در دنیا حرف برای زدن داشته باشیم.

با توجه به قوانین جدیدی که برای انتخابات در نظر گرفته شده به نظر من یک فرصت خوبی برای تایید صلاحیت‌ها پیش آمده، قبلا فرصت ازمقطع زمان اسم‌نویسی تا زمان تایید صلاحیت‌ها خیلی کم بود و مسوولین ما شاید نمی‌توانستند به طور کامل به وضعیت افراد برای تایید صلاحیت‌ها برسند. الان با توجه به افزایش زمانی که پیش آمده هم برای وزارت کشور که وظیفه تایید اولیه را دارد شرایط بهتری مهیا شده است و هم برای شورای نگهبان.

شورای نگهبان با فرصتی که دارد می‌تواند روی استعلام‌ها کارشناسانه‌تر عمل کند. بحث ما این است که اگرآحاد مردم این را متوجه بشوند که بالاخره نماینده‌ای در مجلس دارند حالا چه در بخش احزاب یا قومیت‌ها و با حتی انتخاب نامزد‌های مستقل و این نماینده پس از تایید در انتخابات کاندید خواهد شد قطعا در انتخابات شرکت می‌کنند.

این به معنای این نیست که ما در را به صورتی باز کنیم که هر فرد نابخردی بتواند داخل تاییدات شود، واقعیت این است که این احساس در ملت ما به وجود بیاید که همه‌شان نماینده‌ای را می‌توانند در مجلس داشته باشند. ضمن اینکه پیش ثبت نام حدود ۵۰ هزار نفرکاندیدا نشان دهنده دموکراسی کامل است که در دنیا اینطور نیست.

این‌ها را باید شورای نگهبان تایید صلاحیت کند، ولی افراد عادی هم بالاخره می‌آیند و یک دفعه، دو دفعه یا پنج دفعه تجربه می‌کنند، همین قدر که مردم بفهمند آن چیزی که باعث می‌شود صد نفر در مجلس شرکت کنند، آرای مردم است آن‌ها را به پای صندوق‌ها خواهد کشاند؛ لذا به نظر من یک مقدار با این قانون جدید و ملاحظاتی که قوه مجریه دارد که از طریق وزارت کشورو فرمانداری اعمال می‌شود و بعد تایید شورای نگهبان صورت می‌گیرد، یک مقدار حضور کاندیدا‌ها بیشتر باشد و مردم هم بدانند که باید در سرنوشت خود تصمیم گیر باشند باعث می‌شود که مشارکت مردم نیز بیشتر باشد.

احزاب هم همین طور، احزاب نباید فکر کنند که همه چیز خودشان هستند. فرض می‌کنیم مهم‌ترین احزاب وارد بشود بگوید که نه، من، چون مثلا روابطی دارم و فلانی را دارم باید میدان دار باشم، یا ائتلاف‌ها هم همینطور.

متاسفانه جبهه پایداری معتقد است که در این مملکت از همه متدین‌تر است، از همه انقلابی‌تر و از همه کارآیی‌اش بیشتر است. خُب این حرف، حرف اشتباهی است. پایداری چانه می‌زند برای سهم‌خواهی، ولی برای اینکه بخواهد بداند که سهمشان چه وزنی دارد، من خواهش می‌کنم، یک دفعه به تنهایی بیاید وارد شود و بگوید من با هیچ کسی ائتلاف نمی‌کنم و با هیچ کسی کنار نمی‌آیم. آن وقت نشان خواهد داد که وزن پایداری چقدر خواهد بود. این است که بالاخره ما بدانیم هیچ کدام به تنهایی معلوم نیست که چه مقدار رای داشته باشیم.

برای همه. هیچ فرقی نمی‌کند. ببینید! من اصلا هیچ کاری ندارم یکی می‌شود شورای وحدت، یکی می‌شود شورای ائتلاف، برای همه این‌ها این اعتقاد را دارم. هیچ کسی نباید فکر کند که فقط خودش است. اگر همه ما به این اصل حضور پرشور مردم که مقام معظم رهبری روی آن تاکید کردند، اعتقاد داشته باشیم نه کار خلاف قانون می‌کنیم نه خلاف شرع، نه همه چیز را در انحصار خودمان می‌دانیم که بگوییم همه چیز ما هستیم و دیگران هیچ محلی از اعراب ندارند. این واقعا خلاف عقل و خلاف قانون و خلاف شرع است.

ما نسبت به سرنوشت کشور نمی‌توانیم بی تفاوت باشیم و، چون نمی‌توانیم بی تفاوت باشیم، حتما باید نگران باشیم. دلمان می‌خواهد بهترین انتخابات، پرشورترین و آرام‌ترین انتخابات را داشته باشیم؛ لذا هر فردی که تعلق به ایران دارد باید در انتخابات شرکت کند.
حالا به مذهبی بودنش هم کاری نداریم، حتی ملی هم هست باید به این عرصه وارد شود، باید کشور در سایه این مسائل به آرامش و در سایه‌ی حضور پرشور مردم به آن اقتدارش برسد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۳
0
1
دلسوزان تا دیر نشده سپهر سیاسی واجرایی کشور را از وجود جبهه ی پایداری پاکسازی کنید تا آسیب بیش تر از این به کشور وارد نشود.
چقدر زود دیر می شود.
نظرات شما