نماینده مجلس: دولت مرتب تقصیر را گردن دیگران میاندازد/ شرمنده گلایههای مردم هستیم
رویداد۲۴ کیان آنلاین نوشت: علی رضایی، نماینده کنگاور و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگویی از وضعیت موجود اقتصادی کشور انتقاد کرد که در ادامه میتوانید مهمترین بخشهای این مصاحبه را میخوانید.
* بنده یکی از کسانی هستم که هم برای آقای رییس جمهور و هم دولت ایشان احترام قائلم، اما این باور و احترام، دلیلی بر این نیست که ما به عنوان نمایندگان مردم از وضعیت نامساعد کنونی کشور در حوزه اقتصاد، انتقاد نکنیم.
* عملکرد دولت به عنوان بازوی اجرایی کشور و مجلس به عنوان قانونگذار و ناظر باید به گونهای باشد که خروجی وضعیت اقتصادی کشور و معیشتی مردم یا رضایت حداکثری جامعه را به بار بیاورد یا به نحوی باشد که مردم احساس کنند، فضا در حال تغییر به سمت و سوی مثبت است، ولی آیا مردم اینطور فکر میکنند؟
بیشتر بخوانید: در بحرانیترین شرایط اقتصادی یکی از ضعیفترین دولتها را مستقر کردیم
گلایههای اقتصادی مردم، آدم را شرمنده میکند
* وقتی به حوزه انتخابیه خود میروم، مرتب با گلههای مردم از وضعیت اقتصادی روبرو هستم. این حجم از گلایه، آدم را شرمنده میکند و از اینکه روزها سپری میشود و خیلی کار خاصی هم صورت نمیگیرد باز آدم شرمندهتر میشود.
* یک زمانی گفته میشد فکری برای کاهش قیمت مسکن یا اجاره بها شود یا کاری کنیم تا مردم بتوانند راحتتر صاحب خودرو شوند، حال صحبت از این است که مردم چطوری باید نان و وعدههای غذایی خود را تامین کنند.
* قیمت دلار بالاست و این یعنی کاهش ارز پول ملی. از این قضیه هم، سالها میگذرد، حال اگر کشور در مسیر تصمیمگیری درست و رسیدن به موفقیت است، باید خروجی آن در افزایش پول ملی دیده شود. ما نمیتوانیم دائم بگوییم مسیر درست است یا خبرهای خوبی برای مردم داریم، اما قیمت مسکن، خودرو، ارز و کالاهای اساسی بالا باشد.
* کاش دولت سال گذشته به موضوع کالابرگ الکترونیکی بها میداد. به باور من اگر اهتمام بیشتری میشد، مردم کمتر آسیب میدیدند. ما نمایندگان مجلس به واسطه این موضوع با دولت همکاری کردیم تا ارز ترجیحی حذف شود.
دولت مرتب تقصیرها را گردن افراد دیگر میاندازد
* ۹ ماه از عمر مجلس یازدهم و دو سال از دوران کاری دولت سیزدهم باقی مانده است. فارغ از بحثهای سیاسی، همه داریم در قالب نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکنیم و اصلاً قابل پذیرش نیست که دولت مرتب تقصیرها و کسریها را گردن افراد دیگر میاندازد، چون مردم سوال میکنند پس چرا شما با علم به این موضوعات خود را وارد صحنه کردید؟
* اگر مسائل مربوط به معیشت مردم کمرنگ شود، شک نکنید خیلی از چالشهای اجتماعی و فرهنگی هم به صورت خودکار کم و حتی حل میشود. همه مسئولان نظام باید موضوعات اقتصادی را اولویت اول و دغدغه روزمره خود بکنند. اینکه به مردم بگوییم خبر خوب اقتصادی در راه است، اما ماهها بگذرد و سفرههای آنها کوچک شود، فقط منجر به بیاعتمادی در جامعه خواهد شد.
* در موضوع ساخت مسکن، انتظار ما با توجه به وعدههای آقای رییس جمهور و دولت، بیش از وضعیت کنونی بود. اگر موضوع مسکن یک خانواده حل شود، به صورت طبیعی، ۴۰ تا ۵۰ درصد وضعیت معیشتی افراد آن خانواده حل خواهد شد، چون اجاره بهای مسکن به تنهایی نیمی از حقوق یک خانواده را میبلعد و با فشارهای اقتصادی امروز، این رقم خیلی بیشتر از گذشته تاثیرش را در زندگیها گذاشته است.
اینطور جلو رفته
میشه گفت زنده
ماندن برای ادامه
حکومت.
تغییر اساسی نیاز
هست